![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
folosire card CI+ in alt judet
Last Updated: Jun 30 2023 06:23, Started by
lopi
, Jun 29 2023 22:17
·
2

Posted 29 June 2023 - 22:17

Am un card in plus CI+ si vreau sa il dau la o ruda sa il foloseasca in alt judet. Se poate ?
1. Trebuiesc bagate setarile din judetul respectiv, nu? 2. Daca trebuie activat si sun la call center, nu vad ca am 2 carduri intr-un judet si 1 card in alt judet. Ce pot sa zica ? Cred ca nu ar trebui sa se complicte tehnic, din moment ce toate sunt platite. 3. Nu consider ca e ceva anormal, doar platesc abonamentul si cardurile. 4. Cardurile sunt blocate si pe TV/marca TV. Cand am mai schimbat TV-ul, trebuia sunat in call center pentru reactivare. Daca sun, sigur isi dau seama ca e in alt judet. Nu vad care ar fi problema. |
Posted 29 June 2023 - 22:38

Da se poate. Nu sunt blocate pe nici un TV: trebuia doar sa comuti pe un canal codat si sa il lasi asa 5-10 min ca sa isi faca actualizarile (CI cardul).
In rest poti sa il conectezi la orice cablu DIGI din tara ca iti functioneaza ok. |
Posted 29 June 2023 - 23:28

lopi, on 29 iunie 2023 - 22:17, said:
Am un card in plus CI+ si vreau sa il dau la o ruda sa il foloseasca in alt judet. Se poate ? 1. Trebuiesc bagate setarile din judetul respectiv, nu? . Xman_ghio, on 29 iunie 2023 - 22:38, said:
In rest poti sa il conectezi la orice cablu DIGI din tara ca iti functioneaza ok. |
Posted 30 June 2023 - 05:24

La Vodafone posibil sa fie altfel decât la Digi. Dar merita incercat sa vezi ce se întâmpla
|
Posted 30 June 2023 - 06:23

1 pui ID Rețea al orașului, nu al județului
2 nu 3 - ? 4 nu 5 ai greșit aria (e mobile aici). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users