Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Teorie univers alternativa

Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah
 o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașit ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...
 Android 1000-2000 lei

Vanzare apartament zona Dristor

La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...
 WEBASTO pt duster pe motorina

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia

Trenuri Cluj Napoca - Oradea

Cand si de ce incepe omul sa se apere de cei din jur?

* - - - - 4 votes
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

gushpi

gushpi

Guru Member

• Grup: Senior Members
șocul încasat la ajungerea (în 2000) într-un sătuc elvețian, la un prieten care n-avea gard, a fost imens.
dar mai imensă fu stupoarea când rottweiler-ul vecinilor, la chemarea mea, s-a oprit fix pe limita de proprietate! :o

azi, io am gard pt ca jivinele mele să aibă unde lătra-n voie, dar porțile de acces nu au zăvoare - sunt conștient că hoții nu vor intra niciodat' pe poartă! :P
acest aspect face ca rudele, pe care le rog să vină-n CO-ul meu să pună apă și boabe blănoșilor, să se mire: „păi tu nu încui poarta? :o

PS: odat', porțile de acces cu mașina au stat deschise 2 zile de weekend, pt că un animal lătrăcios a acționat senzorul de proximitate înainte ca poarta să se-nchidă total la plecarea noastră...
cre'că tare s-au mirat câinii când s-au văzut fără obiectul muncii lor (au o plăcere deosebită să latre în spatele porții - când trece cineva; dacă poarta e deschisă - nu latră: stau și se uită ca blegii!!! :P )

PPS: v-ați prins - niciun câine nu este legat! doar vaccinați :P

Militaru2016

Militaru2016

Junior Member

• Grup: Junior Members
Cred că depinde de ce ai trăit în copilărie.

Dacă ai fost victima bullyingului unei găști din clasă/școală permanent, normal că nu vei avea încredere în oameni cât vei trăi.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate