![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Schimbat ușă exterior la casa. Ce să folosesc pentru reparatii la exterior?
Last Updated: Jul 13 2023 18:47, Started by
Epidaurus
, Jul 13 2023 16:46
·
4

Posted 13 July 2023 - 16:46

Salut, am schimbat ușa exterior la o casa și acum trebuie să fac reparații de jur împrejur. Ca să nu încarc din nou cu ciment mă gândeam ori cu rigips cu protecție la umezeala și dat un gled mai gros de 0,5mm ori cu polistiren cu tot ce implica el plasa etc.
Ce mă sfătuiți să fac? Mulțumesc |
Posted 13 July 2023 - 17:08

Salut, am schimbat ușa exterior la o casa și acum trebuie să fac reparații de jur împrejur. Ca să nu încarc din nou cu ciment mă gândeam ori cu rigips cu protecție la umezeala și dat un gled mai gros de 0,5mm ori cu polistiren cu tot ce implica el plasa etc. Ce mă sfătuiți să fac? Mulțumesc In primul rand ce usa ai schimbat si care e cealalta noua ? |
Posted 13 July 2023 - 18:30

Schimbat usa de termopan cu una metalica. La cea veche in partea de sus a fost cu polistiren. Nici nu am stiut acest lucru pana nu am demontat usa veche.
Edited by Epidaurus, 13 July 2023 - 18:31. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users