![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Academia de soferi
Last Updated: Jul 04 2023 19:54, Started by
tropojo
, Jul 01 2023 10:17
·
6

Posted 01 July 2023 - 10:17

Salut,
https://academiadesoferi.ro/ Conform celor scrise pe site: 1. Aplică pe site Primul pas este să aplici pe site pentru a intra în lista de selecție. 2. Interviu telefonic Un coleg te vă contacta telefonic pentru a discuta câteva detalii despre tine, să știm dacă ești determinat să intri în programul de reconversie profesională. 3. Interviu la sediu sau online Al doilea interviu va avea loc la noi la sediul din București sau online. 4. Selecție candidați pentru a se oferi voucherele Oferim vouchere prin care asigurăm GRATUIT plata școlii de șoferi de TIR. 5. Începere cursuri la o școală de șoferi de TIR Te vei putea pregăti timp de 3 luni pentru a obține atestatul de șofer de TIR, urmând că apoi să te susținem în a te angaja la o companie de transporturi din România – colaboratori cu care avem legături strânse, astfel încât să te poți angaja rapid și în cele mai bune condiții. 6. După absolvire, te ajutăm să te angajezi Imediat după ce vei finaliza cursurile scolii de șoferi de TIR, echipa noastră te vă ajuta să te angajezi ca șofer începător la o companie de transport din România. În acest mod, vei putea să te angajezi în condiții bune financiare și să înveți alături de alti colegi de TIR meseria în scurt timp. ● Trebuie sa platesc ceva? Nu. Cei care vor primi voucherele vor putea face scoala de soferi de TIR gratuit. Dupa absolvirea scolii de soferi de TIR, vei avea obligatia ca, in urmatoarele 6 luni, sa lucrezi ca sofer de TIR la o companie de transport din Romania. Aceast aeste singura obligatie; vei putea lucra din prima zi pe un salariu foarte bun si sa te pregatesti alaturi de alt coleg sofer pentru a putea conduce in Romania sau in comunitate. ● Cum voi fi selectat pentru a obtine voucherul? Inainte de a fi selectat, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii: esti cetatean roman; ai peste 20 de ani*; ai permis de conducere categoria B; nu ai antecedente penale; doresti sa lucrezi ca sofer de TIR in Romania, dupa absolvirea scolii de soferi, pentru minim 6 luni; *Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria C este de 20 ani si 9 luni iar cand se implineste varsta de 21 ani se poate sustine examenul. ● Cat dureaza scoala de soferi de TIR? Scoala de soferi de TIR dureaza 7-8 saptamani. In acest interval se efectueaza 50 de ore de pregatire teoretica si ~30 de ore de pregatire practica pe traseu. ● Pot aplica din orice judet? Da. ● Ma ajutati sa ma angajez dupa absolvirea scolii? Imediat după ce vei finaliza cursurile scolii de șoferi de TIR, echipa noastră te vă ajuta să te angajezi ca șofer începător la o companie de transport din România. În acest mod, vei putea să te angajezi în condiții bune financiare și să înveți alături de alti colegi de TIR meseria în scurt timp. Prin programul Academiei de Soferi, ajutam firmele de transport sa gaseasca noi soferi de TIR. DIn acest motiv, scoala este GRATUITA pentru tine, fiind sustinuta de catre firme de transport din Romania. ● Am scoala de soferi de TIR deja facuta. Ma puteti ajuta? Da. Daca deja detii permis categoria C, te putem ajuta sa te angajezi la o firma de transport din Romania, la alegerea ta. Vei avea optiunea de a negocia un salariu cat mai bun, chiar daca esti incepator, si sa inveti cat mai rapid, avand alaturi colegi cu care sa lucrezi in Romania sau in comunitate. Ma intereseaza sa aflu cu ce companii colaboreaza, ca sa imi dau seama cat sunt de serioase (sa nu te oblige sa mergi cu magnet sau sa depasesti programul, nu stiu daca este prea mult sa ceri acest lucru in Romania 2023?) M-am documentat si inteleg ca drumurile si conditiile salariale sunt mai slabe in Romania, insa ma gandesc ca incepator fiind este mai bine la inceput sa ai posibilitatea sa te ia cineva sa lucrezi in echipaj. Plus ca scoala si atestatele costa undeva la 1000-1100 EURO, un cost nu chiar de neglijat. Eu m-am inscris si astept sa ma contacteze, daca mai este cineva interesat, va pot oferi ulterior informatii. P.S. Nu am nici o legatura cu aceasta "initiativa" nu incerc sa fac reclama sau altceva. Voiam sa stiu daca a mai facut cineva scoala in acest mod. |
Posted 01 July 2023 - 10:38

Nici sa minta frumos nu mai stiu romanii.
scoala este GRATUITA pentru tine, fiind sustinuta de catre firme de transport din Romania.
Dupa absolvirea scolii de soferi de TIR, vei avea obligatia ca, in urmatoarele 6 luni, sa lucrezi ca sofer de TIR la o companie de transport din Romania. |
Posted 01 July 2023 - 10:57

E absolut normală o asemenea obligație, nu sunt cursuri finanțate de stat și e cerere mare de șoferi pe internațional. E o investiție.
Edited by althea, 01 July 2023 - 10:58. |
Posted 01 July 2023 - 11:00

