![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sfaturi izolatii exterior
Last Updated: Jul 05 2023 16:47, Started by
stefy
, Jul 05 2023 15:28
·
0

Posted 05 July 2023 - 15:28

Salut,
Am un apartament la munte si sunt niste probleme de umezeala la exterior. Sunt total paralel cu constructiile (sunt ITist si nu prea ies din casa) si as vrea sa va cer un sfat legat de ce trebuie facut acolo: 2 probleme: 1) Problema de aici cu acest perete exterior cu mucegai: https://imgur.com/a/DVY3J1z Ce trebuie facut acolo? pus un jgheab pe toata lungimea scarilor? vreun alt fel de izolatie, membrana, ce ma sfatuiti? Se poate sa fac eu ceva DYI in cateva zile sau trebuie sa chem o firma de constructii? 2) Peretele de la una din camere vine aici: https://imgur.com/a/gtbYKki - este intre spatele blocului si deal practic. Este un pic umezeala la acel perete. Nu stiu exact de ce, daca e doar pentru ca e peretele rece si se face condens, sau e o problema ca intra apa pe acolo pe langa scari cum se vede din poza nefiind acoperit (oare trebuie acoperit acolo sau e mai bine asa cum e pentru aerisire...). Cineva mi-a spus ca ar trebui turnat ceva beton acolo deoarece s-au si desprins pietre din acel perete. Merci pentru orice sfat, |
Posted 05 July 2023 - 16:47

1. Pe acel perete nu ai mucegai. Sau te referi la scara? La scara cumpara un sac de multibat si 3 de nisip fin, amesteci la proportia asta si faci bine merci o tencuiala. O sa-ti ramana material...
2. Detesc peretii acoperiti cu piatra si beton. Piatra tine rece si favorizeaza condensul. As da piatra jos, as face o tencuiala ca mai sus, dupa care, daca ramane loc as termoizola. Piatra, dupa curatare, as folosi-o la niste carari prin curte 1 Poti sa faci tu. 2 Chemi pe altcineva sa faca. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users