![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Sub-Arie Foto cu telefonul
Last Updated: Jun 11 2023 20:51, Started by
badmania98
, Jun 10 2023 14:28
·
2

Posted 10 June 2023 - 14:28

Văd în special pe topicul Huaei P60 Pro și nu numai o sumedenie de postări cu fotografii cu telefonul. Practic 99% din topic este cu fotografii.
https://forum.softpe...o/page__st__288 În acest sens analizați posibilitatea creerii în aria Foto a unei sub-arii Foto cu telefonul. Acolo ar putea să dezbată chestiuni ce țin de foto care, zic eu, sunt specifice acestui domeniu și astfel să se elibereze topicul dedicat fiecărui telefon în parte. Mulțumesc. Edited by badmania98, 10 June 2023 - 14:40. |
Posted 10 June 2023 - 18:08

Nu e pe aria Foto, dar e despre poze cu telefonul: https://forum.softpe...elefonul-mobil/
P.S. Chiar 99% nu e! ![]() |
Posted 10 June 2023 - 18:28

E ascuns bine topicul respectiv. Eu cel puțin îl găsesc neintuitiv.
Eu nu văd legătura cu Generalitati-si-probleme-tehnice-nespecifice-ale-telefoanelor-mobile/ Edited by badmania98, 10 June 2023 - 18:29. |
Posted 10 June 2023 - 21:11

Ce să zic, eu acolo l-am găsit de prima oară și na, m-am obișnuit.
Pe de cealaltă parte, pe aria Foto se pun „fotografii”, cu telefonul mobil se fac maxim „poze”. Și asta nu e de la mine, să știi... ![]() |
Posted 11 June 2023 - 12:27

Posted 11 June 2023 - 14:31

dani.user, on 11 iunie 2023 - 12:27, said:
Ce te opreste sa faci asta acum acolo? In afara de faptul ca aria e moarta si rar mai scrie cineva. Doar un moderator cred că poate face această sub-arie. Edited by badmania98, 11 June 2023 - 14:33. |
Posted 11 June 2023 - 15:14

badmania98, on 10 iunie 2023 - 14:28, said:
Acolo ar putea să dezbată chestiuni ce țin de foto care, zic eu, sunt specifice acestui domeniu și astfel să se elibereze topicul dedicat fiecărui telefon în parte. personal consider ca ar iesi o varza cumva. fiind topic dedicat telefonului x, evident ca cine e interesat de acel model, gaseste si pozele aferente acelui model. cand faci o subarie pt asta, copiezi intreaga arie de telefonie si o pui din nou in noua arie, doar pt a pune poze acolo evident ca nu le poti tranti doar, mai scrii cateva cuvinte, ori careva intreaba de una sau alta, astfel ca ajungi la o discutie ce se tine in 2 parti, on topic sau nu, despre fiecare model in parte fiind si pozele pe acelasi topic cu restul problemeleor unui anume model, ai o situatie clara zic eu, despre acel model si ce se poate face. ori daca vine update, cum se mai adauga sau scot functii, o sa iasa un talmes balmes de discutii in paralel topicul actual, fiind la generalitati despre telefoane, cred ca isi atinge exact scopul acesta, pus poze cu diferite telefoane, deci un topic la subiect si pe aria potrivita |
Posted 11 June 2023 - 20:40

|
Posted 11 June 2023 - 20:51

Și cum îi convingi să nu o facă? Că vrei să citești despre telefon și vezi numai poze și fel de fel de termeni folosiți în domeniul respectiv.
Edited by badmania98, 11 June 2023 - 20:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users