Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La ce sa ma astept la urmatoarele...

Comanda online geaca

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?
 Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )
 Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...
 De la 12 stau si beau

De ce te simti rau cand tii "...

Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...

Nu merge Command prompt

Credeti ca mai pot promova examenul de bacalaureat in toamna?

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

CorteX67

CorteX67

New Member

• Grup: Candidate Members
Salut!
Zilele astea am avut examenul de bacalaureat si mai mult ca sigur îl voi pica. La mate o sa iau 5-5, 50, la romana 5, 50-6,iar la biologie 6-6, 50.
Intrebarea mea este:mai are rost sa mai dau si in toamna? Precizez ca am facut pregatire(meditatie) si la romana si la matematica timp de 7 luni.La romana am avut structuri la s2 si s1(nu prea am inteles structurile dade de doamna) si eseurile le am avut gata facute doara sa le invat.Mentionez ca am inceput sa invat cu 2 saptamani inainte de examen, plus ce am mai invatat inainte de simularea nationala(2-3 structuri).As fi dorit sa lucrez mai mult la mate si sa invat mai mult la romana,insa nu prea am avut timp,deoarece mi-am ajutat parintii cu munca de prin curte, asta e. Deci, credeti ca pot promova examenul?

n-amname

n-amname

Brain Power User

• Grup: Senior Members
Da, poti sa il iei si-n toamna. Invata, exerseaza, exerseaza, exerseaza. Teoretic, bacul e un kkt. Practic, angajatorii romani sunt retardati si cer bacul si pentru cele mai basic joburi, ca apoi sa se planga de faptul ca n-au oameni si sfarsesc prin a aduce pachi si indieni la kg care nu vorbesc o boaba de romana si nu au nicio calificare. Merita sa-l iei ca sa-l ai acolo, altfel din start iti pierzi cel putin jumatate din joburile pe care le-ai putea face.
Si sa nu iti treaca prin cap ca las ca-l dau mai tarziu, cu cat inaintezi in varsta, cu atat iti va fi mai greu sa asimilezi materia noua, in timp ce o vei uita si pe aia de o stii acum. Trage tare o vara ca sa nu tragi o viata.
Eventual fa meditatii la romana cu alta doamna, poate ca asta cu care ai facut nu era compatibila cu tine.

Edited by n-amname, 27 June 2023 - 18:50.

lucianburjuiul

lucianburjuiul

Unserious member

Ai putea sa intri in politica, faci facultatea intai si dai bac-ul pe urma. Dar daca nimeresti din prima la partidul care trebuie, n-o sa mai ai nevoie de bac. Te-ai scos pe viata.

Jimbo91

Jimbo91

Junior Member

• Grup: Junior Members
Orice e posibil my friend....

Dupa ce aflii rezultatele, sa  ne spui si noua daca ai trecut. S-ar putea sa ai noroc. Bac-ul e politic. Interesul e sa aiba cat mai multi promovati...sa justifice maririle de salarii:P

CorteX67

CorteX67

New Member

Nu stiu daca are relevanta, dar totusi cred ca l am picat si din cauza stresului, in dimneata in care am dat prima proba m-am trezit cu o durere de cap cum n am avut in viata mea. In 4 ani de liceu am schimbat 4 profesori de matematica. Primul a fost super ok(in clasa a 9 a), al doilea avea pana in 30 de ani, se vedea ca nu avea chef sa predea si nu ii placea sa interactioneze cu noi, a treia profesoara ne punea sa copiem din carti, nu am invatat mai nimic, si cel de anul acesta, un profesor iesit la pensie (65-67 de ani), fost puscarias din cauza ca a cerut mita elevilor(nevasta lui a fost profesoara de fizica a varului meu acum 6-7 ani si le cereau bijuterii sau bani ca sa ii treaca).Sa nu mai amintesc de pandemie unde nu am facut aproaoe nimic. Ma simt ultimul om ca am picat examenul asta, voiam sa ma pregatesc sa dau la jandarmi... 😢.Si stau sa ma gandesc ca daca ma apuc iar sa invat sa dau in toamna, poate il pic si atunci si ma chinui degeaba.

adisz

adisz

Targu Mures

CorteX67, on 27 iunie 2023 - 17:17, said:

Salut!
Zilele astea am avut examenul de bacalaureat si mai mult ca sigur îl voi pica. La mate o sa iau 5-5, 50, la romana 5, 50-6,iar la biologie 6-6, 50.
Intrebarea mea este:mai are rost sa mai dau si in toamna? Precizez ca am facut pregatire(meditatie) si la romana si la matematica timp de 7 luni.

Doar ca fapt divers, nu stii daca profii de mate si romana au participat la greva?

richi_e

richi_e

Senior Member

pune mana si invata!
parintii nu ar trebui sa te foloseasca la munca in perioada asta!
fara acest BAC, orizontul e mult limitat!
nu poti sa sti cand o sa vrei sa intri in armata, politie sau similar- bacalaureatul e o conditie de baza!
daca vrei (doar) sa muncesti, se poate si fara!

mihai_mc

mihai_mc

Junior Member

• Grup: Members
Cand am dat eu bac-ul  1997 in toamna era mai simplu de luat decat in vara.
Probabil ca acum va fi la fel .

Jimbo91

Jimbo91

Junior Member

mihai_mc, on 27 iunie 2023 - 21:29, said:

Cand am dat eu bac-ul  1997 in toamna era mai simplu de luat decat in vara.
Probabil ca acum va fi la fel .

In toamna n-ai de la cine copia...toti e prosti :))

yekun

yekun

Active Member

Jimbo91, on 27 iunie 2023 - 19:06, said:

Dupa ce aflii rezultatele, sa  ne spui si noua daca ai trecut. S-ar putea sa ai noroc. Bac-ul e politic. Interesul e sa aiba cat mai multi promovati...sa justifice maririle de salarii:P

Termină băi agramatule.
Nu e nimic politic, e vb de câtă cerneală bei în școală.

Jimbo91

Jimbo91

Junior Member

yekun, on 27 iunie 2023 - 21:35, said:

Termină băi agramatule.
Nu e nimic politic, e vb de câtă cerneală bei în școală.

Huh ?

Te-am suparat cu ceva neica ? Sau cum ?

Adevarul doare ? :)

Invatamantul e politic...toata lumea stie ;)...ai vazut ce eseu le-au cerut elevilor ? Imediat dupa greva,  au simtit ei ceva.... nu mai au aceiasi priza la public ca in alti ani.:)

yekun

yekun

Active Member

Nu m ai supărat mă, ti am spus ca esti agramat, nu esti bun de dat sfaturi.

Toți conspirațioștii curului folosesc sintagma asta "toată lumea știe".

Ai avut buzele albastre în școală, poate mâncai si lipici, ca era dulce, te privește, dar nu mai da sfaturi măcar...

pexCom

pexCom

Senior Member

În cazul în care nu îl iei acum, da dă-l și în toamnă, evident.

Dacă vrei să primești un sfat gratuit și nesolicitat de la un anonim pe internet: ca regulă generală, nu renunța în viață niciodată așa ușor. Daca ai o șansă, folosește-o.

Jimbo91

Jimbo91

Junior Member

yekun, on 27 iunie 2023 - 23:02, said:

Nu m ai supărat mă, ti am spus ca esti agramat, nu esti bun de dat sfaturi.

Toți conspirațioștii curului folosesc sintagma asta "toată lumea știe".

Ai avut buzele albastre în școală, poate mâncai si lipici, ca era dulce, te privește, dar nu mai da sfaturi măcar...

:|

Conspiratie ?

Agramat....na...poate sunt :). Daca sunt agramat inseamna ca nu pot vorbi, sau cum ? Stii cine sunt eu ? Sunt cetatean european si am drepturi.

Dar, da, normal ca sistemul de educatie e politizat. Eu am si argumente :). Poti sa te uiti la bac. Ai bac-uri diferite, in functie de cine e la butoane. Si asta se poate observa usor. Te uiti la rata de promovabilitate.

1)Ai avut ani cu un procent de 90% si ani cu un procent de 45-50%. Ce s-a intamplat aici ?

2)Reformele care se fac...numai reforme nu sunt. E acelasi sistem de 30 de ani.

3)Daca te uiti la facultati, incepi sa vezi problema. 80% din studenti, la facultati tehnice, abandoneaza in primul an. 80% din studenti, de la facultati cu profil uman, nu lucreaza in domeniu. Se fac derogari de la stat...de la 40 de credite, la 35-30 de credite. (nr necesar de credite pentru a promova).

E multe chestii my friend...Dar, e bine cand tu spui ca nu e politizata educatia (apropo, foarte multi director/profesori sunt membri de partid - stii care e partidul ?PSD...asa ca idee) si atat...fara niciun fel de argumentatie.

Dar poate nu intelegi ce vreau sa zic...e ok...e plina tara de analfabeti functionali...adica, oameni care nu inteleg ce citesc.

terratec

terratec

Troll hunter

• Grup: Moderators

CorteX67, on 27 iunie 2023 - 17:17, said:

Deci, credeti ca pot promova examenul?

Da!
Începi să înveţi de acum şi te ţii de acest efort toată vara.

O astfel de experienţă îţi va fi utilă de acum înainte şi vei privi cu alţi ochi încercările.

lucianburjuiul

lucianburjuiul

Unserious member

Am fost rautacios mai devreme. Pune mana si invata, ai toata vara la dispozitie! Normal ca mai poti promova in toamna, daca inveti. Nu rata ocazia, pe masura ce trece timpul uiti ce ai invatat. Fa lucrurile la vremea lor!

Bafta!

CorteX67

CorteX67

New Member

lucianburjuiul, on 29 iunie 2023 - 18:28, said:

Am fost rautacios mai devreme. Pune mana si invata, ai toata vara la dispozitie! Normal ca mai poti promova in toamna, daca inveti. Nu rata ocazia, pe masura ce trece timpul uiti ce ai invatat. Fa lucrurile la vremea lor!

Bafta!

Nu e nici o problema! Multumesc mult pentru sfat! Oricum, nu am de gand sa intru in "hoție", nu vreau sa generalizez, dar nu ma vad in parlament. Vreau sa-mi fac bani si sa cresc pe barba mea, de la 0,usor usor, cu munca! "Daca vrei sa cumperi fara sa te uiti la pret, munceste fara sa te uiti la ceas."
Cu stima!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate