Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

SSD Adata SU650 cu temperatura 10...

Iese AXN de la DIGI si intra Film...
 clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...

Semnatura electronica pe token na...

Permis auto in alta tara
 Scula slefuire acoperita cu parti...

functia NAS pe anticul Eboda HD f...

Firma in construcții neserio...

Revolta transportatorilor polonez...
 Solutie cheder autoturisme fara r...

Reglare volum sonerie Iphone12

Hyundai lanseaza Uni Wheel

V-a placut/va place Depeche Mode?

Samsung watch 4 sau 5?

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Razvan323

Razvan323

New Member

• Grup: Candidate Members
Salut,de ceva timp ma gandesc la un smartwatch si am gasit de la samsung watch 4 si 5.Din cate am vazut watch 4 a fost lansat in 2021 iar watch 5 in 2022.Sunt diferente mari?Din cate am inteles cat de curand o sa apara watch6 dar probabil e prea scump la inceput.Pe care ati zice ca merge cumparat watch 4 sau 5?La watch 4 imi place  modelu de Watch 4 classic .Sunt  sanse sa se ieftineasca watch 5 peste o luna doua?O sa apara la watch 5 cum e la watch 4 rotita aia la ceas?

Raz0rblade

Raz0rblade

Member

• Grup: Members
Daca iti place sa incarci si ceasul odata la doua zile, go for it. Dar vezi ca prima conectare si setare a ceasului trebuie facuta cu un telefon samsung. Dupa aia poti face unpairing si il poti lega si la alt brand, dar nu stiu cum va functiona - Samsung sunt aproape ca Apple, au tendinta sa devina un ecosistem, cu toate partile proaste care o sa decurga din asta. Gandeste-te bine ce vei face cu ceasul ala, ce vrei de la el, pune in balanta alti producatori cu know-how in spate - Amazfit, Huawei, daca nu te deranjeaza sa il incarci la 1-2 zile si Mobvoi cu seria Ticwatch - nu ramane setat doar pe un brand. Am avut la proba cateva zile un Watch 3 de la cineva, da, e belea, ai o gramada de feature, dar dupa 3 zile am realizat ca vreau de la un ceas smart notificari, monitorizare miscare, somn si puls, GPS pe rarele momente cand alerg, si cam atat. Asa ca am ramas fidel Amazfit GTR-ului care implineste la mine 2 ani jumate. Si inca tine bateria 20 de zile cand nu dau drumul la gps. Ca 30 de minute de GPS ma costa 2 zile de autonomie...

Edited by Raz0rblade, 09 July 2023 - 07:31.

valer

valer

Active Member

Îți iei watch 5 pentru că are baterie ceva mai mare dacă te atrage varianta 44mm! și este mai nou. Sau, aștepți watch 6...

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

View PostRazvan323, on 08 iulie 2023 - 21:04, said:

Salut,de ceva timp ma gandesc la un smartwatch si am gasit de la samsung watch 4 si 5.Din cate am vazut watch 4 a fost lansat in 2021 iar watch 5 in 2022.Sunt diferente mari?Din cate am inteles cat de curand o sa apara watch6 dar probabil e prea scump la inceput.Pe care ati zice ca merge cumparat watch 4 sau 5?La watch 4 imi place  modelu de Watch 4 classic .Sunt  sanse sa se ieftineasca watch 5 peste o luna doua?O sa apara la watch 5 cum e la watch 4 rotita aia la ceas?

Ca și capabilități, sunt similare.
Ca și soft, sunt identice și ambele versiuni vor primi în august Wear OS 4, cu One UI 5, deci vor avea același soft cu gw6.
gw4 classic arată cel mai bine din gama gw4 și gw5, dar poți să-ți iei un ringke bezel și îl faci mai aspectuos și mai protejat, pe oricare dintre celelalte.
Zicea cineva mai sus că prima configurare trebuie cu telefon Samsung - nu-i adevărat, eu am telefon Xiaomi și s-au înțeles impecabil din prima.
Singura restricție la telefoane non-Samsung e că nu ai tensiune arterială și nici EKG. Cu un pic de workaround merg și alea. Mie mi-a luat maxim 20 minute să le fac să meargă. E un tutorial pe xda, pas cu pas 🏆.
În schimb, în mod cert nu merge împerecheat cu iPhone.
Deci, dacă vrei capabilități smart reale (Google Play, Google Pay, notificări avansate, interacțiune perfectă cu telefonul, esim, wifi, Youtube, internet browsing, etc) ia-ți Galaxy Watch.
Dacă vrei autonomie mare și nu ai nevoie de funcții smart avansate, ia-ți altceva.

Deocamdată, capabilități smart avansate și autonomie mare, nu există 😢.
Aruncă un ochi și pe topicurile dedicate ale principalelor ceasuri, acolo vezi și cam ce probleme și ce avantaje spun user-ii că au (Galaxy Watch, Huawei Watch, Apple Watch), unele sunt dezbătute și-n dungă.

Edited by r3my_cc, 09 July 2023 - 09:16.

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

Ca și watchface-uri, oferta e practic nelimitată, cred că sunt zeci de mii de fețe, cele mai multe interactive și personalizabile în fel și chip. Dacă ai răbdare și te pricepi puțin, Samsung îți pune la dispoziție Samsung Watchface Studio, gratuit, în care îți poți crea propriile tale fețe.

Edited by r3my_cc, 09 July 2023 - 09:32.

stoshiba

stoshiba

Active Member

Asteapta watch 6 sa vezi cu ce inbunatatiri vine fata de 5.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

• Grup: Senior Members

View PostRaz0rblade, on 09 iulie 2023 - 07:30, said:

Daca iti place sa incarci si ceasul odata la doua zile, go for it. Dar vezi ca prima conectare si setare a ceasului trebuie facuta cu un telefon samsung. Dupa aia poti face unpairing si il poti lega si la alt brand, dar nu stiu cum va functiona - Samsung sunt aproape ca Apple, au tendinta sa devina un ecosistem, cu toate partile proaste care o sa decurga din asta. Gandeste-te bine ce vei face cu ceasul ala, ce vrei de la el, pune in balanta alti producatori cu know-how in spate - Amazfit, Huawei, daca nu te deranjeaza sa il incarci la 1-2 zile si Mobvoi cu seria Ticwatch - nu ramane setat doar pe un brand. Am avut la proba cateva zile un Watch 3 de la cineva, da, e belea, ai o gramada de feature, dar dupa 3 zile am realizat ca vreau de la un ceas smart notificari, monitorizare miscare, somn si puls, GPS pe rarele momente cand alerg, si cam atat. Asa ca am ramas fidel Amazfit GTR-ului care implineste la mine 2 ani jumate. Si inca tine bateria 20 de zile cand nu dau drumul la gps. Ca 30 de minute de GPS ma costa 2 zile de autonomie...
Nu e vreun impediment cu încărcatul la 2 zile, mai ales că durează 1 oră și ceva, văd frecvent folosit acest argument de către cei cu ceasuri mai puțin "potente", dar care duc și 1-2 săptămâni.

xtremealex15

xtremealex15

Active Member

Având in vedere că a fost săptămâna trecută până în 700 de lei la Altex era bun un Watch5 LTE de 44mm doar datorită materialului din care e făcut ecranul, adică safir vs Gorilla Glass DX+ pe GW4.

Zacopati

Zacopati

Junior Member

• Grup: Junior Members
Cel mai important lucru e bateria! Enervant sa-l incarci zilnic dupa cativa ani de functionare!

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

Așa credeam și eu și din motivul acesta am evitat ceasurile gw, timp de câțiva ani. Până la urmă, văzând că nu există alternativă viabilă, mi-am luat inima-n dinți și am trecut pe gw.
Chiar nu mi se pare o problemă să-l încarc zilnic sau la două zile. Beneficiile aduse de wear os merită.

Edited by r3my_cc, 11 July 2023 - 13:43.

JoyM

JoyM

Member

gw4 încarci când faci dus și în o data inainte de somn dacă vrei statistici oxygen și sforăit
ar merge și o data dar ești prea la limita încât sar putea sa mai pierzi din date

attila24nagy

attila24nagy

Member

View Postr3my_cc, on 09 iulie 2023 - 09:02, said:

Zicea cineva mai sus că prima configurare trebuie cu telefon Samsung - nu-i adevărat, eu am telefon Xiaomi și s-au înțeles impecabil din prima.

Confirm cele spuse.Achizitionat GW4 Clasic de cateva zile si activat toate functiile pe un Huawei P30 Pro.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate