![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Vodafone România lansează Wi-Fi Oriunde, prin care clienții pot accesa internetul oriunde în țară

Posted 28 June 2023 - 11:49

Daca ai nevoie de mult trafic de net si nu te intereseaza apelurile de voce, oferta asta este mai buna decat orice abonament de la Digi.
Ar fi interesat de stiut daca poti sa "portezi" un numar pe SIM-urile astea de date. |
Posted 28 June 2023 - 12:39

Recent am intrat într-un Profi la parter de bloc din Timișoara și a trebuit să comut pe Orange pentru că Vodafone nu mergea acolo nici cât să încarce aplicația Profi. Da, știm că Timisoara e sat din provincie dar totuși.. Da in Timisoara si imprejur Vodafone sta extrem de prost cu semnalul... eu acasa in Dumbravita, localitate lipita de Timisoara in casa nu pot vorbi la telefon daca nu am activat si WIFI-ul... La fel la servici, semnal canci... abia poti vorbi la telefon... de net nu mai vorbesc... Vodafone sunt zero barat in Timisoara la semnal... zero barat.... |
Posted 28 June 2023 - 14:22

Da in Timisoara si imprejur Vodafone sta extrem de prost cu semnalul... eu acasa in Dumbravita, localitate lipita de Timisoara in casa nu pot vorbi la telefon daca nu am activat si WIFI-ul... La fel la servici, semnal canci... abia poti vorbi la telefon... de net nu mai vorbesc... Vodafone sunt zero barat in Timisoara la semnal... zero barat.... Edited by vladut12am, 28 June 2023 - 14:26. |
Posted 28 June 2023 - 14:25

Uite treaba asta nu o inteleg, rosile nu se baga peste portocale si viceversa (bine ca se baga albastrii peste tot). Dupa aia se mira de ce aia au ajuns unde au ajuns.
Vino cu servicii la nivel NATIONAL si dupa aia putem sta de vorba despre concurenta adevarata. |
Posted 28 June 2023 - 14:31

Uite treaba asta nu o inteleg, rosile nu se baga peste portocale si viceversa (bine ca se baga albastrii peste tot). Dupa aia se mira de ce aia au ajuns unde au ajuns. Vino cu servicii la nivel NATIONAL si dupa aia putem sta de vorba despre concurenta adevarata. Asta înseamnă investiție adevărată, nu ce știu să facă cel mai bine ORO și VDF: să se culce pe o ureche și să promoveze iluzii de marketing. Edited by vladut12am, 28 June 2023 - 14:35. |
Posted 28 June 2023 - 14:35

In magazinele astea construite pe structura metalica sunt probleme cu semnalul la toti furnizorii. Sigur, in functie de distanta fata de antena, este posibil ca unii sa aiba semnal mai bun decat altii. Știu, tocmai de aceea am specificat că aici nu e cazul, este un magazin la parter de bloc.
Timișoara este oraș portocaliu și de aceea merge prost VDF pe acolo, așa cum și portocala lasă din păcate un gust extrem de amar în Brașov, fiind oraș roșu. Stai liniștit ca vecinul meu nu are semnal la Orange afară în curte în Timișoara.. |
Posted 28 June 2023 - 17:13

Știu, tocmai de aceea am specificat că aici nu e cazul, este un magazin la parter de bloc. Stai liniștit ca vecinul meu nu are semnal la Orange afară în curte în Timișoara.. Edited by Vettel, 28 June 2023 - 17:13. |
Posted 28 June 2023 - 17:59

Vodafone România lansează Wi-Fi Oriunde, prin care clienții pot accesa internetul oriunde în țară De 5G nu zice nimic....m-as fi asteptat sa vina si cu 5G mai ales ca se face atata tam tam. Cat priveste 3G la fel! Serviciul este ok/mie mi se pare in regula mai ales ca in unele luni nu platesti(daca nu pleci/nu calatoresti/nu ai nevoie). In rest nu cred sa mai rupa prin a atrage cu acest servicu pe la case intrucat s-a fibrat mult in tara(ok punctual in diferite zone/cartiere unde nu este inca infrastructura sau sunt alte interese da......dar, de regula, si reteaua merge rau acolo....indiferent de operator).
72 euro routerul? Piperat. Și 5 euro/ luna In rate da 72 insa daca este un efort supraomenesc 50E sa dai dintr-o data.....
Timișoara este oraș portocaliu și de aceea merge prost VDF pe acolo, așa cum și portocala lasă din păcate un gust extrem de amar în Brașov, fiind oraș roșu. Sper ca ai in vedere ca probabil iti vei pune forumul in cap...sau macar o parte.Dar na sunt curios de modul in care ai stabilit. Citez:Timisoara tind sa cred ca e mai echilibrata, chit ca domina vdf.
Recent am intrat într-un Profi la parter de bloc din Timișoara și a trebuit să comut pe Orange pentru că Vodafone nu mergea acolo nici cât să încarce aplicația Profi. Da, știm că Timisoara e sat din provincie dar totuși..
Demult, Digi i-a întrecut pe marii granzi în foarte multe orașe la densificare de macro-uri + micro-uri instalate la greu. Asta înseamnă investiție adevărată, nu ce știu să facă cel mai bine ORO și VDF: să se culce pe o ureche și să promoveze iluzii de marketing. Au intrat mii de locatii in acele 2 proiecte. Nu s-a investit? Cum au facut?
Daca e wi-fi oriunde, adica si pe camp, routerul ala nu are nevoie de alimentare electrica ? Nu mai bine sa ofere mobil 4G nelimitat ? Nu mai cari nici routerul, nici nu mai dai bani in plus si nici de alimentare electrica nu ai nevoie. La liber e la 7-8E/luna insa in destule judete/la portare/etc se poate optine nelimitat la 5-6E/luna! Edited by yblu, 28 June 2023 - 18:10. |
Posted 28 June 2023 - 20:45

Cum ai stabilit ca Timisoara este oras portocaliu? De la cat % se considera acest lucru? Cum se face? Sper ca ai in vedere ca probabil iti vei pune forumul in cap...sau macar o parte.Dar na sunt curios de modul in care ai stabilit. Citez:Timisoara tind sa cred ca e mai echilibrata, chit ca domina vdf. Scuzele mele de rigoare! Fiind oraș echilibrat din punct de vedere marketing, este destul de dificil să stabilești cine este #1.
Ok si acum x ani cand ORO si VDF au facut RS si au partajat amplasamentele de pe urban construind practic situri noi ce a fost? Au intrat mii de locatii in acele 2 proiecte. Nu s-a investit? Cum au facut? Din punctul meu de vedere, dacă ar monta și ORO și VDF ca Digi micro-uri acolo unde semnalul este mediocru și în special în zonele cu blocuri noi, ar fi mult mai ok. ![]() Edited by vladut12am, 28 June 2023 - 20:50. |
Posted 29 June 2023 - 09:53

Am un router ZTE de la orange cu abonamentul lor 4g.
Mai mult de 10-12Mbps nu prind indifierent unde ma plimb cu el prin casa. Daca fac o proba cu vodafone, e vreo sansa sa prind viteze mai mari? Sau tine mai mult de ce acoperire am in zona, ce releu, etc? |
|
Posted 29 June 2023 - 09:56

Depinde de puterea de semnal primita , dacă sta mai bine și face și 4G+ ai șanse
|
Posted 29 June 2023 - 10:17

Am un router ZTE de la orange cu abonamentul lor 4g. Mai mult de 10-12Mbps nu prind indifierent unde ma plimb cu el prin casa. Daca fac o proba cu vodafone, e vreo sansa sa prind viteze mai mari? Sau tine mai mult de ce acoperire am in zona, ce releu, etc? Mai bine prima data faci o proba cu un telefon cu cartela de Vodafone si verifici ce semnal au in zona ta. Eventual inviti un prieten cu abonament sau cartela Vodafone la o bere si il rogi sa faca si un test de viteza. |
Posted 29 June 2023 - 12:40

Posted 29 June 2023 - 13:41

Da in Timisoara si imprejur Vodafone sta extrem de prost cu semnalul... eu acasa in Dumbravita, localitate lipita de Timisoara in casa nu pot vorbi la telefon daca nu am activat si WIFI-ul... La fel la servici, semnal canci... abia poti vorbi la telefon... de net nu mai vorbesc... Vodafone sunt zero barat in Timisoara la semnal... zero barat.... |
Posted 29 June 2023 - 15:11

|
Posted 29 June 2023 - 17:23

Prepay. Poți primi bonus câteva sute GB. Sau chiar net nelimitat. Am vorbit cu o doamna la Vdf, zicea ca este pe baza de abonament 24 luni. Se ofera doar cu router cu plata integrala sau rate. Platesti oricum 5 euro pe luna, iar daca depasesti traficul se mai activeaza un pachet |
Posted 29 June 2023 - 18:50

Am facut astazi contractul prin callcenter. Echipamentul este un Huawei B535 si detaliile planului sunt: "Wi-Fi Oriunde - Abonament Vodafone Wi-Fi Oriunde, 0 EUR/luna. In momentul utilizarii serviciului, se activeaza automat optiunea in valoare de 5 EUR/luna cu TVA care include 500GB trafic de internet fix prin tehnologie GSM, national, la viteza de download de pana la 225 Mbps si de upload de pana la 50 Mbps. Daca traficul inclus in optiune este consumat, se va activa automat inca o optiune in valoare de 5 EUR/luna cu TVA."
|
Posted 29 June 2023 - 20:00

Am facut astazi contractul prin callcenter. Oferta nu pare rea, 500GB sunt suficienti daca nu stai cu clientul de torrente 24/24 deschis. Ca si trafic inclus cred ca e cea mai buna oferta de pe piata la ora asta la banii platiti pe luna (poate ma insel totusi), eu am o chestie similara de la Orange, trafic nelimitat e drept dar mult mai scump serviciul. Ma rog, include gratis un modem Huawei H135-380 5G dar in zona mea oricum nu e 5G. Cred ca ma gandesc serios la oferta asta de la VF ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users