![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Facultatea de design de produs si mediu (UNITBV)
Last Updated: Jun 12 2023 13:26, Started by
Ciurcan
, Jun 10 2023 08:14
·
3

Posted 10 June 2023 - 08:14

Salut, termin acum clasa a 12 a si ma gandeam sa dau la unul din profilele facultatii mentionate mai sus.
Poate sa-mi spuna cineva pareri/experiente? Multumesc |
Posted 10 June 2023 - 09:08

Aceste facultati sunt facute cu dedicatie, adica exista niste copii de judecatori, procurori, militieni, politicieni si li se pregatesc niste posturi, de aceea le sunt create si aceste locuri la facultati. Evident ca aceste beizadele sunt de un retard avansat si altceva nu sunt capabili sa invete.
Deci atentie, daca nu esti o beizadea nu are rost sa te complici. |
Posted 10 June 2023 - 09:13

Facultatile de la DPM sunt un fel de facultati de inginerie pentru cei care nu vor autovehicule sau constructii de masini. Primii doi ani sunt similari intre toate facultatile tehnice, ulterior ai cateva cursuri de desen, design, grafica.
Din punct de vedere optiuni de lucru, poti lucra pe ramura de publicitate, design (daca esti talentat), sau pe ramura de inginerie mecanica. Am cativa colegi prin alte departamente tehnice care au terminat acolo.
Aceste facultati sunt facute cu dedicatie, Aberezi cu gratie si splendoare, de rad si curcile. |
Posted 10 June 2023 - 09:22

Nu este nimic cu dedicație. Se intra pur si simplu cu concurs de dosare, mediile chiar destul de mici.
Sunt student la această facultate. Este destul de ok. Primul an este cel mai greu, dupa este destul de ușor. Mai exact ce program de studii te interesează? Si nu e in niciun caz pentru persoane cu retard. Mi s-a lăsat jumătate din grupă in doi ani. De obicei îngrămădeală la această facultate este la design industrial, la restul specializărilor este destul de liber. Nu am găsit o explicație pentru asta. Cum spunea cineva mai sus, primii doi ani sunt cursurile comune cu celelalte specializări, adica sunt niște materii standard pentru toate specializările(matematică, desen tehnic, etc). Edited by Valy_User, 10 June 2023 - 09:30. |
Posted 10 June 2023 - 10:25

Nu este nimic cu dedicație. Se intra pur si simplu cu concurs de dosare, mediile chiar destul de mici. Sunt student la această facultate. Este destul de ok. Primul an este cel mai greu, dupa este destul de ușor. Mai exact ce program de studii te interesează? Si nu e in niciun caz pentru persoane cu retard. Mi s-a lăsat jumătate din grupă in doi ani. De obicei îngrămădeală la această facultate este la design industrial, la restul specializărilor este destul de liber. Nu am găsit o explicație pentru asta. Cum spunea cineva mai sus, primii doi ani sunt cursurile comune cu celelalte specializări, adica sunt niște materii standard pentru toate specializările(matematică, desen tehnic, etc). |
Posted 10 June 2023 - 23:41

Aceste facultati sunt facute cu dedicatie, adica exista niste copii de judecatori, procurori, militieni, politicieni si li se pregatesc niste posturi, de aceea le sunt create si aceste locuri la facultati. Evident ca aceste beizadele sunt de un retard avansat si altceva nu sunt capabili sa invete. Deci atentie, daca nu esti o beizadea nu are rost sa te complici. De ce ar merge niste politicieni sa faca o facultate tehnica? |
Posted 11 June 2023 - 07:31

Posted 11 June 2023 - 13:05

Nu e vorba doar de desen ca sa fie artistul in ecuatie ci o intrepatrundere intre inginerie si artist, produsul trebuie sa si reziste nu doar sa arate.
|
Posted 12 June 2023 - 13:26

@Paco_ste1: wtf? Ce ai deraiat asa? Specializarea asta exista de cel putin 15-20 de ani. Daca nu ai fi superficial si ai cauta putin pe net ai vedea cu se mananca:
Quote Programul de studii este certificat EUR-ACE (detalii la https://eurace.enaee.eu/node/2384). Domeniul de licență în care se încadrează acest program de studii este Inginerie Industrială. Durata studiilor este de 4 ani (240 de credite ECTS). Studenții dobândesc competențe integrate în proiectarea și promovarea de produse inovative şi competitive, utilizând software specializat și ținând seama de regulile esteticii și ergonomiei, concomitent cu cunoştințe care îi fac capabili să integreze rapid cele mai noi dezvoltări tehnologice referitoare la utilizarea rațională şi economia de materii prime şi energie. Programul de studii are certificare EUR-ACE, care asigură recunoaștere europeană a diplomei de inginer. @Ciurcan: presupun ca ai citit deja de aici: https://dpm.unitbv.r... Ingineria sistemelor de energii regenerabile este un domeniu foarte bun. Nu inteleg de ce nu apare ca fiind acreditat la nivel european. Probabil este in curs de acreditare. Edited by SPX808, 12 June 2023 - 13:26. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users