![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum recuperez pistolul de spuma adeziva sau tubul de spuma?
Last Updated: Jun 27 2023 19:31, Started by
Laur-
, Jun 27 2023 18:10
·
4

Posted 27 June 2023 - 18:10

Va salut.
Se poate recupera si folosi in continuare un pistol de spuma adeziva, daca pistolul si tubul CT84 au stat foarte bine insurubate mai multe luni de zile? Cand am agitat tubul se auzea ca nu este uscat, dar am curatat capul pistolului si apoi am desurubat surubelul din capul pistolului pentru a folosi spuma adeziva, a iesit spuma cat sa dau un sir de aprox 50 cm, apoi a incetat sa functioneze. Am verificat daca in varful pistolului bila se retrage din calea spumei atunci cand apas tragaciul si da, se retrage, ca si cum aparent pistolul functioneaza. Cred totusi ca pistolul s-a infundat undeva (poate la intrerea spumei in el, aproape de tubul de spuma), astfel ca am mai comandat un pistol nou. Dar acum se poate scoate tubul CT84 daca este aproape plin cu spuma buna (neuscata), sa il mut pe noul pistol? Daca incerc sa separ vechiul pistol de tubul de spuma, iese spuma printre ele, pe la filet. Ce se mai poate face? Multumesc! |
Posted 27 June 2023 - 18:15

https://beta.dedeman...00-ml/p/5001482
Merge, și rezolvi problema. Sau orice altfel de diluant de genul ăsta. Dar să cureți foarte bine cu cutterul acolo unde intră tubul. Edited by Valy_User, 27 June 2023 - 18:18. |
Posted 27 June 2023 - 18:23

Exista spray de curatare pe baza de acetona ce se insurubeaza in pistol dupa fiecare folosire., cum e cel postat mai sus. Ala vechi intarit il arunci cu pistol cu tot. Sau scoate tubul, da-i cu spray pe capat si vezi daca mai merge.
|
Posted 27 June 2023 - 18:26

Dacă pistolul etanșează, spre tub și spre țeava pe unde iese spuma, atunci e OK, poate fi folosit. De cele mai multe ori, nu mai etanșează tubul de spumă atunci când a stat mult înșurubat în pistol. Iei tubul vechi și îl înșurubezi rapid în noul pistol. Ai grijă să pui un alt tub de spumă, (sau de acetonă sub presiune) și în pistolul vechi, ca să nu se usuce spuma în el. În principiu, dacă ții mereu o spumă în pistolul respectiv, va rezista.
Se mai poate să nu mai etanșeze bila de la pistol, dinspre tub. Iese spuma din pistol când vrei să scoți tubul. Mai există și cazul când a scăpat aerul din tub și nu mai are spuma presiune să iasă. Edited by Digix, 27 June 2023 - 18:26. |
Posted 27 June 2023 - 18:28

Posted 27 June 2023 - 18:44

E muncă de chinez bătrân!
![]() Dacă tubul etanșează, se poate. Și ții tubul în sus, dacă nu etanșează perfect, să iasă aer, nu spumă. Îl bagi în noul pistol, ca să nu pierzi spuma din el dacă tubul nu mai etanșează bine. |
Posted 27 June 2023 - 19:27

Posted 27 June 2023 - 19:31

Cei care lucrează în construcții îl folosesc la greu.
Dacă are vreun gunoi de 30 de lei, da, out, altul nou. Dacă are ceva mai premium merită efortul. Edited by Valy_User, 27 June 2023 - 19:32. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users