Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?
 Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone

Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...
 MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...

Identificare font

problema ping in jocuri online
 

Audiere pe tema OZN in Congresul american

 • Please log in to reply
381 replies to this topic

#37
Phobos

Phobos

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,029
 • Înscris: 23.09.2005
Interesant un comentariu de sub clipul ce l-am pus mai sus, al unui utilizator, mie imi arata a fi al 6-lea de sus in jos.

Evident, e un comentariu facut de un anonim, poate sa nu fie adevarat, dar e interesant ce spune. Am tradus cu G. Translate:

Acum sunt 100% sigur că răposatul meu tată, eu și un alt membru al familiei am văzut un OZN într-o seară în țară în urmă cu aproximativ 25 de ani... Și nu era ca și cum l-am aruncat o privire rapidă de departe. ...L-am observat timp de 12 până la 15 minute în acea noapte senină și calmă... Cea mai înfricoșătoare parte a acelei nopți a fost că la un moment dat în timpul incidentului, înainte ca în cele din urmă, în tăcere, să mărească sau să „dispără” la o viteză incredibilă peste orizont în afara locului, de fapt planase brusc spre noi trei, apoi rămase staționat în aer deasupra timp de o secundă sau două, apoi strălucise două fascicule de lumină colorate diferite asupra noastră de aproximativ ~ La 50 de metri în sus și la 20 până la 30 de metri distanță... în timp ce ne grăbim să deschidem ușa din spate pentru a intra în casa noastră... (Btw, dacă este cineva interesat, primul fascicul de lumină care a strălucit a fost de la roșu până la roșcat... culoare portocalie, urmată de una de culoare galben deschis până la alb...)
Știam că nu aveam halucinații sau nu aveam un episod psihotic când am simțit radiația pe fața mea de la aceste lumini... Dar, de cele mai multe ori, înainte de a ajunge la noi, într-adevăr, a dispărut într-o parte a cer și apoi reapărând pe cealaltă parte, în timp ce părea că scanează pământul pentru ceva de sub el în timp ce făcea...)

Cu toate acestea, la șapte ani după ce s-a întâmplat acest lucru, răposatul meu tată, în timp ce amenaja peisajul, a săpat o stâncă foarte neobișnuită din pământ, lângă locul unde fuseseră treptele de la ușa din spate a casei - (și, de asemenea, locul unde luminile navei au căzut cu 7 ani înainte...)

Roca pe care a excavat-o era atât de grea și neobișnuită pentru zona de aici (95% din roca de aici este calcar, marnă și siler), încât a pus-o deoparte sub un baldachin pe veranda din spate și a lăsat-o acolo timp de aproximativ 15 ani. Până într-o zi, acum câțiva ani, mă gândeam mult la incidentul cu OZN-ul acela o dată și am devenit foarte curios despre originile acestei stânci, așa că am atârnat un magnet în exteriorul ei și , în ciuda faptului că piatra nu a fost niciodată spălată bine, magnetul s-a lipit de ea indiferent unde era pe stâncă fără nicio problemă... Așa că, am tăiat câteva bucăți mici și le-am luat pentru microscopul electronic de scanare (SEM- EDS) la un colegiu local... Rezultatele testelor au fost șocante pentru mine și pentru asistenții de laborator de acolo la acea vreme... Se pare că tipul de elemente și % și minerale prezente și procentele lor prezente în roca pe care am Am săpat, am ajuns să aflu, erau aproape aceleași elemente, minerale și % din fiecare ca și rocile de bazalt de ilmenit aduse înapoi de la misiunile NASA Apollo... adică. 22% Fe-fier, 5,6% Ti-titan, ~40% dioxid de siliciu, FĂRĂ CUART sau minerale Pământului hidratate și are lanțuri bloc de ilmenit pe tot parcursul... Deci, evident, piatra găsită de răposatul meu tată în timp ce amenaja peisajul acum 15 ani este într-adevăr un meteorit bazaltic lunar care ar fi putut cădea pe locul lui înainte de istoria înregistrată...

Acum, mă întreb dacă ceea ce a detectat ambarcațiunea nepământeană pe pământul de dedesubt erau fragmente dintr-un câmp împrăștiat din această rocă mare de meteorit lunar pe care am săpat-o din pământ la ani de zile după ce am observat-o...��... Nu-i așa, dar Cu excepția faptului că Dumnezeu Atotputernic știe, mă mângâie să știu că răposatul meu tată cunoaște acum originile OZN-ului și ce, dacă ar fi căutat ceva în acea noapte cu mult timp în urmă... Cred că regretatul meu tată este bucuros că acest subiect i s-a dat în sfârșit atenție serioasă și ET-ul merită...

[ https://i.postimg.cc/wxkQ0yc0/Untitled.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Phobos, 02 August 2023 - 15:19.


#38
KiloW

KiloW

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,190
 • Înscris: 08.01.2021

View Postgeorge_alexandru, on 02 august 2023 - 14:44, said:

Poate nu le-au pierdut, ci erau vechi și le-au adus aici la casat.

Au un deal cu romulanii să le incinereze pe sest lângă București. De aia apar vârfurile de poluare. E mai ieftin sa le ardă în Ilfov decât sa le recicleze la ei în Andromeda.
Stai sa vezi tu valorile la calitatea aerului și când o să avem și detectoare de bioxid de dilitiu...

Edited by KiloW, 02 August 2023 - 15:23.


#39
Phobos

Phobos

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,029
 • Înscris: 23.09.2005
Ha, alt comentariu, de fapt comentariu la comentariul ce-l pusesem mai sus:

G Translate:

te cred complet. Ce experiență uimitoare ați împărtășit? Și eu știu adevărul realității OZN.

În sud-estul Scoției, în mediul rural de lângă coasta de est, am ajuns acasă în ianuarie 1989, la ușa cabanei mele și am auzit un zumzet scăzut. Mi-am ridicat privirea și, spre uimirea mea, venind spre mine peste câmpul din față, era o navă circulară, de aproximativ 30 de picioare, plutea (mai degrabă decât „zbura”) spre mine și era de culoare neagră/gri, cu un serie de lumini roșii în jurul dedesubt, îndreptate în jos și avea o jantă groasă în jurul bazei, ca o mașină cu bara de protecție.

Nu era nimic care să țină chestia asta în aer. Fără aripi, balon, motoare, avioane, rotoare, nimic, fără curent descendent din el, se deplasa în linie dreaptă către mine la doar 50 de picioare deasupra mea, când trecea peste acoperișul cabanei mele. Nu pot explica sentimentul de a vedea acest lucru, care literalmente nu ar trebui să existe, cu atât mai puțin să plutească încet, fără mijloace vizibile de a rămâne sus în aer. S-a dus deasupra capului, așa cum zic, la doar 50 de picioare deasupra mea și nu și-a schimbat niciodată viteza sau direcția, pur și simplu a continuat drumul ca și cum n-aș fi existat. Deși mergea în linie dreaptă, totul se „întoarce” încet pe măsură ce mergea.

Nu am văzut ferestre sau ceva de genul ăsta. Uneori mă gândesc că s-ar putea să nu fi avut ființe vii în interiorul ei, dar poate a fost o ambarcațiune automată? Și progresul lent și apropierea de sol mi-au dat întotdeauna impresia că „scanează” peisajul pe măsură ce mergea. Pentru ce, nu puteam ghici. Atunci aveam 18 ani, acum am 53 de ani și încă văd chestia asta. A fost o experiență uimitoare pentru mine.

Nimic nu se compară sau nu se va potrivi vreodată să-l vezi. Am avut o dorință uriașă de a „ști mai multe” despre acest lucru, dar deși am alergat pe spate și l-am privit plecând pe câmpul din spate, nu a aterizat, ci doar s-a îndreptat spre coastă și Marea Nordului la doar o milă și o milă. pe jumătate distanță. Stăteam și mă uitam la el și mă gândeam „nu pleca!” Știu că sună stupid, dar ei bine. A fost fascinant. nu mi-a fost deloc frica.

Dar când ai sugerat că ambarcațiunea ta ar fi „privit” sau a scanat pământul, asta mi-a amintit de sentimentul pe care l-am avut despre ambarcațiunea pe care am văzut-o. Desigur, am un mare interes pentru subiect de 34 de ani și l-am studiat mult. Întreaga chestie, Roswell, (chiar înainte, au fost 4 recuperări în anii 1940 înainte de Roswell) și multe alte vederi pe care le-au avut oamenii, totul a fost adevărat.

Au acoperit totul de zeci de ani, au decis că nu avem dreptul să știm. Cât de rău este asta? Îți poți imagina ce au învățat de fapt din toate acestea de-a lungul deceniilor pentagonul și militarii de înaltă calitate care au recuperat ambarcațiuni extraterestre reale și, uneori, ființe extraterestre VIE? Ceea ce unii oameni din această lume trebuie să știe despre toate acestea trebuie să fie absolut incredibil. S-au ascuns atât de multe de la noi. Este o rușine. Vă mulțumim pentru împărtășirea vederii dvs. Lucruri minunate. Brian. ������

#40
lupini

lupini

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 23,235
 • Înscris: 29.12.2006

View PostPhobos, on 02 august 2023 - 15:29, said:

Au acoperit totul de zeci de ani...

De asta asociez eu fenomenul OZN cu religiile: ambele concepte lucrează cu...taine. Posted Image Unii oameni cred în zei, alţii...în extraterestro-zei. De când e om pe Lume, acesta a fost atras de misterul unei forţe care e "dincolo de noi".

Din acest motiv cele mai atractive subiecte în care nu e nevoie de dovezi ci numai de vorbe, sunt acelea care sunt împachetate în mister. Că ufologia şi religia sunt rudenii, se vede din existenţa religiilor şi a bisericilor ufologice: Biserica Poarta Cerească, Biserica Aetherius, Biserica "Dragostea Învinge", religia "Naţiunea Islamului", Ordinul Templului Solar, Biserica Unarius, Mişcarea Urantia, Biserica Industrială Universală, Biserica Popoarelor Universului...şi aşa mai departe.

Toate acestea sunt religii New Age ufologice, religii ale căror predicatori, evident le iau bani din venituri enoriaşilor. Posted Image

Edited by lupini, 02 August 2023 - 15:45.


#41
Phobos

Phobos

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,029
 • Înscris: 23.09.2005
Dar tu ce crezi, lupini? :)

#42
lupini

lupini

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 23,235
 • Înscris: 29.12.2006

View PostPhobos, on 02 august 2023 - 15:55, said:

Dar tu ce crezi, lupini?

Cred...tot ce-am scris mai sus. :)

#43
Phobos

Phobos

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,029
 • Înscris: 23.09.2005
Legat de extraterestri, zic.

#44
lupini

lupini

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 23,235
 • Înscris: 29.12.2006

View PostPhobos, on 02 august 2023 - 16:01, said:

Legat de extraterestri, zic.

Păi nu de extratereştri am scris mai sus ?! :P De ei şi de...zei.

Edited by lupini, 02 August 2023 - 16:02.


#45
KiloW

KiloW

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,190
 • Înscris: 08.01.2021
Pai unii zei sunt prin definiție extratereștri. Nu-s domiciliați în cer?

Edited by KiloW, 02 August 2023 - 16:08.


#46
george_alexandru

george_alexandru

  Mwe Austria

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 32,486
 • Înscris: 30.08.2017

View PostKiloW, on 02 august 2023 - 15:22, said:Au un deal cu romulanii să le incinereze pe sest lângă București. De aia apar vârfurile de poluare. E mai ieftin sa le ardă în Ilfov decât sa le recicleze la ei în Andromeda.
Stai sa vezi tu valorile la calitatea aerului și când o să avem și detectoare de bioxid de dilitiu...

Vezi că totul se leagă? Nimic nu e întâmplător. Ăștia sunt infiltrati peste tot, inclusiv în guvern.

Edited by george_alexandru, 02 August 2023 - 16:09.


#47
Phobos

Phobos

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,029
 • Înscris: 23.09.2005
Te eschivezi de la raspuns, lupini.

Trebuie sa te aduc in Congres ca sa raspunzi!? Posted Image

#48
lupini

lupini

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 23,235
 • Înscris: 29.12.2006

View PostKiloW, on 02 august 2023 - 16:08, said:

Pai unii zei sunt prin definiție extratereștri. Nu-s domiciliați în cer?

Păi da, daaa'...unde mai exact în cer, pe ce planetă au domiciliul ?! Că aşa, fără o adresă concretă, îi consider extra-boschetaro-tereştri. :scratchchin:

#49
KiloW

KiloW

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,190
 • Înscris: 08.01.2021
Asta-i o taină, vrei prea multe răspunsuri.
Cert e ca nefiind pe Terra sunt extratereștri, indiferent că-s pe fata invizibila a lunii sau în alte universuri inaccesibile noua, cel puțin în timpul vieții :D

Edited by KiloW, 02 August 2023 - 16:20.


#50
MarianG

MarianG

  be that as it may

 • Grup: Moderators
 • Posts: 31,435
 • Înscris: 10.08.2005
@Phobos Zici ca Snowden nu a fost amenințat? Asta fie n-are oua fie minte.

Edited by MarianG, 02 August 2023 - 19:26.


#51
Phobos

Phobos

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,029
 • Înscris: 23.09.2005
Eu merg pe ideea ca sa minti intr-o audiere in Congres, e cam riscant.

Dar banuiesc ca ai vazut si tu faza cand a spus omul ca fiind fost ofiter de informatii are unele restrictii din a spune orice public, caci risca inchisoarea.

Iar Mr Luna, membra in Congres, a zis doar atat "da, nici noi nu vrem sa faceti inchisoare".

Deci daca nici congressmenii care audiau pe cineva in Congres nu stiu ce poate si ce nu poate ala sa spuna la audiere, sau ce e obligat sa spuna dupa lege, atunci om stii noi mai bine decat ei? Posted Image

Deci e clar ca exista niste legi si in SUA unde chiar daca esti audiat in Congres la o audiere publica, totusi sunt lucruri pe care nu poti sa le spui public.

Omul intotdeauna cand a zis ca nu poate sa raspunda public, a adaugat ca in particular in chimb poate da congressmenilor detalii legat de intrebarile respective, deci n-a zis ca nu raspunde.

Stii, asta e ca si la noi cu chestiile secretizate, stii ca contractul cu cumpararea Petromului de catre OMV e secretizat. Persoane cum ar fi senatorii sau alti demnitari cu functii asemanatoare sau mai mari, pot vedea acel contract, dar nu-l pot face nici ei public.

Chiar Sosoaca spunea asta, spune ea multe tampenii dar in materie de legislatie nu-i proasta, ca in calitate de senator poate merge sa ceara ea personal sa vada contractul, insa daca face public ce a vazut, risca inchisoarea.

Deci nu inteleg cum de acuzi omul ala atat de usor ca-i fricos sau mincinos, chiar crezi ca la americani nu sunt chestii despre care nu poti sa vorbesti public pentru ca risti puscaria?

Edited by Phobos, 02 August 2023 - 20:05.


#52
tytysor

tytysor

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 21,502
 • Înscris: 02.09.2006
Ma tot intreb care este rostul unei audieri, in carte cei audiati sa nu poata spune ce stiu exact despre subiect!?

#53
Phobos

Phobos

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,029
 • Înscris: 23.09.2005
Fricos sau mincinos zici, insa uite despre cine vorbim:

Născut în Pittsburgh, Pennsylvania, David Charles Grusch a fost un ofițer de luptă decorat în cadrul USAF în timpul războiului din Afganistan și este un veteran al Agenției Naționale de Informații Geospatiale (NGA) și al Oficiului Național de Recunoaștere (NRO).

https://en.wikipedia...leblower_claims

Deci chiar fricos nu putem spune ca e, sau daca ii e teama, inseamna ca are motive intemeiate.

Mincinos, totusi vorbim de o marturie in Congres. Ce l-ar putea impinge sa minta taman acolo?

Adica nu poate da unele raspunsuri public ca sa nu riste inchisoarea dar a mers sa minta in Congres, unde iar, daca minti, risti inchisoarea?

Edited by Phobos, 02 August 2023 - 20:21.


#54
MarianG

MarianG

  be that as it may

 • Grup: Moderators
 • Posts: 31,435
 • Înscris: 10.08.2005
Uite tata .. LIVE

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nSeuq6HAJnI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ori scuipi tot ori taci din gura.
De altfel ramanem la idea cu fumigenele.

View PostPhobos, on 02 august 2023 - 20:19, said:

Mincinos, totusi vorbim de o marturie in Congres. Ce l-ar putea impinge sa minta taman acolo?
Si zici ca ar prima persoana care minte in Congres ? Nu l-ai vazut pe Mark Zuckerberg?

Tot ce este intrebat nu poate discuta intr-o sesiune deschisa, pai la ce a mai venit ?

https://www.nbcnews....ed-them-n941936

View PostPhobos, on 02 august 2023 - 19:55, said:

Dar banuiesc ca ai vazut si tu faza cand a spus omul ca fiind fost ofiter de informatii are unele restrictii din a spune orice public, caci risca inchisoarea.
Orice informatie obtinuta in campul muncii este secret de servici, in cazul sau secret de stat.
Din start orice spune risca inchisoarea, fie adevarat sau fals.
Pentru cineva care a stat treaz cu X-Files povestile astea sunt de adormit copiii.

View PostPhobos, on 02 august 2023 - 19:55, said:

Deci daca nici congressmenii care audiau pe cineva in Congres nu stiu ce poate si ce nu poate ala sa spuna la audiere, sau ce e obligat sa spuna dupa lege, atunci om stii noi mai bine decat ei? Posted Image
Daca stiu atunci de ce mai intreaba ?  Sa poata asta raspunde: "nu pot raspune" ?

View Postgeorge_alexandru, on 02 august 2023 - 14:44, said:

Poate nu le-au pierdut, ci erau vechi și le-au adus aici la casat.

Pai cum mai frate, nu avem noi echipe profesioniste de casat fer ?
Cum se face ca tot timpul astora li se strica tehnologia asta avansata doar deasupra Statelor Unite ale Americii ?

Edited by MarianG, 02 August 2023 - 22:45.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate