Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

SSD Adata SU650 cu temperatura 10...

Iese AXN de la DIGI si intra Film...
 clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...

Semnatura electronica pe token na...

Permis auto in alta tara
 Scula slefuire acoperita cu parti...

functia NAS pe anticul Eboda HD f...

Firma in construcții neserio...

Revolta transportatorilor polonez...
 Solutie cheder autoturisme fara r...

Reglare volum sonerie Iphone12

Hyundai lanseaza Uni Wheel

V-a placut/va place Depeche Mode?

Schimbare număr VIP/Gold cartela

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Stentor_ro

Stentor_ro

Junior Member

• Grup: Members
Salut, am citit ca se poate schimba numărul unei cartele prepaid contra unei taxe de 7 Euro, Vodafone punând la dispoziție 3 numere Gold/VIP din care se poate alege.

Ma interesează cât de Gold sunt acele numere în cazul în care are cineva experienta asta.

Adică sunt cu adevărat mega simple sau doar mai
Simplute ( pentru asta ar fi numerele Silver cică simple).

AlexEn

AlexEn

Spoiled brat

• Grup: Moderators
Omul a pus o intrebare. Daca stiti/vreti sa raspundeti on topic, bine. Daca nu, treceti mai departe.

bogdan_o

bogdan_o

Member

Salut

Iti poti instala aplicatia myVodafone si de acolo ai optiunea de schimbare numar (meniu rapid --> schimba numarul tau). Nu platesti nimic ca sa vezi numerele propuse.

Exemple de numere silver:
- 0724 56 81 81
- 0724 56 85 85
- 0724 56 89 89
Exemple de numere gold:
- 0728 936 935
- 0728 937 936
- 0728 938 948

Daca vrei numar precum 07x0 500 400 le gasesti pe olx sau okazii. Asta de exemplu costa 3000 lei.

Edited by bogdan_o, 20 July 2023 - 14:37.

lucianteo6

lucianteo6

Senior Member

• Grup: Senior Members

Stentor_ro, on 20 iulie 2023 - 14:08, said:

Salut, am citit ca se poate schimba numărul unei cartele prepaid contra unei taxe de 7 Euro, Vodafone punând la dispoziție 3 numere Gold/VIP din care se poate alege.

Ma interesează cât de Gold sunt acele numere în cazul în care are cineva experienta asta.

Răbdare sa ai,poți prinde numere frumoase

Attached Files

ceanu1980

ceanu1980

Guru Member

• Grup: Senior Members
Da un ex de numar ce ar fi ok si poate te pot ajuta eu daca nu este graba mare.Au astia niste numere denumite gold de te ia cu ras.

Stentor_ro

Stentor_ro

Junior Member

Orice număr foarte ușor de reținut sau 07x7655263

asffga

asffga

Member

Stentor_ro, on 20 iulie 2023 - 14:08, said:

Din punctul meu de vedere numerele de multe ori sunt chiar aleatorii, dar la 3/7 euro nu te poti astepta sa ai sansa sa iti genereze chiar 0720 000 000, desi nu stiu de ce ar vrea cineva acest numar si daca ar fi disponibil. Probabil pana acum a trecut prin zeci de maini care au renuntat la el pentru ca primeau spam la greu pe el. Eu as recomanda sa fugi de numerele de "aur" ca sunt spamate la greu si sunt deja in zeci de baze de date, inclusiv ale recuperatorilor ce au de recuperat bani de la fostii proprietari.
Eu am nimerit la prepay numar destul de aleatoriu care la scurt timp dupa activare a inceput sa primeasca si mesaje si apeluri de la diversi recuperatori, printre care chiar datorie avuta la operator, dar si de la diversi ce cautau diverse persoane si firme. Ce e deranjant e ca nici nu inteleg sa nu mai sune chiar daca le zici ca e numarul gresit si ca si-a schimbat proprietarul, asa ca la scurt timp evident am aruncat cartela, ca nu ma intereseaza sa am un numar pe care ma apeleaza unii care cauta alte persoane, ca nu sunt telefonista.

La optiunea aia o sa primesti daca esti norocos numere de tipul 35 35 36 sau 355 356, adica numere ce in mod real le gasesti extrem de usor. Chiar anul asta am luat o cartela dintr-un magazin, total aleatoriu si fara sa verifice nimeni numarul inainte si am constat apoi ca numarul era de tipul 355 355, adica zic eu usor de retinut.
Daca vrei sa nu fii limitat de algoritmul care iti da numere aleatorii si vrei intradevar un numar concret care sa aiba o semnificatie pentru tine stiu ca in magazine te lasau sa iti alegi numarul la abonament si aveau o taxa asemanatoare.

Sunt unii care se ocupa cu bisnita de numere, de multe ori sunt chiar agajatii de la distributie care opresc numerele mai simple in speranta ca reusesc sa vanda la un fraier numarul pe cateva milioane. Vezi exemplul dat de mai sus cu cel ce spunea ca a gasit cu 3000 lei anunt pentru numarul 500 400

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate