![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Atacuri de panica, oboseala cronica,miscari involuntare ale capului și corpului, tremur
Last Updated: Aug 17 2023 19:18, Started by
Militaru2016
, Jul 13 2023 09:09
·
7

Posted 17 July 2023 - 16:01

Poate nu sunt ticuri, ci distonie musculara. La neurolog ai fost? Se fac niste teste speciale pentru a depista distonia.
|
Posted 17 July 2023 - 19:02

Posted 05 August 2023 - 15:55

Foarte multi oameni au spasme si tresar, mai alea cand sunt pe cale sa adoarma, dar fenomenul este exagerat la cei epuizati nervos. Daca se exclud cauze de boli neurologice degeneratice si deficiente de minerale/vitamine, uzura nervoasa ramane cauza. Asta se rezolva incercand sa indepartezi stresul si sa nu iti mai faci griji in mod inutil. Dar nervii se regenereaza in luni de zile de obicei, chiar 1-2 ani la avarii mai serioase. La fel, somnul, alimentatia (sistemul digestiv are efect puternic asupra sistemului nervos)
|
Posted 05 August 2023 - 16:00

Ceva asemanator patesc si eu, dar partea buna e ca pot evita lucrurile care o provoaca.
In cazul meu d in cauza mirosului, ma lupt cu niste rinite alergice si un astm, si a mancarii, am colon iritabil, am mai observat ca am miscari involuntare ale muschilor si cand am intrerupt complet cu somniferele, de atunci o scad treptat si imi e putin mai ok. Mi s-a spus si mie ca e de la ganduri, dar nu are nicio treaba, au fost momente cand m-am culcat super stresat si am adormit ca un bebelus, si momente cand m-am pus in pat linistit si am devenit agitat pe parcurs. |
Posted 05 August 2023 - 17:31

Problemele apar de obicei in timp, se acumuleaza, plus ca nu la toti sunt aceleasi cauze, anume stres, de asta amintisem de somn si alimentatie. De la stres de multe ori se declanseaza in timp, poate veni treptat sau uneori brusc, dar decalat de perioada/momentul stresului.
Ar fi de incercat si un post negru de 2-3 zile daca are glicemie stabila. Eventual o dieta keto temporar, macar sa nu spuna ca nu a incercat. Dar postul doar cu apa macar 1-2 zile ar fi de incercat, nu e doar o moda, si pe soareci a aratat efecte benefice foarte puternice. |
Posted 08 August 2023 - 06:33

florinellll, on 14 iulie 2023 - 07:12, said: Auzi,cred ca ar trebui sa mai tai un "0" ![]() Stai cuminte, habar nu ai ce inseamna MALADIA Parkinson. Tu tii cont macar de initiatorul topicului, care a solicitat ajutor sau este vorba doar de nevoile pe care le ai, egoiste, de a iesi in evidenta si a avea dreptate cu ce orice pret, calcand pe altii, fara niciun fel de scrupule? Daca erai in cunstinta de cauza pe subiect, puteai sa postezi ceva legat de tratamentul acestei "maladii". Asa, doar ai facut circ, cu tine in rolul principal, de vedeta. Edited by Cr1spy, 08 August 2023 - 06:36. |
Posted 08 August 2023 - 18:06

ce tip de psihoterapie ai urmat?
ai fost la un singur terapeut? e clar ca e f pronuntata ipohondria. spui ca te gandesti la epilepsie, cu analizele bune. de curiozitate, am intrat pe profilul tau si am vazut multa preocupare pentru ideea de boala si tratamente. cred ca ar fi mult de "sapat" cu privire la asta in cadrul psihoterapiei.. |
Posted 08 August 2023 - 19:28

Sport, dans sau meditatie ai incercat?
Dar clubbing sau maratoane? Un circuit complet timp de minim o saptamana in afara tarii? Sunt cateva idei de ameliorare a problemelor de mai sus si de schimbare a perspectivei de rezolvare a acestora. |
Posted 17 August 2023 - 19:16

ce tip de psihoterapie ai urmat? ai fost la un singur terapeut? e clar ca e f pronuntata ipohondria. spui ca te gandesti la epilepsie, cu analizele bune. de curiozitate, am intrat pe profilul tau si am vazut multa preocupare pentru ideea de boala si tratamente. cred ca ar fi mult de "sapat" cu privire la asta in cadrul psihoterapiei.. Medicația psihotropă m-a ajutat mai mult la disperare. Am multe tulburări și probleme de sănătate și toate pleacă de la psihic și sistemul nervos. Acum am probleme cu colonul iritabil. Îl am de foarte mult timp,dar acum a luat-o razna.... |
Posted 17 August 2023 - 19:18

Sport, dans sau meditatie ai incercat? Dar clubbing sau maratoane? Un circuit complet timp de minim o saptamana in afara tarii? Sunt cateva idei de ameliorare a problemelor de mai sus si de schimbare a perspectivei de rezolvare a acestora. Decât plimbări. Mă simt așa de la epuizarea nervoasa dar și de la medicația psihotropă. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users