![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sfat achizitie indoor cyicling spinning bike
Last Updated: Jun 22 2023 22:19, Started by
bigpanz3r
, Jun 08 2023 11:23
·
6

Posted 08 June 2023 - 11:23

Doresc cea mai buna bicicleta pentru antrenament in casa, begetul este de 1200 de lei, doresc sa o achizitionez Astazi daca imi oferiti ajutor.
Sunt o infinitate de bikes, absolut peste tot, nu mai stiu cum ma cheama, si sa nu mai zic ca astea care sunt la noi nici nu le gasesti in afara din cate am vazut, si reviewuri sunt 0. Este complicat. Doresc pentru sanatate cardiovasculara, si sunt sincer, m-am neglijat. Doresc si sa am feelingul de flow si pumping blood. Cand mergeam la sala am mers si pe bicicleta de cateva ori si am avut niste antrenamente foarte, Foarte, Sweaty, care m-au facut sa ma simt mult mai descarcat si bine. Edited by December, 09 June 2023 - 15:18. |
Posted 08 June 2023 - 11:37

Suntem pe un forum romanesc si se pare ca te-ai murdarit un pic cu engleza pe la gura
![]() Deci vrei bicicleta de fitness pentru exercitii acasa Nu conteaza ce scrie pe ea (firma) Te uiti dupa greutatea volantei - mai mare = mai buna Rezistenta pedalei - aia magnetica e mai buna Greutatea maxima suportata - una ieftinake suporta vro' 90 kile (tu stii cat ai nevoie) Cam astea |
Posted 08 June 2023 - 11:45

cauta si second. Bicicletele astea cica au tendinta ca in scurt timp sa devina suport de haine.
|
Posted 08 June 2023 - 12:08

Subscriu .... A mea a rezistat 3 luni in stadiul de bicicleta, apoi....umeras. Am donat-o in stare aproape noua.
|
Posted 08 June 2023 - 13:10

Nu a cedat nimic , am fost eu prea lenes sa o mai folosesc.
Bine ca am luat una ordinara si nu a fost prea scumpa. |
Posted 08 June 2023 - 13:13

Ok atunci, am inteles, o sa fac abstractie de marca atunci, aveam deja ceva in minte dar voiam si parerea mai multor persoane. Ma duc acum si fac achizitia. SPER sa fie decenta si sa reziste... Nu am chef de umeras, nu am atata spatiu
![]()
Nu a cedat nimic , am fost eu prea lenes sa o mai folosesc. Bine ca am luat una ordinara si nu a fost prea scumpa. ![]() Si este cu adevarat regeste sa ai totul in confortul propriei tale case in opinia mea... Sala nu prea ma mai atrage... |
Posted 08 June 2023 - 16:28

Eu am una destul de varză cu volantă mică, de 7kg, am dat vreo 700 lei pe ea, singura chestie care s-a uzat a fost pâsla care înfrânează roata, în funcție de cum o folosești aia se poate duce naibii foarte repede. Pe la 1500 km cred că a picat, acum am cam 2500. Eu am rezolvat-o cu disc de-ăla de polizor, am tăiat din el, și am înlocuit-o pe cea uzată. Dar sistemul nu este excelent, probabil materialele ieftine își spun cuvântul, nu pică acea pâslă fix pe centrul roții, dar merge. Ce-i drept, nu o folosesc pentru "spinning" prea mult, mai mult ca bicicletă staționară, pedalez când mă uit la un podcast, ceva.
Mă uitam să o înlocuiesc, și când va fi cazul, cel mai probabil de la Decathlon voi lua alta. Bicicletele lor sunt pe piață de mult timp, și probabil vor mai sta. Chiar i-am întrebat dacă asigură acel mecanism de frânare la schimb când se uzează, și au spus că da. Asta chiar mi se pare ok: https://www.decathlo...1890?mc=8491911 Cu toate că eu aș lua-o pe-aia mai scumpă. Dar la prețul ăla, m-aș uita la un Schwinn. Cum biciclesc și pe-afară, mă uitam și la un home trainer. Pare o variantă potrivită, dacă vrei să și ieși cu bicicleta. De bicicletă, poți găsi ceva SH, ieftior. Edited by SmurfK, 08 June 2023 - 16:35. |
Posted 09 June 2023 - 12:28

Daca nu tii neaparat sa pedalezi ai putea incerca o eliptica, lucrezi mai bine cu greutatea corpului pe picioare si iti antreneaza si bratele. Decathlon ar trebui sa aibe pretul corect pentru ambele.
Edited by tomcatsk8, 09 June 2023 - 12:28. |
Posted 09 June 2023 - 20:41

eu folosesc asa ceva https://kettler.ro/b...i-techfti-b410n
dupa ce m-am uitat ce luni la ea cum aduna praf , mi-am facut curaj si am si folosit-o in final Eu am luat-o cu 1200 dar poti gasii si un cupon de reducere , Uite aici unul https://crazy-deals....agazin/kettler/ Ca alternativa , sa nu arda la buzunar vezi si pe asta https://www.fitlife....a-pentru-acasa/, e pliabila , se preteaza mai bine pe post de cuier, o poti muta mai usor ![]() Ai si cod reducere aici https://crazy-deals....agazin/fitlife/ Edited by mirela17m, 09 June 2023 - 20:42. |
Posted 10 June 2023 - 22:46

Am și eu bicicleta de interior însă nu se compara cu una "adevărată" cu care sa te dai pe strada sau pe afara. Aerul curat face diferența plus că ai motivație sa pedalezi.
Am pedalat și la aia din casa by the way, ai grija șaua sa fie confortabila sau cum stai pe ea, că să eviți probleme cu oole. |
|
Posted 22 June 2023 - 22:19

imi pare sincer rau, nu am citit si nu am mai venit cu feedback, dar am luat Progressive SX2000SE, este special edition, nu SX2000 pe care l am vazut pe articolul asta https://fitsport.ro/...-spinning-pret/
Voiam sa dau retur crezand ca nu merge computerul dar am inversat pana la urma jackurile si functioneaza Corect cred acum. Desi nici acum nu este recunoscuta de marea app vanduta si de clienti si de companie in prezentare, 0 Kinomap. Dar aplicatiile de bike aparent sunt asa cringe si F INDIE incat ma fac sa nu vreau sa privesc in ele de acum, sunt Pur Cringe si prostie si aiurea, eu credeam ca este ceva mai VR sau ca imi arata un video frumos cu o filmare de biking cu GO PRO, dar sunt ca cele mai ieftine jocuri indie. Ma uit pe Youtube si Netflix, macar acolo nu intru in coma de plictiseala, si ma si motiveaza. o sa mai revin cu poze gen sau ce doriti sa stiti |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users