Profesori si favoritisme
Last Updated: Jun 30 2023 12:02, Started by
Marlboro_Red
, Jun 15 2023 15:48
·
10

Posted 15 June 2023 - 15:48

Ce poate face un elev care e tinut numai in 5 de catre un profesor care are pica pe el si a carui parinti se resemneaza la situatie si tin cu profesorul spunand ca respectivul este un lenes si sa "puna burta pe carte"?
|
Posted 15 June 2023 - 15:50

Incearca sa castige increderea parintilor, ce altceva poate sa faca?
![]() |
Posted 15 June 2023 - 15:51

Daca te tine, invata bine, la perfectie materia si filmeaza-l cand te va asculta sa ai probe.
Apoi reclamatie la directiune , la inspectorat si TV . crezi ca merita? |
Posted 15 June 2023 - 15:51

Sa puna burta pe carte. Am trecut si noi prin astea si, privind retrospectiv, recunoastem ca in mare parte chiar asa statea treaba.
|
Posted 15 June 2023 - 15:52

Se dau lucrari scrise. Acolo profesorul nu mai poate trisa.
|
Posted 15 June 2023 - 15:54

Se poate, noua ne zicea doar notele uneori la fizica. Nu vedeam inapoi foile.
Sau , ne tot dadea 3-4 teste si le aducea in ultima saptamana din trimestru , sau ultimele doua saptamanani cand nu prea mai putea face mare lucru fara "bunavointa" dansei. |
Posted 15 June 2023 - 15:58

Păi nu elevii s au văitat că îi stresează examenele de admitere?
Atunci nu dadeai doi bani pe medie, dadeai admitere si intrai. Acu, ce să facă, să pună burta pe carte si sa faca medie mare... |
Posted 15 June 2023 - 15:58

ce materie?
ce a facut de are problemele astea? povestea nu e completa si nu cred ca se poate discuta fara mai multe info... |
Posted 15 June 2023 - 16:01

Multi nu inteleg bine expresia si pun de fapt cartea pe burta.. si trag un somn.
|
|
Posted 15 June 2023 - 16:01

Se dau lucrari scrise. Acolo profesorul nu mai poate trisa. Eu 3, respectivul 7(am copiat unul de la celalalt) La nota pe caiet eu 6(caiet complet pana la orice punct) ala 10(incomplet). Nici macar nu s-a uitat in caiete si deja a pus notele in catalog |
Posted 15 June 2023 - 16:03

Inca imi amintesc profesoara de biologie, te asculta cate 15-20 de minute si cand nu stiai un raspuns te nota, deobicei slab.
Urmatorul care raspundea doar la ultima intrebare in locul tau lua 10 . |
Posted 15 June 2023 - 16:08

Daca te tine, invata bine, la perfectie materia si filmeaza-l cand te va asculta sa ai probe. Apoi reclamatie la directiune , la inspectorat si TV . crezi ca merita? S-au facut nu stiu cate reclamatii si semnaturi catre inspectoratul de invatamant judetean. Eventual i s-a taiat salariul cu 10%,anul acesta dupa ani si ani de cacanarii |
Posted 15 June 2023 - 16:15

Ce poate face un elev care e tinut numai in 5 de catre un profesor care are pica pe el si a carui parinti se resemneaza la situatie si tin cu profesorul spunand ca respectivul este un lenes si sa "puna burta pe carte"? Un cadou, o atentie, doua ore de meditatii cu profesorul pe saptamana, sa se simta bagat in seama. Daca nici astea nu merg, doua perechi de palme sa isi aduca aminte pe ce lume traieste, posibil sa fi uitat cu atata greva. |
|
Posted 15 June 2023 - 16:15

ce materie? ce a facut de are problemele astea? povestea nu e completa si nu cred ca se poate discuta fara mai multe info... Fiind numai 2 colege intr-o clasa de baieti si unele profesoare care le favorizeaza consistent printre care si aceasta profesoara. Simplu lucru ce s-a intamplat e ca respectiva se purta urat cu respectivul iar el a facut o gluma despre tupeul ei care "ii face fruntea sa para de marime normala. Respectiva a retaliat mintind-o pe profesoara(care este si diriginta) ca colegul a intrat peste ea in baia fetelor, nici dovada nici nimica, verdictul: vinovat pana dovedit inocent |
Posted 15 June 2023 - 16:16

Am patit ,tot la biologie, a dictat lectia si ne-a dat test din aceeasi lectie.
Cea mai mare nota a fost 4.40 , majoritatea 2.35 2.50 . A fost mare scandal. Note trecute in catalog , clasa a 12a . Ne-a stricat mediile tuturor. |
Posted 15 June 2023 - 16:17

Un cadou, o atentie, doua ore de meditatii cu profesorul pe saptamana, sa se simta bagat in seama. Daca nici astea nu merg, doua perechi de palme sa isi aduca aminte pe ce lume traieste, posibil sa fi uitat cu atata greva.
Inca imi amintesc profesoara de biologie, te asculta cate 15-20 de minute si cand nu stiai un raspuns te nota, deobicei slab. Urmatorul care raspundea doar la ultima intrebare in locul tau lua 10 . |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users