![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
carnet de elev
Last Updated: Aug 12 2023 18:19, Started by
Catorz
, Aug 10 2023 16:54
·
4

Posted 10 August 2023 - 16:54

salutare
Mergeam cu trenul si vine controlorul de bilete, ii arat biletul, totul ok. Linga mine un adult, l-am estimat la circa 35-36 de ani, scoate biletul si carnetul de elev pentru a demonstra reducerea. Circula la clasa 1 Parea ca face inca liceul. Pe controlor nu l-a deranjat diferenta vizibila dintre un licean si un adultul cu pricina asa ca nu s-a arata deloc surprins. Acuma stau si ma intreb, o fi fost pe bune elev sau o fi avind pe careva pe la vreun liceu si ii valideaza carnetul pentru a beneficia de reducere. Ce parere aveti? |
Posted 10 August 2023 - 16:58

Sunt multi oameni care termina liceul mai tarziu. Am si eu in familie, care au terminat la 40+ si-au facut si-o facultate la zi inainte de 50.
Unii nu au sansa, la timpul lor, s-o faca. Se lovesc de diverse probleme si asa stau cativa ani, pana prind sansa, timpul si ambitia. |
Posted 10 August 2023 - 17:47

Posted 10 August 2023 - 18:16

Mi-aș dori să mai fac și eu o dată liceul... Ca să am reducere la clasa 1.
![]() "pentru a demonstra reducerea. Circula la clasa 1" |
Posted 10 August 2023 - 19:51

reducerea nu era pana in 26 de ani, printre celelalte conditii?
Edited by MooF2010, 10 August 2023 - 19:51. |
Posted 10 August 2023 - 21:41

Acuma stau si ma intreb, o fi fost pe bune elev sau o fi avind pe careva pe la vreun liceu si ii valideaza carnetul pentru a beneficia de reducere. Care e problema ta? De doare de capra vecinului sau ce? :-D |
Posted 11 August 2023 - 07:48

Posted 11 August 2023 - 07:51

salutare Mergeam cu trenul si vine controlorul de bilete, ii arat biletul, totul ok. Linga mine un adult, l-am estimat la circa 35-36 de ani, scoate biletul si carnetul de elev pentru a demonstra reducerea. Circula la clasa 1 Parea ca face inca liceul. Dupa stiinta mea, in republica Romania, reducerile si gratuitatile se opresc la clasa a doua, cand este vorba despre transportul de persoana pe cale ferata. Clasa 1 nici nu intra in discutie. |
Posted 12 August 2023 - 10:19

Ai dreptate, dar poti sa iti iei bilet gratuit la clasa a 2-a (ca elev) si apoi platesti doar diferenta pana la cl. 1
|
|
Posted 12 August 2023 - 12:47

Daca vrei sa fentezi sistemul? Pai era un dasta care se inscria anual la o facultate si lua adeverinta si circula gratuit cu trenul.
Asa si ala cu liceul. De unde stii ca nu a terminat scoala profesionala si s-a dus sa se inscrie la liceu pentru reducere sau gratuitate? La serial se duc cei care au terminat scoala profesionala si doresc liceu ca asta este cerinta pentru diferite joburi. |
Posted 12 August 2023 - 18:19

Daca o scoala profesionala/liceu/univarsitate face fals in acte ca sa puna o stampila pe un carnet de elev/student isi asuma. Dar revin cu intrebarea: va roade grija altuia asa de tare???
La serial se duc cei care au terminat scoala profesionala si doresc liceu ca asta este cerinta pentru diferite joburi. ...si la ce "seriale" merg cei care termina scolile??? :-D |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users