Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc

Apel la relații clienți...
 Debranșare de la furnizor cu...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)

Apogeul frumusetii feminine 65+?
 Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Elevii romani au obținut cel...
 Dilema soluție canalizare - ...

IDA TV devine Sens TV

Bradut furat.

Fetita 3 ani adoarme tarziu

Cartela cu Net 10

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

pateu_98

pateu_98

Active Member

• Grup: Members
Noroc la toata lumea!

M a intrebat un amic plecat intr o tara U.E. daca poate folosi cartela Vodafone de internet romaneasca in alta tara din cauza ca pe site scrie 'Cartela cu Net 10 10€/lună Valabilitate 28 zile Net pentru laptop și tabletă 100.000MB internet național 225 Mbps viteză maximă' si nu stie daca poate folosi cartela in strainatate sau decat in Romania

A zis ca si o reincarca din strainatate prin aplicatia My Vodafone da eu nu stiu daca merge cartela in alta tara sa aiba internet pe laptop si tableta

Ce sa ii zic?

baribalu

baribalu

Senior Member

• Grup: Senior Members
Ca nu o sa functioneze, nu are roaming.
https://www.vodafone...artela-vodafone

MrLTN

MrLTN

Junior Member

• Grup: Junior Members
Sa incerce sa activeze una din ofertele cu Roaming

4 15 40 EUR

Attached Files

pateu_98

pateu_98

Active Member

Bine ca mi ati spus mânca-v-aș gura voastra ca sa ii zic la pretenu meu ca nu merge cartela cu net Vodafone romaneasca in strainatate ca n are oferta in roaming decat in Romania

O sa zica ca mine ca e putini aia 44.5GB de net la 40 de euro in oferta roaming
Pacat nu baga oferte si in strainatate cartela cu net gen cum e astea nationale
https://www.vodafone...index.htm#tab-1

Magicwisewolf

Magicwisewolf

Senior Member

De ce nu isi ia o cartela din tara in care sta si sa o foloseasca cat sta acolo ? Sigur va gasi o oferta decenta sau mai convenabila decat cea de Romania folosita in roaming.

pateu_98

pateu_98

Active Member

Initial eu i am zis asta desi nu stiam ca cartele SIM din Romania nu merg in afara tarii fara roaming
Acuma am vazut si eu la colegii de mai sus ofertele de net in roaming la cartela Vodafone ca e scumpa pentru strainatate

El e intr o tara cu infrastructura proasta la internet si de aia m a intrebat pe mine daca merge cartela cu Net pentru laptop si tableta ca e misto oferta 100GB de net la 10 euro de la Vodafone Romania
https://www.vodafone...index.htm#tab-1

Am cautat acuma oferte la liber si i am gasit astea
1. ceva asemanator cu cartela SIM net la O2 Prepaid Max 69,99 euro cu 999GB data volume with LTE Max.; max 225 MBit/s care zic eu ca e mai rentabila decat aia de la Vodafone cu 44.5GB de net la 40 de euro in oferta roaming parerea mea!
https://www.o2-freik...fe/prepaid-max/

2. La Vodafone ul din strainatate i am gasit oferta CallYa Black ∞GB Daten la 79,99 euro internet nelimitat si voce si sms uri
https://www.vodafone...ne-vertrag.html

3. La 1und1 i am gasit oferta XXL Smart Unlimited mai buna ca are si voce la 49,99 euro si net nelimitat da viteza mica 10 Mbps
Da daca alege 300 Mbit/s plateste 99,99 pe luna
Si mai are XL cu net la 100GB pe luna la 34,99
https://mobile.1und1...g-ohne-laufzeit

Care din astea sa ii recomand? O2, Vodafone sau 1und1?
Ma gandesc ca nu au semnal GSM bun ca in Romania si vitezele alea sant pur teoretice da in viata reala are viteza foarte mica de aia nu stiu care companie sa ii recomand, da nu cre ca stiti nici voi
Da daca stiti va rog sa imi ziceti ca sa ii transmit pe aia cu semnalu mai bun

Sau ii zic ca nu stiu si gata! Sa se descurce singur

MrLTN

MrLTN

Junior Member

• Grup: Junior Members

View Postpateu_98, on 08 iulie 2023 - 13:12, said:

Cea mai buna varianta. Tu nici macar nu stii sa ceri ajutor

Magicwisewolf

Magicwisewolf

Senior Member

View Postpateu_98, on 08 iulie 2023 - 13:12, said:

Care din astea sa ii recomand? O2, Vodafone sau 1und1?
Ma gandesc ca nu au semnal GSM bun ca in Romania si vitezele alea sant pur teoretice da in viata reala are viteza foarte mica de aia nu stiu care companie sa ii recomand, da nu cre ca stiti nici voi
Da daca stiti va rog sa imi ziceti ca sa ii transmit pe aia cu semnalu mai bun

Sau
Ideea e ca nu ai cum sa stii de aici ce operator de la ei are semnal mai bun acolo. Depinde de zona, de infrastructura, de viteza retelei. Sunt multi de daca.
Oricum, cartela de Romania se va conecta tot pe un operator de acolo, deci, daca retelele de acolo sunt proaste, degeaba cartela de Vodafone din Romania prinde 4G+ cu 300 Mbs in Romania, ca in Germania tot 20 Mbs, daca atat poate reteaua.
Eu zic ca cea mai buna recomandare este sa incerce simuri de la toti operatorii si vede cu care are cel mai bun semnal in zonele de interes pe care le frecventeaza. Degeaba are super semnal pe O2 in 90% din tara, daca el sta in zona aia de 10% unde semnalul e prost. Sa caute un site cu hartile de acoperire a operatorilor pe Germania. Cum avem noi aisemnal.ro

murdar

murdar

Active Member

Infrastructura proasta = de 5 ori mai scump decat in Romania.

Asta a vrut sa spuna daca nu te-ai prins.

Mie nu mi s-a parut niciodata ca Germania ar avea infrastructura de internet proasta.

ionyde

ionyde

Junior Member

In Germania sa-si ia cartela de Telekom, acela e cel mai bun operator la ei:

https://www.simplege...etwork-germany/

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate