Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SSD Adata SU650 cu temperatura 10...

Iese AXN de la DIGI si intra Film...

clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...
 Semnatura electronica pe token na...

Permis auto in alta tara

Scula slefuire acoperita cu parti...

functia NAS pe anticul Eboda HD f...
 Firma in construcții neserio...

Revolta transportatorilor polonez...

Solutie cheder autoturisme fara r...

Reglare volum sonerie Iphone12
 Hyundai lanseaza Uni Wheel

V-a placut/va place Depeche Mode?

Mașina noua vs SH vechi de 2...

Rodaj Drujba Ruris

Samsung Galaxy Watch 6

- - - - -
  • Please log in to reply
246 replies to this topic

sergiu08

sergiu08

Senior Member

• Grup: Senior Members
Știi, este acel stres. Cu telefoanele ne-am obișnuit. Mai sunt căștile, laptopurile, mașinile etc. Acum, ce să zic, sunt unele ceasuri ce au o autonomie relativ ok. Cu ceva ani în urmă, cele de la Samsung aveau o autonomie mai mare. Cu GW6 au luat-o pe urma mărului. Pleci de acasă și te gândești "am luat toate încărcătoarele, am încărcat mașina să-mi ajungă până la mare, că merg noaptea". De astea. Devenim anxioși și mai mult. Ceasul care ar trebui să-mi urmărească și îmbunătățească sănătatea, devine un stres știind că în două ore nu mai are baterie.

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

• Grup: Members
Aveau autonomie mai mare pentru că făceau mai puține decât acum. Presupun că la câte face un AW sau un GW, ar trebui să aibă o baterie de minim 1500, ca să țină 3-4 zile cu totul pe ON. Cu o baterie așa mare, ar fi prea greu și voluminos.

Edited by r3my_cc, 27 July 2023 - 21:02.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

sergiu08, on 27 iulie 2023 - 20:51, said:

Știi, este acel stres. Cu telefoanele ne-am obișnuit. Mai sunt căștile, laptopurile, mașinile etc. Acum, ce să zic, sunt unele ceasuri ce au o autonomie relativ ok. Cu ceva ani în urmă, cele de la Samsung aveau o autonomie mai mare. Cu GW6 au luat-o pe urma mărului. Pleci de acasă și te gândești "am luat toate încărcătoarele, am încărcat mașina să-mi ajungă până la mare, că merg noaptea". De astea. Devenim anxioși și mai mult. Ceasul care ar trebui să-mi urmărească și îmbunătățească sănătatea, devine un stres știind că în două ore nu mai are baterie.
Ceasul nu-ți îmbunătățește sănătatea... Maxim îți indică niște anomalii.

sergiu08

sergiu08

Senior Member

Bine înțeles că ceasul doar îți indică anumiți parametrii de sănătate, îți poți contoriza cantitățile ingerate de apă, calorii etc. Deci poate să-ți îmbunătățească viața, dacă vrei.

manic_user

manic_user

Slightly Older Member

Vlad_22, on 27 iulie 2023 - 21:01, said:

Ceasul nu-ți îmbunătățește sănătatea [...]

Dar îți poate prelungi sau chiar salva viața.
Eu v-am împărtășit din experiența mea de viață, nu din ce am citit pe net, dar cunosc mentalitatea: mie nu mi se poate întâmpla, numai altora.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Bine, acum dacă e să fim sinceri, unele ceasuri au și funcție de apelat automat la serviciile de urgență, dacă detectează o căzătură...

sergiu08, on 27 iulie 2023 - 21:08, said:

Bine înțeles că ceasul doar îți indică anumiți parametrii de sănătate, îți poți contoriza cantitățile ingerate de apă, calorii etc. Deci poate să-ți îmbunătățească viața, dacă vrei.
Asta ar însemna să-l poți aproape non-stop... Nu mersi. În somn și la dus, în casă, nu-l port.

Edited by Vlad_22, 27 July 2023 - 21:48.

manic_user

manic_user

Slightly Older Member

Vlad_22, on 27 iulie 2023 - 21:48, said:

Bine, acum dacă e să fim sinceri, unele ceasuri au și funcție de apelat automat la serviciile de urgență, dacă detectează o căzătură...

Știu. Și ceasul meu, un Huawei Watch 4 Pro, are aplicația SOS de urgență.
Inițierea unei solicitări SOS se face atât automat, la detectarea căderii, cât și manual, atât prin bluetooth, cât și celular.

Attached Files

Edited by manic_user, 27 July 2023 - 22:32.

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

Vlad_22, on 27 iulie 2023 - 21:54, said:

Asta ar însemna să-l poți aproape non-stop... Nu mersi. În somn și la dus, în casă, nu-l port.

Corect! La fel și eu, când ajung acasă, îl dau jos de pe mână și chiar îl închid.
Mi se pare incomod să stau cu el la mână prin casă sau să dorm cu el. Așa cum îmi dau pantofii jos din picioare și mă schimb în ținută lejeră, pentru mine e cam aceeași chestie.

Edited by r3my_cc, 27 July 2023 - 22:44.

manic_user

manic_user

Slightly Older Member

Nici eu nu îl port la mână noaptea sau cînd fac baie, dar îl port la mână și acasă, din comoditate, să nu fiu nevoit să port telefonul după mine prin casă. Ăsta a fost și unul dintre principalele motive pentru care am schimbat Watch GT 3 Pro cu Watch 4 Pro, pentru că uneori pierdeam conectivitatea pe bluetooth, când umblam prin casă și am simțit nevoia unui ceas cu eSIM.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Păi ceasurile oricum nu bat la mai mult de un 10m, strict pe BT, să spunem... Hai 15-20, dacă nu sunt interferențe.

Edited by Vlad_22, 28 July 2023 - 15:26.

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

Eu sunt cu Plantronics în ureche până mă culc 😁. Sunt la a 4-a din seria Legend și sunt atât de obișnuit cu ea, încât intru și la duș deseori

Ciubex

Ciubex

Senior Member

• Grup: Moderators
Va rog sa ramaneti la subiect!

LukRo

LukRo

Active Member

Ceasul este un accesoriu care oricum îl aveam. Dacă s-a întâmplat sa fie și smart... cu atât mai bine.

Recunosc faptul ca îl folosesc aproape doar pentru notificări si foarte rar pentru altceva. Daca esti ocupat, la volan sau faci sport, este foarte util sa vezi cine si ce iti scrie dintr-o privire, fara sa mai scoti caramida din buzunar sau din rucsac.

Si bezelul mi se pare, pe lângă faptul ca e cool, ca în filmele cu Bond, modul ideal de interacțiune fără a atinge ecranul. Poate sunt murdar sau am mănuși... prindeți ideea.

Referitor la baterie... intradevar, sunt dezamăgit că autonomia nu a progresat in atatia ani... dar vorba unui clasic: "not great, not terrible!"

Phonyx

Phonyx

Veteran

Ce latime are  cureaua 20 sau 22mm?

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

Cred că tot de 20, dar nu am văzut scris undeva. Rămâne de aflat. Totuși, am văzut un review străin, era bucuros review-erul că deși cureaua originală e cu click, se potrivesc și curelele cu quick release de la vechiul său GW 5 Pro.

Edited by r3my_cc, 30 July 2023 - 20:19.

Phonyx

Phonyx

Veteran

Corect,la vechiul gw era de 22 si am o curea de,ceramica pe care il folosesc in prezent la hw 3pro dar ma bate gandul la gw6.

Johnao

Johnao

Member

View PostVlad_22, on 28 iulie 2023 - 19:19, said:

Nu cred, Watch 7 probabil va veni cu ceva noutăți serioase, la anul.

Oricum, pentru cei cu Watch 4/5, dpmdv, nu merită upgrade-ul la 6. Ok, pe alocuri, probabil e ceva mai fluid, însă nu vine cu nimic wow. De la Watch Active și altele, da, merită 5/6. Măcar de implementau dual-band GPS pe Exynoss W930 și era ceva, acuratețe mai bună GPS. Ce e de apreciat, e noul design de prindere a curelei și cam atât, având de acum un buton, nu pinii ăia. Dsr cât de des să schimbi o curea, ca să conteze cu adevărat. Când am schimbat prima dată curelele la Watch 4, a durat câteva minute, dupaia mi-a venit ușor să le schimb.

asa am zis si eu initial, pe hartie nu ma convingea nimic; dar am fost in we in showroom orange, am probat si am decis instant ca il comand, Watch 6 Clasic LTE Black 47; ce m-a convins concret? ecranul se simte evident mai mare, suf cat sa fie mult mai usor de lucrat pe el, bezelurile evident mai subtiri dar suficient cat sa nu afecteze functionalitatea rotitei, protectia ecran cristal safir, care se simte mult mai bine decat gorilla glass; ma bucur ca au revenit la sasiu de inox si nu au pastrat sasiu din titan, de la gw5 pro,m care se zgaria f usor; bateria este o idee mai mare decat la Watch 4 Clasic si, cuplata cu noul procesor, ar trebui sa aduca un extra de min 30% la rezerva de energie ceea ce pt mine va fi perfect (voi avea 2 zile normale pline garantat, sau chiar 3 zile daca voi activa niste aspecte eco pe care acum nu le tin active - ceasul nu il opresc noaptea, ecran activ continuu, sincronizari continue etc)
nu imi place absolut deloc noua curea dar voi folosi cu incredere cureaua de la gw 5 pro cu clips, pe care deja o montasem la gw 4

View PostPhonyx, on 30 iulie 2023 - 16:54, said:

Ce latime are  cureaua 20 sau 22mm?

de 20, se potrivesc toate de la gw 4 incoace

daca aveti ceva ponturi ref coduri promo pt comanda, astept sa imi spuneti, multumesc anticipat! altele decat clasicul cod de 5% reducere de pe site samsung

Johnao

Johnao

Member

Am comandat ieri Watch 6 Classic LTE Black 47 la Samsung Romania; cu cod reducere 5%, discountul de 250 lei pt trade in tel vechi (f greu de gasit o cazatura acceptabila pt ei dar am gasit), puncte Rewards de la achizitia S23 Ultra, am ajuns la pretul de aprox 1600 lei+TVA (TVA il deduc pe firma); sunt multumit, astept sa fie livrat "incepand cu 4 august"; cum spuneam, am butonat la Orange destul cat sa fiu f incantat de upgrade, am pastrat cureaua de GW5 Pro cu magnet, pe care o luasem pt GW4C, ceasul GW4C a ajuns pe olx; am comandat deja si standul Spigen pt incarcarea pe birou/noptiera, dedicat noului incarcator mai mic, care a aparut de la GW5 incoace

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate