![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Web development - ultimele stiri, npm si mod de lucru
Last Updated: Jun 16 2023 21:38, Started by
G1q
, Jun 16 2023 12:23
·
4

Posted 16 June 2023 - 12:23

Salut, cu cateva nelamuriri / intrebari va deranjez si eu,
1. Voi de unde va preluati stirile din domeniu sau/si cum va pastrati la curent cu tot ce este nou? Aici ma refer la stiri, noutati, ultimele lansari, ultimele features pentru diverse limbaje sau browsere, framework-uri noi, etc. Doar pentru web development ma refer. Stiu ca exista changeloguri, exista documentatii oficiale, s.a., dar e destul de complicat sa pierzi mereu timpul verificand in zeci de locuri zilnic ce mai este nou. 2. O alta intrebare, fara legatura cu prima, pentru cei care folosesc packet manager precum npm, yarn, pnpm, etc.: avand in vedere ca sunt declarate peste 2 milioane de pachete pe npm.js, cum faceti selectia, de unde stiti care va trebuie, de unde stiti ca unul e mai bun decat altul care face acelasi lucru? Care sunt principalele pachete, testate de voi care merita atentia ? 3. Pentru cei care lucreaza, fie in companii, fie pe cont propriu ca si full stack developer, puteti da exemplu de cum incepeti un proiect (de la zero), care sunt pasii, cum decurge totul pana la a incepe efectiv sa lucrezi la proiect? Incepeti cu frontend sau cu backend? Multumesc! |
Posted 16 June 2023 - 13:07

Daca de curand m-am apucat de facut/mutat o aplicatie in web, intru in gasca asta?
![]() Pentru prima data de cand fac aplicatii, asta a inceput cu hartie si pix. Mi-am alocat 2 saptamani pentru a pune ideile pe hartie si a vedea diferite aspecte si a fost o experienta placuta, mare parte din proiect a mers ca unsa. Problema pe care am aflat-o dupa, e ca nu prea am pe unde sa-l pun, e facut pentru Tomcat10 si pare cam dificil, trebuie sa invat si alte balarii. |
Posted 16 June 2023 - 13:18

Presupun ca ai notat pe foaie cu pixul doar ideile aplicatiei (ce face, cum face, pentru cine face, etc.). Dar traseul de la idei la punerea in practica in ce a constat? Sau te-ai aruncat cu capul inainte cu ce stiai deja si ce o fi o fi se rezolva pe parcurs?
|
Posted 16 June 2023 - 14:29

Aplicatia este contabilitatea unei clase.
In caietel am notat tabelele, meniul principal, clasele, paginile din spate, ce face fiecare dracie si cum vreau sa arate, diverse "nu uita sa". Cand m-am hotarat ca asta e tot, am trecut la cod. Cred ca voi repeta schema asta si la urmatoarea pentru ca hei-rup-uri am mai avut si, pe parcurs, tot mai veneau idei care trebuiau sa fie bagate pe undeva. |
Posted 16 June 2023 - 15:02

hacker news inainte sa devina labareala.
Edited by laffin, 16 June 2023 - 15:02. |
Posted 16 June 2023 - 20:13

Te abonezi la feed RSS unde e posibil si primesti noutatile in RSS reader.
|
Posted 16 June 2023 - 21:38

https://www.reddit.com/r/programming/
https://www.reddit.com/r/webdev/ Articole pe medium si similare (plin de ele). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users