Corect.Si nu vei platit ca nu ai facut 15000 km pe luna.Si scoala gratuita te va costa minim 6000 euro.Bafta !
|
Posted 01 July 2023 - 11:01

Pai atunci nu trebuia sa mai zica ca e 'gratuit'. Inchiriezi un sofer 6 luni si-l tii cu salariul cutare pentru ca l-ai facut dator ca i-ai sponsorizat cursul, insa salariul ala oare nu e subtiat cu plata scolii de soferi? Inclin sa cred ca da.
|
Posted 01 July 2023 - 11:10

Putem face scenarii și pe 20 de pagini, se știe, însă omul a întrebat altceva. Hai să vedem dacă este cineva cu o experiență concretă.
|
Posted 01 July 2023 - 11:41

Daca si soferimea are deja academie ne-am dat dracului. Academos isi trage un glont in cap, acolo unde se afla acum.
Academicienii erau elitele unei natiuni. Azi cand esti intrebat ce mesrie ai, zici cu mandrie ca esti sofer academician. Ptiu drace. ps. Scuze pentru offtopic. |
Posted 01 July 2023 - 11:44

Eu atat cat inteleg din prezentare, practic este subventionata scoala de soferi, cu obligatia de a lucra cu un angajator din Romania.
Nu cred ca e bine sa ma arunc la presupuneri, de aceea am si intrebat. Ce ar ajuta in aceasta situatie ar fi sa se stie Cat este de usor/greu se poate angaja ca sofer incepator la firme din Olanda / Belgia / Suedia / Germania / Spania? Ca in orice alt domeniu, inceputul este mai greu, deoarece majoritatea firmelor cer experienta, s-a mai schimbat ceva in ultima perioada ca urmare a crizei de soferi? Si care sunt salariile pe care se angajeaza la inceput? Pentru a face o comparatie cu salariul care s-ar obtine cu un contract romanesc. Edited by tropojo, 01 July 2023 - 11:53. |
Posted 01 July 2023 - 12:15

Poate recomanda cineva o scoala de soferi buna pentru categoria C+E in Bucuresti?
Sau la ce ar trebui sa fiu atent cand o aleg (transmisie automata, etc.)? |
Posted 01 July 2023 - 12:19

Dacă era criza de șoferi oriunde in Europa vedeai cursuri de astea pe 3 lei, dar e ușor să rostogolești o informație falsa " criza de șoferi", prinde la public.
Pare cu cântec aceasta academie, tu o să trebuiască să semnezi ceva in care te obliga sa lucrezi o anumită perioadă la ei. Ești dispus să faci asta? |
|
Posted 01 July 2023 - 13:37

Criza de soferi pare ca este destul de reala:
https://truckmobilit...vers-in-the-eu/ "According to the latest research published in 2022 by the International Road Transport Union (IRU), in Europe there is currently a shortage of 380,000 truck drivers, which accounts for about 10% of the total demand. The IRU has predicted, that by the end of the year this shortfall may increase to 14%. This data is the result of surveys conducted among 744 transport operators from 15 European countries. Globally, 1.5 thousand companies from 25 countries were questioned." In anunt nu precizeaza cu care companie se colaboreaza, tocmai de aceea am intrebat daca a mai urmat cineva aceasta cale. |
Posted 01 July 2023 - 15:38

Cine sunt astia ? Am eu probeleme cu browserul, sau nu exista nici o informatie ?
Sunt astia ? https://academiadesoferi.ro/one-tower/ Edited by pasilla, 01 July 2023 - 15:42. |
Posted 01 July 2023 - 19:05

am vazut si eu, e un grup care se ocupa cu instalatii de climatizare industriale din cate vad, nu stiu de ce folosesc acelasi link
|
Posted 02 July 2023 - 06:37

"Academie" de soferi cu 30 de ore de traseu? E buna gluma!
|
Posted 02 July 2023 - 15:50

Din cate am vazut la alte scoli, orele de practica sunt standard 30, daca doresti mai multe platesti suplimentar.
|
|
Posted 03 July 2023 - 15:57

Daca incercati sa va inregistrati, daca bifati casuta de GDPR este acolo un link cu informatii:
https://academiadeso...tectia-datelor/ si apare si un numar de telefon 0723.615.614 care daca se cauta mai departe ajungi la https://neptuneng.ro/contact/ nu stiu ce sa mai inteleg. |
Posted 03 July 2023 - 17:57

Posted 04 July 2023 - 19:54

Criza de soferi nu prea mai e, mai degraba criza economica,lipseste marfa nu soferii, e un an foarte slab in transporturi.
Cat despre academii sunt multe firme atat in ro cat si prin UE care au propriile scoli de soferi sau diverse parteneriate de unde se aleg cu soferi captivi pentru o perioada de timp. Aici pare sa fie mai mult o intermediere romaneasca care e mai bine sa fie evitata, eventual mers direct la o firma ce are ai scoala de soferi doar ca te angajeaza 2 ani captiv cu bani mai putini si iti mai si ciupesc din ei, neavand posibilitatea sa pleci. Dupa mai bine de 15 ani de munca, nu recomand nimanui sa se apuce de aceasta meserie, raportat la ore muncite,stres,riscuri,nu e chiar bine platita,a devenit mult prea robotizata, nu mai ai deloc libertate... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users