![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Smart watch LTE/Cellular
Last Updated: Sep 07 2023 23:13, Started by
Stentor_ro
, Jul 14 2023 13:18
·
3

Posted 14 July 2023 - 13:18

Salut,as vrea sa aflu de experientele voastre legate de ceasuri cu e-sim folosite des ca înlocuitor de telefon.
Calitatea convorbirilor, acuratețea notificărilor, posibilitatea de a da reply scurt pe whatsapp și messenger și evident, autonomia. |
Posted 14 July 2023 - 15:15

Autonomia e marele impediment... Ceasurile Samsung mai aveau probleme și cu supraîncălzirea folosind eSIM, în special în zonele cu semnal slab.
Primești notificări de la orice ai setat să primești pe ceas și poți da reply facil, cel puțin pe Apple Watch, Samsung Watch, Pixel Watch și Huawei. Difuzoarele ceasurilor sunt ok, te faci înțeles și înțelegi interlocutorul, dar în zonele zgomotoase pot apărea probleme. Edited by Vlad_22, 14 July 2023 - 15:18. |
Posted 14 July 2023 - 15:16

Salut,as vrea sa aflu de experientele voastre legate de ceasuri cu e-sim folosite des ca înlocuitor de telefon. Calitatea convorbirilor, acuratețea notificărilor, posibilitatea de a da reply scurt pe whatsapp și messenger și evident, autonomia. Ce sistem de operare ai pe telefon? Edited by r3my_cc, 14 July 2023 - 15:16. |
Posted 14 July 2023 - 15:19

Părerea mea, e un înlocuitor decent pentru telefon dar doar câteva ore.
No way să reziști zile bune doar cu ceasul separat de telefon, plus că trebuie și încărcat și nu îl poți ține la mâna cât se incarca, evident, pe când telefonul poate fi folosit. Edited by Vlad_22, 14 July 2023 - 15:20. |
Posted 14 July 2023 - 15:35

Am două un Huawei watch 3 pro elite și un Apple watch se 2. Vorbim strict de cum se aud în convorbire prin Bluetooth. La Huawei se aude cristal. La Apple watch e dezastru. Nu aud mai nimic. Probabil fiind cel mai ieftin watch Apple e normal. La Huawei am luat cel mai bun
|
Posted 14 July 2023 - 15:44

pe ultra merge exceptional si ce vorbesti si ce ti se spune
|
Posted 14 July 2023 - 15:44

La Apple Watch Ultra se aude perfect. Dar da, e cel mai scump.
|
Posted 14 July 2023 - 15:53

E relevant și prețul... AW Ultra e cam prohibitiv pentru un smartwatch.
|
Posted 14 July 2023 - 15:54

nu a mentionat nimeni de pret În acest caz AW ultra e chiar cel mai bun. Nu cred să existe ceas cu autonimie mai mare, pe care să se audă mai bine sau care să fie mai stabil. Samsung se încălzește și se oprește de multe ori.
E relevant și prețul... AW Ultra e cam prohibitiv pentru un smartwatch. Sunt deacord. Însă dacă autonomie pe LTE e criteriul de bază, AW Ultra câștigă. Edited by benis, 14 July 2023 - 15:54. |
|
Posted 14 July 2023 - 15:55

Clar, am facut tot felul de teste, merge perfect, am instalat youtube si whatchtome pentru whatssup si merge beton pe celular, nu se incalzeste si nici nu am vazut sa scada autonomia.
|
Posted 14 July 2023 - 16:00

De menționat că trebuie să ai iPhone... Cineva nu cred că va face trecerea de pe Android pe IOS doar pentru un ceas, părerea mea. Galaxy Watch-urile sunt cel puțin la fel de potente, per total.
Edited by Vlad_22, 14 July 2023 - 16:01. |
Posted 14 July 2023 - 16:15

Apple Watches nu duc mai mult de 1-2 zile. Idem și Samsung etc. Huawei, da, duce un 4-5 zile utilizare moderată, dar are mai puține funcții Smart.
Edited by Vlad_22, 14 July 2023 - 16:15. |
Posted 14 July 2023 - 16:17

serios? habar nu aveam, ma rog, daca esti in ecosistemul apple e clar cea mai buna solutie, daca trebuie sa schimbi barca, iese foarte scump.
Ma rog, eu am inchis mustaria cu android de vreo 8 sau 9 ani si nu mai vreau sa aud de ei. Si mai ales de Samsung, jeez... |
|
Posted 14 July 2023 - 16:41

Apple Watches nu duc mai mult de 1-2 zile. Idem și Samsung etc. Huawei, da, duce un 4-5 zile utilizare moderată, dar are mai puține funcții Smart. AW Ultra duce spre 4 zile și e singurul care pe LTE te ține o zi întreagă. Am avut Samsung, ținea sub 2 zile și pe LTE ținea cam o oră și jumătate iar dacă nu aveai semnal full își dădea shutdown. Huawei GT pro care e fără LTE (Huawei watch) ține și 10- zile. Cel pe LTE nu știu cât ține însă ca funcții e slăbuț, cum zici. La capitolul aplicații însă nu cred că AW stă mai bine ca Samsung. Edited by benis, 14 July 2023 - 16:40. |
Posted 14 July 2023 - 19:40

Huawei Watch 4 Pro duce spre 5 zile, iar atunci când eSIM este activat în modul Standard, bateria noului model Huawei Watch 4 Pro poate dura până la două zile.
|
Posted 14 July 2023 - 19:58

Totuși, de ce ar conta autonomia atât de mult, cât timp sunt prize peste tot, ori îl poți încărca wireless sau la laptop, PC etc.
Câți stau multe ore cu ceasul separat de telefon, ca să conteze cu adevărat? Poate în vreo ședință la birou sau cumpărături la magazinul din apropiere ori câteva ore la plajă, piscină ceva, dar acolo sunt un 4-5 ore să spunem, maxim, nu jumătate de zi, nu 24h. Eu sunt de părere că unii o tot țin cu autonomia fiindcă marketingul zice asta, nu că au ei o problemă cu ceasul care ține 2-3 zile și nu 1 săptămână. Edited by Vlad_22, 14 July 2023 - 19:57. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users