Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenajare teren in prezent cu pla...

AMONG WOLVES (2023)

Extindere sistem fotovoltaic

Aparat test rapid sange
 cerneala compatibila peste cea or...

problema baterie AW5

Verbatim: Printabil sau regular?

Aproape jumatate de milion dintre...
 Centralele pe gaz interzise (fake...

Camera supraveghere exterior wifi

Golf V 1.6 FSI (Ce tip de ulei tr...

Intrebare amplasare trotuar lipit...
 Ceva neinregula de la Trulicity p...

Pasare (uliu) care nu poate zbura

BMW/Mini Wallbox gen3 22kW

Telefon ieftin si ... bun?

Sfat achizitie indoor cyicling spinning bike

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

bigpanz3r

bigpanz3r

Member

• Grup: Members
Doresc cea mai buna bicicleta pentru antrenament in casa, begetul este de 1200 de lei, doresc sa o achizitionez Astazi daca imi oferiti ajutor.

Sunt o infinitate de bikes, absolut peste tot, nu mai stiu cum ma cheama, si sa nu mai zic ca astea care sunt la noi nici nu le gasesti in afara din cate am vazut, si reviewuri sunt 0. Este complicat.
Doresc pentru sanatate cardiovasculara, si sunt sincer, m-am neglijat. Doresc si sa am feelingul de flow si pumping blood. Cand mergeam la sala am mers si pe bicicleta de cateva ori si am avut niste antrenamente foarte, Foarte, Sweaty, care m-au facut sa ma simt mult mai descarcat si bine.

Edited by December, 09 June 2023 - 15:18.

Naijax

Naijax

Guru Member

• Grup: Senior Members
Suntem pe un forum romanesc si se pare ca te-ai murdarit un pic cu engleza pe la gura Posted Image

Deci vrei bicicleta de fitness pentru exercitii acasa

Nu conteaza ce scrie pe ea (firma)
Te uiti dupa greutatea volantei - mai mare = mai buna
Rezistenta pedalei - aia magnetica e mai buna
Greutatea maxima suportata - una ieftinake suporta vro' 90 kile (tu stii cat ai nevoie)

Cam astea

sorin147

sorin147

Senior Member

cauta si second. Bicicletele astea cica au tendinta ca in scurt timp sa devina suport de haine.

keta

keta

Guru Member

Subscriu .... A mea a rezistat 3 luni in stadiul de bicicleta, apoi....umeras. Am donat-o in stare aproape noua.

keta

keta

Guru Member

Nu a cedat nimic , am fost eu prea lenes sa o mai folosesc.
Bine ca am luat una ordinara si nu a fost prea scumpa.

bigpanz3r

bigpanz3r

Member

Ok atunci, am inteles, o sa fac abstractie de marca atunci, aveam deja ceva in minte dar voiam si parerea mai multor persoane. Ma duc acum si fac achizitia. SPER sa fie decenta si sa reziste... Nu am chef de umeras, nu am atata spatiu :)))

View Postketa, on 08 iunie 2023 - 13:10, said:

Nu a cedat nimic , am fost eu prea lenes sa o mai folosesc.
Bine ca am luat una ordinara si nu a fost prea scumpa.
Aaah, ok, bine. Nu e nimic, eu vreau sa cumpar pentru ca eu personal simt nevoia, ma simt cam leguma si nu este deloc bine. Logic ca nu mai stiu ce scriu :))
Si este cu adevarat regeste sa ai totul in confortul propriei tale case in opinia mea... Sala nu prea ma mai atrage...

SmurfK

SmurfK

Senior Member

Eu am una destul de varză cu volantă mică, de 7kg, am dat vreo 700 lei pe ea, singura chestie care s-a uzat a fost pâsla care înfrânează roata, în funcție de cum o folosești aia se poate duce naibii foarte repede. Pe la 1500 km cred că a picat, acum am cam 2500. Eu am rezolvat-o cu disc de-ăla de polizor, am tăiat din el, și am înlocuit-o pe cea uzată. Dar sistemul nu este excelent, probabil materialele ieftine își spun cuvântul, nu pică acea pâslă fix pe centrul roții, dar merge. Ce-i drept, nu o folosesc pentru "spinning" prea mult, mai mult ca bicicletă staționară, pedalez când mă uit la un podcast, ceva.

Mă uitam să o înlocuiesc, și când va fi cazul, cel mai probabil de la Decathlon voi lua alta. Bicicletele lor sunt pe piață de mult timp, și probabil vor mai sta. Chiar i-am întrebat dacă asigură acel mecanism de frânare la schimb când se uzează, și au spus că da.

Asta chiar mi se pare ok:
https://www.decathlo...1890?mc=8491911

Cu toate că eu aș lua-o pe-aia mai scumpă. Dar la prețul ăla, m-aș uita la un Schwinn.

Cum biciclesc și pe-afară, mă uitam și la un home trainer. Pare o variantă potrivită, dacă vrei să și ieși cu bicicleta. De bicicletă, poți găsi ceva SH, ieftior.

Edited by SmurfK, 08 June 2023 - 16:35.

tomcatsk8

tomcatsk8

Active Member

• Grup: Validating
Daca nu tii neaparat sa pedalezi ai putea incerca o eliptica, lucrezi mai bine cu greutatea corpului pe picioare si iti antreneaza si bratele. Decathlon ar trebui sa aibe pretul corect pentru ambele.

Edited by tomcatsk8, 09 June 2023 - 12:28.

mirela17m

mirela17m

Junior Member

• Grup: Junior Members
eu folosesc asa ceva https://kettler.ro/b...i-techfti-b410n
dupa ce m-am uitat ce luni la ea cum aduna praf , mi-am facut curaj si am si folosit-o in final

Eu am luat-o cu 1200 dar  poti gasii si un cupon de reducere , Uite aici unul https://crazy-deals....agazin/kettler/

Ca alternativa , sa nu arda la buzunar   vezi si pe asta https://www.fitlife....a-pentru-acasa/, e pliabila , se preteaza mai bine pe post de cuier, o poti muta mai usor Posted Image
Ai si cod reducere aici https://crazy-deals....agazin/fitlife/

Edited by mirela17m, 09 June 2023 - 20:42.

Costel2223

Costel2223

Junior Member

• Grup: Junior Members
Am și eu bicicleta de interior însă nu se compara cu una "adevărată" cu care sa te dai pe strada sau pe afara. Aerul curat face diferența plus că ai motivație sa pedalezi.
Am pedalat și la aia din casa by the way, ai grija șaua sa fie confortabila sau cum stai pe ea, că să eviți probleme cu oole.

bigpanz3r

bigpanz3r

Member

imi pare sincer rau, nu am citit si nu am mai venit cu feedback, dar am luat Progressive SX2000SE, este special edition, nu SX2000 pe care l am vazut pe articolul asta https://fitsport.ro/...-spinning-pret/

Voiam sa dau retur crezand ca nu merge computerul dar am inversat pana la urma jackurile si functioneaza Corect cred acum. Desi nici acum nu este recunoscuta de marea app vanduta si de clienti si de companie in prezentare, 0 Kinomap. Dar aplicatiile de bike aparent sunt asa cringe si F INDIE incat ma fac sa nu vreau sa privesc in ele de acum, sunt Pur Cringe si prostie si aiurea, eu credeam ca este ceva mai VR sau ca imi arata un video frumos cu o filmare de biking cu GO PRO, dar sunt ca cele mai ieftine jocuri indie. Ma uit pe Youtube si Netflix, macar acolo nu intru in coma de plictiseala, si ma si motiveaza.

o sa mai revin cu poze gen sau ce doriti sa stiti

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate