Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren
 Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti
 Probleme MacBook Air A1466

Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor (domestic). recomandari?
 Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K

Sfaturi izolatii exterior

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

stefy

stefy

Member

• Grup: Members
Salut,

Am un apartament la munte si sunt niste probleme de umezeala la exterior. Sunt total paralel cu constructiile (sunt ITist si nu prea ies din casa) si as vrea sa va cer un sfat legat de ce trebuie facut acolo:

2 probleme:

1) Problema de aici cu acest perete exterior cu mucegai: https://imgur.com/a/DVY3J1z

Ce trebuie facut acolo? pus un jgheab pe toata lungimea scarilor? vreun alt fel de izolatie, membrana, ce ma sfatuiti?

Se poate sa fac eu ceva DYI in cateva zile sau trebuie sa chem o firma de constructii?

2) Peretele de la una din camere vine aici: https://imgur.com/a/gtbYKki - este intre spatele blocului si deal practic. Este un pic umezeala la acel perete. Nu stiu exact de ce, daca e doar pentru ca e peretele rece si se face condens, sau e o problema ca intra apa pe acolo pe langa scari cum se vede din poza nefiind acoperit (oare trebuie acoperit acolo sau e mai bine asa cum e pentru aerisire...). Cineva mi-a spus ca ar trebui turnat ceva beton acolo deoarece s-au si desprins pietre din acel perete.

Merci pentru orice sfat,

adip1962

adip1962

Senior Member

• Grup: Senior Members
1. Pe acel perete nu ai mucegai. Sau te referi la scara? La scara cumpara un sac de multibat si 3 de nisip fin, amesteci la proportia asta si faci bine merci o tencuiala. O sa-ti ramana material...
2. Detesc peretii acoperiti cu piatra si beton. Piatra tine rece si favorizeaza condensul. As da piatra jos, as face o tencuiala ca mai sus, dupa care, daca ramane loc as termoizola. Piatra, dupa curatare, as folosi-o la niste carari prin curte
1 Poti sa faci tu.
2 Chemi pe altcineva sa faca.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate