![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Un gunoi
Last Updated: Sep 21 2023 12:47, Started by
Robot1
, Aug 02 2023 18:04
·
21

Posted 02 August 2023 - 18:04

Am 30 de ani,nu am prieteni,nu am avut niciodata o prietena (cel mai probabil datorita faptului ca sunt foarte urat) si nu am muncit niciodata.
Sufer de depresie,anxietate,ptsd si probabil alte probleme psihice. Copilaria mea a consistat in batai si abuzuri verbale atat la scoala,cat si acasa de catre parinti. Desi nu muncesc ma simt obosit tot timpul si nu am chef de nimic. Nu am avut niciodata un job in parte datorita faptului ca am problemele psihice mentionate + 0 skill-uri sociale si in parte datorita faptului ca nu vad rostul in a munci. Ca am 5 lei s-au 5000 de lei tot un gunoi voi fi in ochii societatii. Imi petrec majoritatea timpului in camera mea folosind jocurile video,muzica si filmele xxx ca distractii de la viata mea plictisitoare. Ies afara doar ca sa cumpar de mancare,si rar uneori ma duc intr-un parc ca sa-mi mai dezmortesc picioarele si sa contemplez despre viata in natura. Rar ma intalnesc cu cate un fost coleg de liceu pe strada/in autobuz/metrou etc si am observat un lucru,uneori pot sa vorbesc cu ei,alteori nu zic nimic si imi vad de drumul meu. Dupa un google research am aflat ca conditia aceasta se numeste selective mutism. Deci cum am mentionat anterior sunt la pamant cu sanatatea psihica. Nu am incredere de sine si ma simt ca un gunoi sa fiu sincer. As putea scrie mai multe daca nu mi-ar fi devenit mintea goala dintr-o data. |
Posted 02 August 2023 - 18:10

ai vazut matrix ? toate gandurile tale devin realitate. primesti asa cum gandesti.
|
Posted 02 August 2023 - 18:13

Posted 02 August 2023 - 18:14

As putea scrie mai multe daca nu mi-ar fi devenit mintea goala dintr-o data. Unii muncesc din obligatie , altii din placere. Bineinteles ca uneori faci ceva si sa te simti util . Nu multi slugaresc la altii pentru supravietuire. Eu zic ca mai important e ca omul sa fie fericit, nu sa se gandeasca sa fie sluga la cineva. |
Posted 02 August 2023 - 18:16

Posted 02 August 2023 - 18:21

ai vazut matrix ? toate gandurile tale devin realitate. primesti asa cum gandesti. |
Posted 02 August 2023 - 18:23

Am 30 de ani,nu am prieteni,nu am avut niciodata o prietena (cel mai probabil datorita faptului ca sunt foarte urat) si nu am muncit niciodata. Sufer de depresie,anxietate,ptsd si probabil alte probleme psihice. Copilaria mea a consistat in batai si abuzuri verbale atat la scoala,cat si acasa de catre parinti. Desi nu muncesc ma simt obosit tot timpul si nu am chef de nimic. Nu am avut niciodata un job in parte datorita faptului ca am problemele psihice mentionate + 0 skill-uri sociale si in parte datorita faptului ca nu vad rostul in a munci. Ca am 5 lei s-au 5000 de lei tot un gunoi voi fi in ochii societatii. Imi petrec majoritatea timpului in camera mea folosind jocurile video,muzica si filmele xxx ca distractii de la viata mea plictisitoare. Ies afara doar ca sa cumpar de mancare,si rar uneori ma duc intr-un parc ca sa-mi mai dezmortesc picioarele si sa contemplez despre viata in natura. Rar ma intalnesc cu cate un fost coleg de liceu pe strada/in autobuz/metrou etc si am observat un lucru,uneori pot sa vorbesc cu ei,alteori nu zic nimic si imi vad de drumul meu. Dupa un google research am aflat ca conditia aceasta se numeste selective mutism. Deci cum am mentionat anterior sunt la pamant cu sanatatea psihica. Nu am incredere de sine si ma simt ca un gunoi sa fiu sincer. As putea scrie mai multe daca nu mi-ar fi devenit mintea goala dintr-o data. MARE ATENTIE,jocurile video te distrug Edited by florinellll, 02 August 2023 - 18:25. |
Posted 02 August 2023 - 18:26

Din acel moment ar fi bine sa te resetezi si sa vezi partea plina a paharului vietii. A zburat puiul cu ata pentru mine,sunt batran si defect. |
Posted 02 August 2023 - 18:37

Am 30 de ani,nu am prieteni,nu am avut niciodata o prietena (cel mai probabil datorita faptului ca sunt foarte urat) si nu am muncit niciodata. Sufer de depresie,anxietate,ptsd si probabil alte probleme psihice. Copilaria mea a consistat in batai si abuzuri verbale atat la scoala,cat si acasa de catre parinti. Desi nu muncesc ma simt obosit tot timpul si nu am chef de nimic. Nu am avut niciodata un job in parte datorita faptului ca am problemele psihice mentionate + 0 skill-uri sociale si in parte datorita faptului ca nu vad rostul in a munci. Ca am 5 lei s-au 5000 de lei tot un gunoi voi fi in ochii societatii. Imi petrec majoritatea timpului in camera mea folosind jocurile video,muzica si filmele xxx ca distractii de la viata mea plictisitoare. Ies afara doar ca sa cumpar de mancare,si rar uneori ma duc intr-un parc ca sa-mi mai dezmortesc picioarele si sa contemplez despre viata in natura. Rar ma intalnesc cu cate un fost coleg de liceu pe strada/in autobuz/metrou etc si am observat un lucru,uneori pot sa vorbesc cu ei,alteori nu zic nimic si imi vad de drumul meu. Dupa un google research am aflat ca conditia aceasta se numeste selective mutism. Deci cum am mentionat anterior sunt la pamant cu sanatatea psihica. Nu am incredere de sine si ma simt ca un gunoi sa fiu sincer. As putea scrie mai multe daca nu mi-ar fi devenit mintea goala dintr-o data. Te simti obosit si ai unele probleme de relationare/mentale pentru ca iti lipseste activitatea intensa care este data de un loc de munca. Daca ai o disciplina, fara tutun, fara alcool, culcat la 22:30-23:00 maxim, trezit la 6, mers la munca pe jos sau cu transportul in comun, avand activitate fizica/psihica cu colegii, clientii, uiti de anumite probleme si te concentrezi pe altceva. 1. Incearca sa obtii un loc de munca, fii serios, tine-te de el. 2. Fa-ti curat in casa si ai o igiena corespunzatoare. Astea sunt cateva puncte de inceput pentru a te pune pe picioare atat fizic, cat si psihic. Ulterior, va veni si o mica suma de bani pe care ar trebui sa o economisesti din urma serviciului, precum si o prietena. Incearca. Timp de jocuri video vei aveaa si in weekend/dupa program daca iti doresti atat de mult asta, insa important e sa nu faci niciun exces. Cu timpul, avand disciplina spusa de mine mai sus, poti sa mergi eventual intr-un parc dimineata sa alergi 10-15-20 de minute, apoi dus + munca, venit acasa, relax, culcat la 22:00. Edited by TheShen, 02 August 2023 - 18:38. |
|
Posted 02 August 2023 - 18:41

Ho, ho, Mai ai foarte mult pana sa semeni cu dracu' ![]() Pai vad in filme niste negri uratzi cu spume, si nu isi fac probleme ca nu vor fi placuti. Initiatorul nu trebuie sa se gandeasca la infatisare ci la spirit/caracter. Calitatea omului e data de caracterul lui, nu de aspectul fizic. |
Posted 02 August 2023 - 18:42

din ce traiesti? poti lucra si de acasa, cu aproape zero interactiuni, daca te pregatesti serios.
|
Posted 02 August 2023 - 18:46

Am 30 de ani,nu am prieteni,nu am avut niciodata o prietena (cel mai probabil datorita faptului ca sunt foarte urat) si nu am muncit niciodata. Sufer de depresie,anxietate,ptsd si probabil alte probleme psihice. Copilaria mea a consistat in batai si abuzuri verbale atat la scoala,cat si acasa de catre parinti. Desi nu muncesc ma simt obosit tot timpul si nu am chef de nimic. Nu am avut niciodata un job in parte datorita faptului ca am problemele psihice mentionate + 0 skill-uri sociale si in parte datorita faptului ca nu vad rostul in a munci. Ca am 5 lei s-au 5000 de lei tot un gunoi voi fi in ochii societatii. .....Nu am incredere de sine si ma simt ca un gunoi sa fiu sincer. Quote
A zburat puiul cu ata pentru mine,sunt batran si defect. Faptul ca nu te simti ok psihic nu ar trebui sa te faca sa te vezi pe tine gunoi. Cum ai vrea sa fii apreciat de altii, daca te devalorizezi in halul asta???! Din punctul meu de vedere, ar trebui sa faci o curatenie generala atat in exteriorul tau, cat si in interiorul si sa nu te mai uiti la chestii murdare a caror singura calitate este sa-ti induca in final ideea de gunoi, de mizerie.... Ai grija cu ce iti hranesti psihicul!!!! ![]() Edited by GRATEFUL, 02 August 2023 - 18:48. |
Posted 02 August 2023 - 18:47

Ai încercat sa faci terapie și în afara forumului? Functioneaza in a scapa de anxietate si a ma simti "normal",cei drept mai somnoros insa doar pentru cateva ore dupa care revin la starea anxioasa. Cat despre terapia clasica (a vorbi cu cineva "specializat") nu-i vad rostul,acea persoana nu ma stie,nu ii pasa de mine nici cat negru sub unghie,e doar un job pentru el/ea. Plus cum zice un proverb al pilulei negre (blackpill) : "no therapy for your face" |
Posted 02 August 2023 - 18:52

Am incercat "terapia" cu pastile gen xanax. Functioneaza in a scapa de anxietate si a ma simti "normal",cei drept mai somnoros insa doar pentru cateva ore dupa care revin la starea anxioasa. Cat despre terapia clasica (a vorbi cu cineva "specializat") nu-i vad rostul,acea persoana nu ma stie,nu ii pasa de mine nici cat negru sub unghie,e doar un job pentru el/ea. Plus cum zice un proverb al pilulei negre (blackpill) : "no therapy for your face" Pai si ce vrei? Doar ti-ai scris ofurile aici? Vrei sa fii ajutat? Pentru ca exista ajutor, ti-o spune un om care in 2015 era terminat psihic. SI am gasit ajutor, si totul e ok acum |
|
Posted 02 August 2023 - 18:54

Posted 02 August 2023 - 19:00

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users