![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Aer conditionat Samsung
Last Updated: Jun 10 2023 22:05, Started by
jeffy86able
, Jun 10 2023 06:16
·
4

Posted 10 June 2023 - 06:16

Salut,
Ma intereseaza sa achizitionez un aer conditionat Samsung (deoarece toate electrocasnicele mele sunt deja aceasta marca) si vreau de la el sa aiba 12.000btu si wi-fi. Daca ar mai fi si alte functii care se merite luate in calcul, cu atat mai bine. Am cautat si pe negru -> cum ar fi Samsung Jungfrau (pentru ca am mobila in sufragerie neagra) dar am inteles ca nu se mai produc. Multumesc anticipat pentru recomandari. |
Posted 10 June 2023 - 06:51

Ce relevanta au daca sunt aceeasi marca? La fel ca alti mari producatori, Samsung NU produce aere conditionate, ci sunt doar o alta chinezarie pe care isi pun ei brandul. Cumpara linistit Gree sau Hisense ca sunt mai ieftine si mai bune.
|
Posted 10 June 2023 - 06:59

Repet, e o preferinta personala, plus ca il pot integra cu Smart Things, etc.
Ai vreo recomandare la ce am cerut sau nu? Edited by jeffy86able, 10 June 2023 - 07:00. |
Posted 10 June 2023 - 07:57

FlapJack, tu ai o placere in a intra pe threadurile tuturor care cauta sau intreaba ceva ca sa dai mesaje la misto? Ca asa mi-ai facut si mie. Inteleg ca se mai si glumeste, dar unii din voi pare ca doar asta faceti. Nu mai are omul voie sa intrebe despre un produs de la brandul X, ca vin cativa sa-i spuna "Da de ce X? Ia Y", iar dupa ce autorul raspune ca el vrea X, se incepe cu "Da ia da-i drumu de aici daca nu vrei Y, noi X nu recomandam, asa ca esti prost si arogant si nu stiu cum". Parca threadul e deschis de aia care recomanda Y, iar ala care vrea X a venit sa ii incurce, nu invers.
|
Posted 10 June 2023 - 08:24

Daca eu vin si cer o recomandare de Peugeot, de exemplu, vine unul si imi spune ca e mai ieftin Loganul.
Ce legatura are ce am cerut eu cu ce imi propuneti? Nu inteleg. Threadul nu este despre ce brand ar trebui sa aleg (asta am decis deja pe considerentele mele). Din nou: daca nu aveti vreo recomandare mergeti pe alte threaduri unde puteti contribui. Nici macar n-o zic cu rautate. |
Posted 10 June 2023 - 10:12

Repet, e o preferinta personala, plus ca il pot integra cu Smart Things, etc. Ai vreo recomandare la ce am cerut sau nu? Am cumparat intr-un final pe alb.... extrem de multumit de el. Eu am luat: https://www.emag.ro/...u/pd/D7T8TMMBM/ iti apare in Smart Things si cata energie electrica a consumat pe zi, pe saptamana, pe luna, etc Eu unu sunt multumit de el.... da stiu, pacat ca nu e pe negru, ca si eu tot pe negru as fi vrut. |
Posted 10 June 2023 - 20:48

Folosesc din august 2017
"Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Easy Filter Plus Auto Clean, Afisare temperatura interioara" si este impecabil pentru un apartament de 58m2 decomandat. Este montat la mijlocul apartamentului adica raceste/incalzeste atat bucataria cu balconul, cat si cele 2 camere prin holul comun. Aplicatia smart de asemenea impecabila. Luat de pe emag cu 2100 lei. Succes Edited by bc74abs, 10 June 2023 - 20:49. |
Posted 10 June 2023 - 22:05

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users