![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Smart watch LTE/Cellular
Last Updated: Sep 07 2023 23:13, Started by
Stentor_ro
, Jul 14 2023 13:18
·
3

Posted 14 July 2023 - 20:08

Totuși, de ce ar conta autonomia atât de mult, cât timp sunt prize peste tot, ori îl poți încărca wireless sau la laptop, PC etc. [...] Ți-ai răspuns singur la această întrebare, puțin mai sus, te citez:
[...] trebuie și încărcat și nu îl poți ține la mâna cât se incarca, evident, pe când telefonul poate fi folosit. |
Posted 14 July 2023 - 20:11

Pentru cei ce îl poartă aproape non-stop, poate fi un impediment, dar chiar și așa, îl bagi cât faci un duș sau altceva și se rezolvă... Pentru usecase-ul meu, nu mă interesează să văd nonstop parametrii de sănătate, sunt mulțumit cu vreo 2 zile, poate 3 de utilizare. Nu îl port în somn și nici la duș, fiindcă m-ar incomoda și ar crește riscul de șocuri, zgârieturi, apa.
Edited by Vlad_22, 14 July 2023 - 20:14. |
Posted 15 July 2023 - 15:57

Autonomia aia este valabilă cu ceasul legat la telefon, pe LTE scade enorm. Repet, la Samsung aveam autonomie cam 100 de minute pe LTE. Absolut inacceptabil.
|
Posted 15 July 2023 - 19:35

Apple Watches nu duc mai mult de 1-2 zile. Idem și Samsung etc. Huawei, da, duce un 4-5 zile utilizare moderată, dar are mai puține funcții Smart. Pe Lte activat? Oricum folosești moderat, când ai telefonul cu tine maxim le post de ceas și poate pentru ritmul cardiac la sport, pentru orice altceva ai telefonul. Funcția Lte as folosi câteva ore pe zi când nu as mai caravtelefonul după mine, uneori ma încurcă. Pentru nevoile mele se pare ca nu s-a inventat telefon, micuț, sa se miște fără lag, potent la foto și autonomie uriașă. Ori e mic, ori are autonomie. Mic însemnând cel mult ca iphone mini.
Totuși, de ce ar conta autonomia atât de mult, cât timp sunt prize peste tot, ori îl poți încărca wireless sau la laptop, PC etc. Câți stau multe ore cu ceasul separat de telefon, ca să conteze cu adevărat? Poate în vreo ședință la birou sau cumpărături la magazinul din apropiere ori câteva ore la plajă, piscină ceva, dar acolo sunt un 4-5 ore să spunem, maxim, nu jumătate de zi, nu 24h. Eu sunt de părere că unii o tot țin cu autonomia fiindcă marketingul zice asta, nu că au ei o problemă cu ceasul care ține 2-3 zile și nu 1 săptămână. Eu as sta, de asta am și întrebat. Funcțiile smart sunt un plus, dar ma interesează doar sa îmi poată înlocui parțial telefonul pentru câte va ore de câteva ori pe zi. Dacă sunt de ex alpinist utilitar? Cât de mișto e sa răspunzi la telefon în hamuri la înălțime? Nu-s, e doar un exemplu. M-am gândit la unul cu butoane, dar la fel cade sin buzunar, trebuie sa ai acces la el, etc. Ceasul e pe încheietura. |
Posted 15 July 2023 - 19:38

Alpiniștii utilitari au ei tool-uri profesionale, nu stau într-un ceas...
|
Posted 16 July 2023 - 10:01

M-ai făcut curios, care sunt acele tool-uri care înlocuiesc un telefon pentru alpiniștii utilitari?
Singurul ceas care ține câteva ore pe LTE este AW ultra. Sigur, mai există dispozitive no name cu Android care sunt ieftine însă dacă te uiți la reviews ai să vezi că sunt foarte proaste, soft prost, construcție de slabă calitate, inconfortabil, crapă la prima ploaie, inutilizabil pe soare din cauza display-ului slab, etc. Și, desigur, deși zic ei că e Android, nu toate aplicațiile Android merg pe el. Attached FilesEdited by benis, 16 July 2023 - 09:59. |
Posted 17 July 2023 - 19:24

Salut all, va rog, dacă folosiți sau ați auzit pe la prieteni, ce părere aveți de clonele chinezești ?? Exemplu Hello Watch 3, copie după Apple, am văzut pe YT niste video foarte interesante cu ele, adică au funcțiile unui ceas de top/firma dar nu sunt prea convins de calitatea lui. Aveți cunoștință de aceste clone ??? Eu m-am orientat la modelul Hello 3 de pe AliExpress.
|
Posted 17 July 2023 - 19:53

Depinde și de costuri... Presupun că sunt ieftine. Aș da pe o clona, până în 100-200 Ron, mai mult nu.
|
Posted 18 July 2023 - 07:51

Depinde și de costuri... Presupun că sunt ieftine. Aș da pe o clona, până în 100-200 Ron, mai mult nu. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/brEmhNOGINA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
Posted 19 July 2023 - 12:19

O întrebare. La smart watch urile LTE/esim funcția se activează automat dacă se întrerupe conexiunea bluetooth cu telefonul? Și se oprește, evident, când telefonul e în range ?
|
Posted 07 September 2023 - 08:23

https://forum.softpe...o/page__st__594
Aici ai experienta mea cu un Galaxy watch 5 LTE. Eu, sincer, in conditiile in care ceasul intra pe LTE in doar 2-3% din timp si atunci pentru perioade foarte scurte (gen la telefonul pe masa, la serviciu fiind, si ma duc pana la magazin sa iau niste apa), nu vad rostul a lua LTE. - Update-urile ajung mai tarziu pe varianta LTE - Se supraincalzeste mai des pe LTE - Bateria tine mult mai putin in modul LTE - Este mai scump la achizitie Si in final nu cred ca face o mare diferenta. Asa am gandit si eu ca tine, dar dupa experienta descrisa acolo, mi-am schimbat perceptia, si urmtorul ceas (care trebuie sa vina, un Garmin Venu 3, pt ca baterie 14 zile si pt ca functii de sanatate avansate sunt mai importante decat aplicatia whatsapp instalata pe un wear os) va fi fara LTE. Si da, pe LTE ceasul se descarca mult mai repede. Aici, pt a nu sari nimeni in capul meu, ma refer doar la modelul de la samsung. Nu am avut si nu o sa imi iau niciodata AW Ultra (pt ca mi-as bate joc de banii mei sa ma duc la munca si sa dau o caruta de bani pe un asemenea ceas, chiar si poleit cu aur. este ridicol.) si nici pe cele de la huawei nu le-am folosit pt ca mereu am avut impresia ca sunt blocate in a accesa functii si facilitati din android (cum ar fi sa raspunzi la un mesaj pe ceas. poti doar prin mesaje prestabilite. sau sa vezi istoricul mesajelor din telefon, nu iti da voie androidul sa vezi istoricul mesajelor sau apelurilor de pe telefon, din ceas). Daca tu crezi ca merita LTE si ai iphone, mergi LEJER catre un Apple watch ultra (daca ai si potenta financiara si ai 1000 euro dispensabili). Daca ai Android, cred ca doar cu un Huawei poti obtine baterie OK in momentul asta, dar repet, daca nu te deranjeaza anumite restrictii de la google pt ceasurile Huawei. Probabil in viitor cand mai avanseaza tehnologia si ceasurile vor avea si ele racire activa si nu se vor mai supraincalzi si goli asa repede de baterie, voi reveni pe un LTE. Succes |
Posted 07 September 2023 - 19:50

[...] pe cele de la huawei nu le-am folosit pt ca mereu am avut impresia ca sunt blocate in a accesa functii si facilitati din android (cum ar fi sa raspunzi la un mesaj pe ceas. poti doar prin mesaje prestabilite. sau sa vezi istoricul mesajelor din telefon, nu iti da voie androidul sa vezi istoricul mesajelor sau apelurilor de pe telefon, din ceas)[...] Probabil in viitor cand mai avanseaza tehnologia si ceasurile vor avea si ele racire activa si nu se vor mai supraincalzi si goli asa repede de baterie, voi reveni pe un LTE [...] Ți-ai format o impresie eronată, pentru că dacă ne referim la Huawei Watch 4 nu ai dreptate: 1. Poți răspunde la un mesaj de pe ceas prin mesaje prestabilite, mesaje scrise de pe tastatura ceasului sau apelând la speech to text. 3. Poți vizulaliza istoricul mesajelor de pe telefon câtă vreme nu le-ai văzut deja pe ceas sau nu le ștergi tu de pe ceas. 4. Poți vizulaliza istoricul apelurilor telefonice câtă vreme nu le ștergi tu de pe ceas 5. Autonomia ceasului cu LTE activat permanent la rețeaua celulară (fără a fi conectat la bluetooth) este de cca 3 zile. 6. Poți vorbi prin conexiune celulară LTE cu o singură încărcare de baterie cca 5 ore și jumătate. 7. Încălzirea ceasului este nesemnificativă și nu se va deconecta niciodată de la rețea din pricina supraîncălzirii. 8. Senzorii pentru sănătate și sport sunt mai preciși decât ale altor brand-uri, cu excepția Apple, personal preferând o monitorizare mai precisă, în detrimentul faptului că nu pot vedea o poză pe ceas. Edited by manic_user, 07 September 2023 - 20:04. |
Posted 07 September 2023 - 22:12

Nu toată lumea e interesată de cei mai precisi senzori... Eu sunt convins că destui utilizatori de smartwatch-uri, nu au drept criteriu esențial, definitoriu, de departajare în a alege între modelele X, Y, Z, acuratețea senzorilor. Un user obsinuit nici nu intră pe forum și nu știe chestiile pe care le discutăm noi aici.
Edited by Vlad_22, 07 September 2023 - 22:14. |
|
Posted 07 September 2023 - 22:49

Nu toată lumea e interesată de cei mai precisi senzori...[...] Cu siguranță însă că multă lume este interesată ca autonomia ceasului cu LTE activat permanent la rețeaua celulară (fără a fi conectat la bluetooth) să fie de cca 3 zile, să poată vorbi prin conexiune celulară LTE cu o singură încărcare de baterie cca 5 ore și jumătate și să nu i se deconecteze ceasul de la rețeaua celulară din pricina supraîncăzirii sau a semnalului LTE prea slab pe care îl recepționeză ceasul. Iar cine este interesat de toate astea poate alege liniștit Huawei. Bineînțeles că cine nu este interesat de toate cele enumerate mai sus și este mai interesat să poată vedea o poză sau un video pe ceas etc, poate liniștit alege Samsung sau orice altceva. |
Posted 07 September 2023 - 22:51

Oricum folosit standalone, separat de telefon pe LTE, e gândit pentru o perioadă scurtă de timp, maxim câteva ore, cât ești ieșit undeva ori la plimbare, magazin să spunem.
|
Posted 07 September 2023 - 23:13

Nu este foarte confortabil să ieși undeva pentru cateva ore, doar cu ceasul, fără telefon și să stai permanent cu frica că ceasul se va deconecta de la rețeaua celulară din pricina supraîncăzirii sau a pierderii semnaluluil sau că nu îți va ajunge bateria. Eu nu aș pleca fără telefon în astfel de condiții.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users