Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandari Baby monitor Wi-Fi!

GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...
 Sunt dese/normale ofertele de van...

Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala
 Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...
 Vacanta in SUA ( NY )

Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

Sfat finisare terasa circulabila

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

gicupitu

gicupitu

Junior Member

• Grup: Members
Îmi puteți oferi din experienta voastră cum ar fi cel mai bine sa procedez cu o terasa circulabila?

Momentan se afla la stadiul în care e pus stratul final de membrana bituminoasa sau cum ii zice, fasiile alea de bitum și izolate intre ele.

Dar am înțeles ca peste aia ar trebui sa mai pun ceva sa protejez stratul, mai ales ca se vrea a fi terasa circulata, vreau sa am scaune/ mese și diverse pe terasa.

Dacă e sa pun gresie atunci intre membrana asta și gresie ce trebuie sa pun?
Mai are sens sa pun orice strat de hidroizolație peste membrana?
Chestia e ca în toată povestea asta trebuie sa ii dau și o înclinație sa meargă apa către găurile de scurgere, sa nu stea apa blocata de la diferențe de nivel.

Mult noroc!

cristobob

cristobob

Senior Member

• Grup: Senior Members
Sa faci acoperis.

Am un v3cin, tot asa, terasa de aia jmekera.
Tot pune membrane. E super ok-ish și mulțumit, cât e cald și soare. Pana vine ploaia. Apoi cheamă "echipa" , sa consrtare , banuiesc. Sincer nu știu de ce ii cheamă, însă,  la câteva zile după, vin altii și mai pun ceva, ba cu flacără, ba cu "rugaciuni". Cred ca e la sl 4 -lea rand.

cristiandrei

cristiandrei

Senior Member

Pai omul de aia intreaba, ca sa puna ceva bun direct, nu ca sa-si dea cu parerea unul care habar nu are.

crocko.dilul

crocko.dilul

Senior Member

Eu am nevoie de ceva clarificari: Sub terasa sunt incaperi? Sau e terasa la parterul unei case, in exterior?

https://www.hidroset...e-hidroizolate/

gicupitu

gicupitu

Junior Member

Sub terasa e etajul casei, cu dormitoare

crocko.dilul

crocko.dilul

Senior Member

E frumoasa in proiect dar e nepotrivita climei noastre. In fine. Vezi in linkul de mai sus, poate te ajuta....

De asemenea, ai putea sa ceri un sfat/parere lui anothertwo
https://forum.softpe...8#entry30002422

adip1962

adip1962

Senior Member

Nu este adevarat. Adica merge la altii, dar la noi nu.
Ai pus membrana bituminoasa, adica carton asfaltat sau membrana acoperita cu ceva pietris sau poate folie de aluminiu?
Ideea este de izolare hidro in primul rand (sa nu-ti ploua in casa) apoi termo. Oricum ai putea face niste chestii... unii pun iarba - dar trebuie sa-i asiguri drenajul, altii pietris, iar unii dale. este alegerea ta, dar nu uita ca orice pui vara se va incinge ziua si raci noaptea. Iar interesul tau este ca variatia de temperatura sa fie cat mai mica.

crocko.dilul

crocko.dilul

Senior Member

N-am zis ca nu merge, am zis ca e nepotrivita climei.
Merge si la noi, dar costa mai mult sa o faci cum trebuie si sa o exploatezi cum trebuie.
Daca ploua zece zile pe an e una, daca ploua o suta e alta. Daca nu ninge deloc e una, daca trebuie sa scoti zapada cu lopata e alta.

gicupitu

gicupitu

Junior Member

Asta e stratul actual, nu ma întreba denumirea tehnica nu as ști sa ți spun :)

sebulbus

sebulbus

cereal killer

Pune pavele de terasa pe structura flotanta, din alea de 2cm grosime. Nu sunt chiar ieftine, dar vei putea ajunge la membrana fara sa spargi nimic.
Poti sa vezi cum se simt la Promenada pe terasa exterioara.

radunic

radunic

Senior Member

View Postgicupitu, on 22 iunie 2023 - 17:06, said:

Îmi puteți oferi din experienta voastră cum ar fi cel mai bine sa procedez cu o terasa circulabila?
Momentan se afla la stadiul în care e pus stratul final de membrana bituminoasa sau cum ii zice, fasiile alea de bitum și izolate intre ele.
Dar am înțeles ca peste aia ar trebui sa mai pun ceva sa protejez stratul, mai ales ca se vrea a fi terasa circulata, vreau sa am scaune/ mese și diverse pe terasa.
Pînă la întrebări - în proiect ce e prevăzut?

copite_oparite

copite_oparite

Junior Member

• Grup: Junior Members
Turnat un strat de smoala apoi un strat generos de pietris. Asigurat drenaj bun si scurgere, apoi deasupra polistiren, o sapa subtire si gresie cu panta corecta. La gresie se foloseste chit de rosturi impremeabil, adeziv flexibil sa nu patrunda apa si sa se sparga placile dupa inghet.

mircea812

mircea812

Senior Member

Poate te ajuta cu ceva:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_SwqCUoukq8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

cristiandrei

cristiandrei

Senior Member

Uite un canal de YT pe care am vrut sa-l recomand de la inceput, azi a pus un nou film legat de acoperisurile plate. Poate ajuta.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bZb9-pRfLXM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate