![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Bacalaureat 2023

Posted 27 June 2023 - 17:08

Daca e adevărată știrea inseamna că e "nasol"
https://m.digi24.ro/...ancheta-2401549 Cum e posibil sa afle careva subiectul cu 12 ore înainte? Știu că varianta se extrage in dimineața probei. Pe la ora 5-6 din cele făcute de nus ce Comisie. Și încă una de rezerva. Se pot descărca de către centrele de examen de abia pe la 7-7,30 in dimineața probei doar pe baza unui certificat digital instalat. Desigur că e cu parola. Cum naiba au "reușit" unii cu 12 ore înainte de extragere sa afle subiectul? Doar coincidenta? Sau aflat toate cele 7 variante? Iar azi la mate au apărut la 9,05 foto cu subiectele. Asta e mai verosimil. Câțiva elevi cu dispozitive video mici au făcut foto și au transmis în afara. Pare după imagini că au fost camere video IP și nu camere foto de la telefon. https://www.edupedu....-la-scurt-timp/ La 122.000 candidați înscriși, sigur au fost câți a cu camere IP sau telefoane la ei. Unii "prostănaci" nici nu au dezactivat RoAlert și le-au sunat telefoanele in timpul probei. Alti (tot prostănaci) au pus foto pe net unde se vede clar în watermark numele liceului unde au dat proba. Asta pe la ora 9-10 intimpul probei. Așa de greu e să fie securizate subiectele până dimineața? Nu e caz penal aceasta frauda? Chiar nu se pot depista telefoanele la intrare in școală? Cu un jammer s-ar rezolva dar nu e permis așa ceva. |
Posted 27 June 2023 - 17:21

Nu uita si de scandalul de la Sincai. E parte din aceiasi ecuatie.
|
Posted 27 June 2023 - 17:22

Rezultatele ultimilor ani la acest examen au fost extrem de proaste...Asta fiind realitatea.
Probabil sa nu se mai faca de rusine,au "scapat" sau "permis scaparea" subiectele in incercarea de a mai ridica nivelul rezultatelor testarii... La cat de usor parea ca se putea copia la acest examen in anii '90-2000 probabil ca rezultatele "bune" din acea perioada nu aveau nicio baza reala... La cati posesori de diploma de bacalaureat scriu si acum cu "e multe probleme" , "numai beau alcool" s.a.m.d ..te intrebi ce anume certifica acea diploma... Edited by Bebeluka, 27 June 2023 - 17:24. |
Posted 27 June 2023 - 17:32

In fiecare an e asa. Cand am dat eu bacul acum 6 ani, am aflat subiectul 3 la romana de pe reddit dimineata sau cu o seara inainte, nu mai stiu exact. Am vazut ca in anii urmatori a fost similar.
Edited by Robiacs, 27 June 2023 - 17:33. |
Posted 27 June 2023 - 17:37

pasilla, on 27 iunie 2023 - 17:21, said:
Nu uita si de scandalul de la Sincai. E parte din aceiasi ecuatie. EXAMEN DE BACALAUREAT și ei voiau EXAMEN DE BACALAUREAT prepoziția DE au pus-o pe rândul 2. O prostie. Scăparea subiectelor nu a fost generala. Au aflat subiectul câțiva 1-200 maxim. Infim fata de 100.000 prezenți. Maxim 0,2% Însă e frustrant pt cei care au învățat și alții ce au primit "servite". Că sigur aia ce au aflat subiectul nu au știut nici să îl rezolve. Doar cu ChatGPT poate. Robiacs, on 27 iunie 2023 - 17:32, said:
In fiecare an e asa. Cand am dat eu bacul acum 6 ani, am aflat subiectul 3 la romana de pe reddit dimineata sau cu o seara inainte, nu mai stiu exact. Am vazut ca in anii urmatori a fost similar. Sau totul e "aranjat"? Și cum "scapa" pe net? Chiar așa inconștienți sunt? E suficient sa îl afle o singura persoana și scandalul e mare. Ori intenționat îl scapă pe net sa scape de câțiva din Minister? Urmează demisii oare? |
Posted 27 June 2023 - 17:39

pasilla, on 27 iunie 2023 - 17:21, said:
Nu uita si de scandalul de la Sincai. E parte din aceiasi ecuatie. si profesori si elevi idioti Din ce am inteles astia au scris examen bacalureat de Cine naiba scrie asa de -ul pe un rand mai jos ![]() Probabil a fost un semn si s-au prin aia de la supraveghere, prostovani trebuiau sa faca semnul in alta parte |
Posted 27 June 2023 - 17:43

dorin_2k, on 27 iunie 2023 - 17:37, said:
prepoziția DE au pus-o pe rândul 2. O prostie. Varonul, on 27 iunie 2023 - 17:39, said: prostovani trebuiau sa faca semnul in alta parte Edited by pasilla, 27 June 2023 - 17:44. |
Posted 27 June 2023 - 17:43

Au scris:
Examen de Bacalaureat Trebuie doar "Examen" pe primul rand si "de bacalaureat" pe al doilea, dar asta depinde de fitele alora din comisie. Ar trebui ca examinatorii sa treaca pe la fiecare candidat inainte de deschiderea subiectelor pentru a verifica daca au scris toti corect, unii se trezesc pe la jumatate probei sa se uite si ii pun pe copii sa rescrie, altii se uita si mai tarziu. Edited by Rares95, 27 June 2023 - 17:49. |
Posted 27 June 2023 - 17:48

Robiacs, on 27 iunie 2023 - 17:32, said:
In fiecare an e asa. Cand am dat eu bacul acum 6 ani, am aflat subiectul 3 la romana de pe reddit dimineata sau cu o seara inainte, nu mai stiu exact. Am vazut ca in anii urmatori a fost similar. De pe Reddit, nu? Profa' mea de română zicea că ea ”visează” subiectele. Ne-a trimis sâmbătă pe mail un subiect, fix aia a picat. |
Posted 27 June 2023 - 17:48

E vreo regulă care spune că lucrarea este nulă dacă nu este scris pe rândul corect "examen de bacalaureat"?
|
|
Posted 27 June 2023 - 17:50

Nu e nicio regulă. Daca eu scriu mic încape totul pe un rand.
Supraveghetori idioți. Dar și președintele de acolo e la fel. Aia se scrie in primul minut. Nu după o oră vezi și anulezi și îi pui să rescrie |
Posted 27 June 2023 - 17:52

E ceva in genul ca prezinta o nota distinctiva fata de restul lucrarilor si e caracterizat drept semn, daca din 30 de lucrari 29 scriu intr-un fel si 1 diferit poti face usor identificarea, tinand cont ca e pe partea vizibila a foii, nu pe cea acoperita. Cunosc profesori corectori si mi-au zis ca se anuleaza in general doar lucrari cu semne "pe fata", gen linii, pete, etc, nu pentru cum a scris "EXAMEN DE"...
|
Posted 27 June 2023 - 17:53

Sunt mai multe metode de fraudare a examenelor. Toti profesorii cu vechime le cunosc, dar nimeni nu stie nimic.
Mi se pare cam imposibil ca Deca sa fie habarnista, dar nu este exclus. |
Posted 27 June 2023 - 17:54

M-ar ingrijora mai mult pozele din timpul examenului, subiecte cautate pe internet cu mult inaintea examenului, nu faptul ca au scris "DE" pe primul rand in loc de al doilea...
|
Posted 27 June 2023 - 17:57

Rares95, on 27 iunie 2023 - 17:43, said:
Au scris: Examen de Bacalaureat Trebuie doar "Examen" pe primul rand si "de bacalaureat" pe al doilea, dar asta depinde de fitele alora din comisie. Ar trebui ca examinatorii sa treaca pe la fiecare candidat inainte de deschiderea subiectelor pentru a verifica daca au scris toti corect, unii se trezesc pe la jumatate probei sa se uite si ii pun pe copii sa rescrie, altii se uita si mai tarziu. Se joacă cu viața copiilor. Când a dat fiul meu bac-ul am sunat după prima probă la Telverde că nu i-au dat subiectul la final. Și el a stat 3 ore și a ieșit ultimul. A doua zi au primit ordin de la Minister și s-au îmblânzit aia din comisie. A chemat copilul președintele și a zis că el nu pleca fără subiect. Și l-a primit. Trebuie selectați aia din comisii. Nu pensionisti ce mai au 2-3 zile. Sau educatoare ce sunt la supraveghere ce nu au habar să numeroteze foile. Rares95, on 27 iunie 2023 - 17:52, said:
E ceva in genul ca prezinta o nota distinctiva fata de restul lucrarilor si e caracterizat drept semn, daca din 30 de lucrari 29 scriu intr-un fel si 1 diferit poti face usor identificarea, tinand cont ca e pe partea vizibila a foii, nu pe cea acoperita. Cunosc profesori corectori si mi-au zis ca se anuleaza in general doar lucrari cu semne "pe fata", gen linii, pete, etc, nu pentru cum a scris "EXAMEN DE"... |
|
Posted 27 June 2023 - 18:02

In general, din cate mai stiu si eu, favorizarile se fac la contestatii, nu la prima corectare, am avut in clasa un copil de ceva edil de-asta local, taica-su parlamentar, care luase 3 si dupa contestatie avea 9, ala avea sanse nule sa fi facut o lucrare de nota aia, era prost cu diploma.
Edited by Rares95, 27 June 2023 - 18:03. |
Posted 27 June 2023 - 18:08

Sunt 2 profesori asistenti. Ambii verifica corectitudinea celor scrise apoi se semneaza in rubrica din coltul care sew sigileaza alaturi de datele candidatului. Astea se fac, conform metodologiei, pana la sosirea subiectelor in sali. Ca sunt unii comozi si nu fac acest lucru conform metodologiei ci mai tarziu, deranjand si candidatii... e alta poveste. Aici a gresit doar echipa de asistenti si comisia care, probabil, a fost anuntata.
Edited by Pekiasan, 27 June 2023 - 18:10. |
Posted 27 June 2023 - 18:12

dorin_2k, on 27 iunie 2023 - 17:57, said:
Lucrările se duc naibii in alt judet. Se aduna mii acolo. Nu ti-o găsește nimeni pt favorizare. Fiecare profesor stie ce comisie va corecta lucrarea elevului sau. Se fac negocieri si intelegeri intre ei. Cati elevi favorizati, cate puncte diferenta. La inceputul lucrarii trebuie sa existe un semn distinctiv, pentru a atrage atentia ca e lucrare speciala. In cuprinsul lucrarii, exista si alte indicii care personalizeaza acea lucrare. Corectorul se uita pe lista primita si stie ce are de facut. Cam asta e pe scurt, explicatia pe care am primit-o de la un fost profesor. Vrei sa faci opinje separata, sa fii corect.....cam ai de patimit. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users