Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alternatorul vietii

R.I.P. Michael Gambon

Al optulea turn ?

Adaugare aplicatie in meniu conte...
 Masina de tuns philips nu mai tun...

Fara speranta - taierile ilegale

ARGYLLE (2024)

Cam cat primesc de la firma de as...
 Copiere software de pe CD pe USB

Ce windows am pe DVD - fost "...

abonament mobil pe post de intern...

Recomandare body + obiectiv full ...
 Despre adblue

radioterapie

Care este tara europeana...

Ipad (anul 2023) - UI & UX/ C...

Protejare pardoseala in timpul amenajarilor interioare.

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

dagobar

dagobar

Active Member

• Grup: Members
Salut.

Trebuie sa protejez pardoseala in timpul lucrarilor de constructie ca sa nu o distrug cu resturi de tencuiala/glet/lavabila/e.t.c.
De obicei se foloseste o folie de protectie in acest sens, insa foliile pe care le-am gasit eu sunt extrem de subtiri si fragile si par mai degraba folosibile doar ca sa acoperi obiecte voluminoase si nicidecum pentru trafic peste ele.
In acest sens am cautat folii de protectie mai groase insa sunt mai scumpe si tot se rup destul de usor.
Pana la urma am ajuns sa iau in calcul varianta de a folosii prelate din polipropilena care par mai rezistente si in plus presupun ca pot sa le refolosesc la mai multe santiere/lucrari dar si chiar ca prelate.
Ma gandesc ca dupa folosire astfel de prelate se pot spala cu furtunul cu apa intr-un spatiu deschis, lasate la soare sa se usuce si refolosite.
Eu am pus ochii pe:
2x3m la 15 RON
https://www.dedeman....p=0&osa=1&upf=1
si 3x4m la 30 RON
https://www.dedeman....p=0&osa=1&upf=1

Ati putut sa refolositi asa ceva ?
Sau poate aveti alte sugestii mai practice ?

Mersi.

radu103

radu103

Guru Member

• Grup: Senior Members
Dac-o speli bine pare rezistenta desi se iau mai greu mocirlele cu acril, var si ciment
Eu as pune si cartoane sub (cutii vechi desfacute) ca sa nu zgarie doreii suprafetele cu scara si aruncat de unelte de-amboulea

Edited by radu103, 08 June 2023 - 11:49.

Naijax

Naijax

Guru Member

Eu pur si simplu am luat moka cutii de carton de la METRO - era un cos mare acolo cu ambalaje + cutii
Am intrebat daca pot sa iau cateva si cat ma costa ;
- Nu va costa nimic si luati cate vreti

Umplut portbagaj - ajuns acasa - le-am trantit pe podea si le-am lipit intre ele cu banda adeziva

Gata

Edited by Naijax, 08 June 2023 - 11:54.

dagobar

dagobar

Active Member

@radu103
Este o idee buna cu bucati de carton... doar ca deocamdata nu am insa este de retinut pe viitor... deocamdata cred ca o sa refolosesc sacii de carton/plastic goi care au masa in urma materialelor care vin la sac... hartia/cartonul pare potrivit pentru a absorbi lichide.

@Naijax
Multumesc pentru sfaturile cu resturile de carton gratis... chiar ma gandeam de unde pot lua moka Posted Image
Din pacate eu neavand masina trebuie sa ma orientez la un supermaket din apropiere... am pus deja ochii pe unul.

Edited by dagobar, 08 June 2023 - 11:57.

sorin147

sorin147

Senior Member

cartoane. Toata suprafata acperita de cartoane. Peste ele pui folie si te-ai asigurat... cat de cat, Dorel si ghinionul tot vor gasi solutii sa strice.

keta

keta

Guru Member

Folie de sera de la magazinele de agricole.

george_alexandru

george_alexandru

Mwe Austria

Au la Dedeman o folie destul de groasa cu care poti acoperi pardoseala,

https://www.dedeman....3-2-m/p/7035017

rexx

rexx

Active Member

folie plastic la metru de la magazinele de materiale de constructii. cand am renovat eu am gasit o folie groasa de 1.25 metri in 2 straturi pe care o taiam pe lungime si o faceam de 2.5 metri latime

adnana2121

adnana2121

Member

Mergi la orice depozit apa, răcoritoare....au cartoane 1m/1,6.
Subțiri sau mai groase ..

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate