Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...

Alegere tableta

Cine poate lamuri extra-judiciar ...
 Cum se numeste boala de piele ?

Pompa submersibila pe 12 v

M-am saturat de cei care distrug ...

telefon fix cu cartela SIM plus e...
 Comercianti (inclusiv PFA) obliga...

Recomandare cazare tranzit, 1 noa...

Inchidere stalpi in placa de la u...

Acceleratie sacadata Vespa 300ccm
 Microfon pentru un Sony A6100?

Chiar asa de prosti sunt englezi?

La mulți ani @xperia_ray!

Circular Makita de negasit in RO
 

KVM Switch, e PC's

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
true999

true999

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 04.06.2008
Salut, v-as ruga sa ma ajutati, vreau sa cumpar un KVM Switch care va lega 3 PC-uri la un singur display
Ma intereseaza mouse si tastatura, input / HDMI / pot schimba din telecomanda TV
Ar fi fost ideal sa pot folosi KVM Switch-ul si pe a schimba HDMI dar am inteles ca de multe ori nu ia comanda, trebuie apasat, din nou, etc
Ce mi-ati recomanda ? De preferat cu un mic led, ceva de genul PC1, PC 2, PC 3 ....
Multumesc anticipat

#2
elless

elless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 623
  • Înscris: 05.02.2007
https://www.amazon.c.../dp/B0B1LDHCVN/

Asa?

#3
true999

true999

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 04.06.2008
Cred ca e ok, mersi
Ar avea ceva daca display-ul e 8k, iar acel KVM Switch stie doar 4k ?
Cum spuneam, nu intentionez sa-l folosesc si pt schimbare input / HDMI

#4
elless

elless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 623
  • Înscris: 05.02.2007
Da, are intrari HDMI 2.0, care permite maxim 4k la 60hz. Nu o sa iti mearga deloc 8k-ul.
Ai tu monitor 8k? Atunci mergi pe asta ...se pare ca nu pot pune link-ul, nu stiu de ce, doar e amazon.
Mergi pe asa ceva pt 8k, dar pierzi semnal audio. Oricum nu crred ca ai boxe la monitor, ci separate.

Edited by elless, 10 June 2023 - 02:49.


#5
true999

true999

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 04.06.2008
Am specificat, nu voi folosi cablurile HDMI prin KVM Switch
Ci direct de la PC la TV
Mulțumesc pentru răspuns

#6
elless

elless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 623
  • Înscris: 05.02.2007
Sa nu ai mouse si tastatura prin bluetooth (ca nu are) si esti ok.
Cu drag

Edited by elless, 10 June 2023 - 02:52.


#7
true999

true999

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 04.06.2008
Mouse-ul și tastatura sunt prin cablu USB
Sunetul de la TV ( 8k ) nu mă interesează
Mi-ar fi plăcut să pot folosi și cablurile HDMI 2.1 printr-un astfel de KVM Switch ( 8K60 HZ) dar din câte am înțeles, sunt probleme, de multe ori trebuie apăsat butonul de mai multe ori pt a se schimba input 1, 2, 3
Mulțumesc



#8
elless

elless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 623
  • Înscris: 05.02.2007
Au si versiune cu hdmi 2.1 la 8k la 60, dar acela e bandwidth destul de mare, schimbarea posibil sa aibe putin lag, mai ales daca e folosit maxim non stop si vara..daca se incalzeste putin. E si tech destul de nou, nu prea multe in piata. Asta cu lag-ul cipului e putin naspa stiu.
La cel de 4k face switch destul de repede, la 8k e pe risc.

Edited by elless, 10 June 2023 - 03:01.


#9
true999

true999

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 04.06.2008
Din cauza asta am încercat să evit și folosirea HDMI prin KVM Switch
Mersi mult, am sa merg pe ceva de genul din linkul care l ai pus mai sus
Nu vreau input lag, chiar dacă ar fi cât de mic

#10
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,387
  • Înscris: 24.05.2010
In ce bani? Ca daca vrei si 8k..... si sa nu faca figuri... te duci spre zona profesionala..... dar e posibil sa ajungi pe la 500-700 euro

Esti sigur ca vrei sa muti din KVM video? Eu am KVM la 120RON strict pentru mouse, tastatura si casti, iar pentru video mut intrarea din meniul monitorului, in cazul meu.

Edited by MooF2010, 10 June 2023 - 03:04.


#11
elless

elless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 623
  • Înscris: 05.02.2007
Eu am versiunea cu DisplayPort, evit HDMI la tot ce pot.Posted Image

#12
true999

true999

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 04.06.2008
Nu cred că aș vrea să dau așa mult pt a folosi și HDMI
Hai sa zic până în 200-250 euro mai merge...
Mulțumesc

View Postelless, on 10 iunie 2023 - 03:03, said:

Eu am versiunea cu DisplayPort, evit HDMI la tot ce pot.Posted Image
Mi ar plăcea să am DP la TV dar Samsung nu vrea
Probabil nu merită
Puțină lume folosește un TV ca monitor PC
25 % ?


#13
elless

elless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 623
  • Înscris: 05.02.2007

View Posttrue999, on 10 iunie 2023 - 03:06, said:

Puțină lume folosește un TV ca monitor PC
25 % ?
TV-urile au un input lag oribil pentru jocuri sau ceva ce chesti pt miscare rapida, se simte. De aia inca mai avem definitii separate pentru tv si monitor.
Probabil cei care au laptop si calatoresc il conecteaza la tv-uri random, am cativa prieteni non stop in delegatii si asa fac la hoteluri etc. Dar pentru netflix si excel e ok:))

Edited by elless, 10 June 2023 - 03:17.


#14
true999

true999

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 04.06.2008
Da, într-adevăr, TV urile au lag mare
Al meu are 9 ms în PC Mode ( QN900A, 65 inches) e acceptabil, dar nu joc shootere sau ceva de genul, unde e nevoie de input lag mic
Cel mai mult mă bucur de felul cum sunt afișate fonturile în Linux și Mac OS
Când îmi amintesc, prin 2004, fonturile se vedeau oribil pe Linux, la fel și pe OSX
Ce a evoluat tehnologia.


View Postelless, on 10 iunie 2023 - 03:03, said:

Eu am versiunea cu DisplayPort, evit HDMI la tot ce pot.Posted Image
Ce monitor ai?

#15
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,127
  • Înscris: 24.02.2006

View Posttrue999, on 10 iunie 2023 - 02:49, said:

Am specificat, nu voi folosi cablurile HDMI prin KVM Switch
Ci direct de la PC la TV
atunci n-are rost sa mergi pe KVM Switch, e prea scump pt ce vrei tu (si nu-l vei folosi la adevarata lui valoare)
ia asa ceva: https://conectica.ro...rica-aten-us424

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate