Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Easun SMV 8KV vs Growatt SPF 6000ES

FOSSIL vs FOSSLI Romania

Glande salivare infundate

Interpretare consult oftalmologic
 Cand se inlocuiesc bujiile?

Situatie ciudata Whatsapp

Exclusivitate: „Regele moar...

Achizitie auto din Germania
 Romanii vor putea intra in SUA fa...

Doresc estimare dimensiuni camera

Obtinere ip dedicat Romania

Partitia System Reserved stearsa,...
 Probleme acte constructor casa la...

Legatura dintre religiile dominan...

ochelari achizitionati azi 27 sep...

Care producator de placi video e ...

Aer conditionat Samsung

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

jeffy86able

jeffy86able

True Evil

• Grup: Senior Members
Salut,

Ma intereseaza sa achizitionez un aer conditionat Samsung (deoarece toate electrocasnicele mele sunt deja aceasta marca) si vreau de la el sa aiba 12.000btu si wi-fi.
      Daca ar mai fi si alte functii care se merite luate in calcul, cu atat mai bine.
      Am cautat si pe negru -> cum ar fi Samsung Jungfrau (pentru ca am mobila in sufragerie neagra) dar am inteles ca nu se mai produc.
      Multumesc anticipat pentru recomandari.

Xman_ghio

Xman_ghio

Senior Member

Ce relevanta au daca sunt aceeasi marca? La fel ca alti mari producatori, Samsung NU produce aere conditionate, ci sunt doar o alta chinezarie pe care isi pun ei brandul. Cumpara linistit Gree sau Hisense ca sunt mai ieftine si mai bune.

jeffy86able

jeffy86able

True Evil

Repet, e o preferinta personala, plus ca il pot integra cu Smart Things, etc.
Ai vreo recomandare la ce am cerut sau nu?

Edited by jeffy86able, 10 June 2023 - 07:00.

VarfulOmu2505

VarfulOmu2505

Member

• Grup: Members
FlapJack, tu ai o placere in a intra pe threadurile tuturor care cauta sau intreaba ceva ca sa dai mesaje la misto? Ca asa mi-ai facut si mie. Inteleg ca se mai si glumeste, dar unii din voi pare ca doar asta faceti. Nu mai are omul voie sa intrebe despre un produs de la brandul X, ca vin cativa sa-i spuna "Da de ce X? Ia Y", iar dupa ce autorul raspune ca el vrea X, se incepe cu "Da ia da-i drumu de aici daca nu vrei Y, noi X nu recomandam, asa ca esti prost si arogant si nu stiu cum". Parca threadul e deschis de aia care recomanda Y, iar ala care vrea X a venit sa ii incurce, nu invers.

jeffy86able

jeffy86able

True Evil

Daca eu vin si cer o recomandare de Peugeot, de exemplu, vine unul si imi spune ca e mai ieftin Loganul.
Ce legatura are ce am cerut eu cu ce imi propuneti?
Nu inteleg.
Threadul nu este despre ce brand ar trebui sa aleg (asta am decis deja pe considerentele mele).
Din nou: daca nu aveti vreo recomandare mergeti pe alte threaduri unde puteti contribui.
Nici macar n-o zic cu rautate.

mirel3003

mirel3003

Senior Member

View Postjeffy86able, on 10 iunie 2023 - 06:59, said:

Repet, e o preferinta personala, plus ca il pot integra cu Smart Things, etc.
Ai vreo recomandare la ce am cerut sau nu?
Si eu am cautat unu tot negru, si tot Samsung, pentru ca am toate electrocasnicele Samsung si nici acum 3 ani nu se mai producea pe negru...
Am cumparat intr-un final pe alb.... extrem de multumit de el.
Eu am luat:
https://www.emag.ro/...u/pd/D7T8TMMBM/

iti apare in Smart Things si cata energie electrica a consumat pe zi, pe saptamana, pe luna, etc

Eu unu sunt multumit de el.... da stiu, pacat ca nu e pe negru, ca si eu tot pe negru as fi vrut.

bc74abs

bc74abs

Junior Member

• Grup: Members
Folosesc din august 2017
"Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Easy Filter Plus Auto Clean, Afisare temperatura interioara"
si este impecabil pentru un apartament de 58m2 decomandat. Este montat la mijlocul apartamentului adica raceste/incalzeste atat bucataria cu balconul, cat si cele 2 camere prin holul comun. Aplicatia smart de asemenea impecabila. Luat de pe emag cu 2100 lei.
Succes

Edited by bc74abs, 10 June 2023 - 20:49.

Xman_ghio

Xman_ghio

Senior Member

View Postjeffy86able, on 10 iunie 2023 - 06:16, said:

Multumesc anticipat pentru recomandari.

Iti recomanda sa NU iei Samsung... Asa e mai bine? :-P

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate