![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cost control la abonament business fara SMS
Last Updated: Jul 16 2023 11:41, Started by
adymihalcea
, Jul 14 2023 11:39
·
1

Posted 14 July 2023 - 11:39

Stie cineva cum pot afla cat net am la un abonament business (tel primit de la serviciu) la care sms-urile au fost dezactivate.
Nu imi e clar de ce au fost dezactivate, cica din motive de siguranta (o companie multinationala), cert e ca nu pot trimite/primi sms. La Vodafone e imposibil sa vorbesti cu cineva la tel si toate variantele pe care le-am gasit presup SMS - *123#, creare cont myvodafone. As vrea sa vad cat net am sa nu sar calul (mai ales in roaming), sa nu imi bata firma obrazul ![]() |
Posted 14 July 2023 - 11:52

Fara sms nu poți să-ți faci cont my Vodafone,la fel nu poți primi răspunsul de la*123#
Întreabă responsabilul de cont din companie despre resurele din abonamentul tau sau managerul de cont de la Vodafone daca ai datele lui de contact. |
Posted 14 July 2023 - 11:55

daca e un abonament pe firma fara SMS, doar persoana desemnata de firma poate obtine aceste detalii.
|
Posted 14 July 2023 - 12:03

Naiba stie cine o fi, e companie cu 1000+ salariati, cel care mi l-a dat habar n-avea...
![]() |
Posted 14 July 2023 - 13:43

doar prin SMS, online fara a avea acces la contul vodafone, nu poti, eventual sa le pui o intrebare ( trebuie sa plec in vacanta in Bulgaria si va trebui sa iau si Telefonul de servici, poate suna clientii, imi puteti spune ce tip de Abonement am sau Ce resurse am? ). eu, anul trecut asa am procedat avand telefonul de firma pe orange si mi-au spus
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users