Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor inlocuire LCD masuna de ca...

Ce impozite , taxe platesc daca c...

Range Rover Evoque, 2020, Hibrid,...

Pompa erbicidat p100
 [CUM] Pot sa ajung la Impact Hub ...

Apartament in bloc nou.

Tantari uriasi

lenovo ideapad 1 15alc7
 caut cablu lvds(video-invertor) p...

Adobe premiere pro, problema seta...

Ochelari distanta intermediara

Cum pot sa montez un SSD Sata in ...
 Digi + patronul Prima TV cumpara...

Husa si folie pt. Samsung Galaxy ...

Plita electrica moderna

problema incalzitor de apa Ferroli
 

ZTE F6600R

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#19
gra1

gra1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,872
  • Înscris: 22.02.2010
Nu, e setat asa pentru Orange si nu accepta modificare...

#20
emanu900

emanu900

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,427
  • Înscris: 03.04.2004
Ei nu poti...

Attached File  Screenshot_20231108-191626~2.png   138.96K   57 downloads

#21
gra1

gra1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,872
  • Înscris: 22.02.2010
Da, da fa-l pe el 192.168.0.1....

#22
gra1

gra1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,872
  • Înscris: 22.02.2010
mda, cred ca stiu care-i problema....
Am un dispozitiv smart home care nu vrea si pace sa se conecteze la acest router...
Am nevoie de Legacy mode, acel wif i0...802.11 simplu, inainte de b....anii 1997
Nu cred ca se poate seta ceva la router in acest sens..

#23
twisted

twisted

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 17.11.2005
De curiozitate a reusit cineva sa configureze DHCP Relay pe router-ul asta ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate