![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cine sunt, mai exact, parvenitii (la care se refera Titi Aur)?

Posted 07 June 2023 - 20:30

Cred ca aveti idee la cam ce fel de oameni se refera Titi Aur - https://adevarul.ro/...9sJlTdIIcPICmY. probabil cei care vor sa faca show off cu masinile. Prin extensie, probabil nu numai pe strada, ci si in orice domeniu etc etc.
Daca oricine ii observa, inseamna ca sunt destul de multi, nu? Ei, bine, cam cine sunt acestia? Hai sa zic ca or fi copii de politicieni, mari sefi de prin aparatul de stat, poate sefi de prin spitale etc etc cu destui bani. Totusi, cat pot fi astia? Parca copiii de medici si avocati nu i-as pune atta de usor, ca parintii nu ar trebui sa le dea bani pe mana etc etc. Hai sa zic ca se mai adauga cei care fac rost de bani in mod dubios de prin Romania si de prin afara (furturi, retele de carne vie etc). Bun, ii punem pe astia. Totusi, parca nici asa nu da... Deci., cam cine si ce sunt oamenii astia? I-ati cunoscut pe unii? De unde sunt - meserie, scoala, familii, mentalitati, de unde au banii, ce profil de personalitate au etc etc. Ca altfel, stiti, incepem sa ne referom la ei ca la teroristii din 89, care... i-ai de unde nu-s... Edited by aaaa4567, 07 June 2023 - 20:30. |
Posted 07 June 2023 - 20:39

Pai in articol zice ca el e stresat ca pe banda 1 se circula prea incet si pe banda 2 prea tare.
Asta cica e ceva dinozaur guru in alte condusului si ii e frica sa circule pe autostrada ![]() Eu nu sunt de acord ca se circula prea incet pe banda 1. Toate tirurile merg cu 90. Alea nu il deranjeaza ca circula incet,doar masinile mici? Daca oricum trb sa ocoleasca tiruri cu ce il mai deranjeaza cateva masini mici in plus? Si eu mai circul cu 90 pe banda 1 cand vreau sa merg la consum ca am motor de 2.5 si consuma de rupe daca merg doar cu 140 |
Posted 07 June 2023 - 20:43

Sunt destul de multi, daca umbli prin anumite zone unde sunt concentrati.
Prin restul tarii, te uimeste mai mult saracia. Titi Aur a facut afimatii total deplasate in aceasta declaratie. S-a comportat exact ca un parvenit, ceea ce si este. Academia aia a lui, este puternic sponsorizata de Partid, prin multiplele institutiii bugetare. Edited by pasilla, 07 June 2023 - 20:45. |
Posted 07 June 2023 - 20:49

pasilla, on 07 iunie 2023 - 20:43, said:
Titi Aur a facut afimatii total deplasate in aceasta declaratie. S-a comportat exact ca un parvenit, ceea ce si este. Eu zic sa te referi la afirmatia generala: cine sunt (mai exact) (ce fel de oameni sunt) parvenitii /etc care circula agresiv pe strazi sau care se comporta agresiv, autosuficient, obraznic pe strada, epatand (show off) si desconsiderand normele elementare de bun simt etc etc? OK, inteleg ca la adolescenta, la tinerete (18-25 de ani) e un act de bravura al unor tineri normali (desi si aici m-as intreba de unde au totusi banii etc), dar in rest... Edited by aaaa4567, 07 June 2023 - 20:50. |
Posted 07 June 2023 - 20:52

aaaa4567, on 07 iunie 2023 - 20:49, said:
De ce zici asta? Poate in legatura cu circulatul pe benzi, o fi. Pentru mine e un stres maxim să circul pe autostradă. Pentru că pe banda unu circulă vehicule mai lent decât ar trebui să circule. Și am fost în weekend când nu erau camioane, doar autoturisme. Multe mașini merg mult mai încet decât ar trebui în mod firesc să circuli pe autostradă. Adică merg cu 90 km/h. Eu vreau să merg pe autostradă cu aproximativ 130 km/h. Dar este imposibil Nu poti sa fii decat un mare BOU. |
Posted 07 June 2023 - 20:53

pasilla, on 07 iunie 2023 - 20:43, said:
Sunt destul de multi, daca umbli prin anumite zone unde sunt concentrati. Prin restul tarii, te uimeste mai mult saracia. Unde anume te-a uimit pe tine sărăcia pe autostradă fiind? Sau tu vorbești (postezi) doar ca să te afli în treabă? |
Posted 07 June 2023 - 20:57

aaaa4567, on 07 iunie 2023 - 20:49, said:
Eu zic sa te referi la afirmatia generala: cine sunt (mai exact) (ce fel de oameni sunt) parvenitii FlapJack7, on 07 iunie 2023 - 20:53, said:
Unde anume te-a uimit pe tine sărăcia pe autostradă fiind? Mergi pe DJ/DC, DN-uri care au mai multe cifre si ai sa vezi. Romania nu e numai Baneasa/Poiana Brasov/Mamaia. |
Posted 07 June 2023 - 21:11

Nenea Titi nu e obligat sa mearga pe autostrada. Asa ca si panseurile dumisale despre melci pe banda 1 sunt neavanite.
|
Posted 07 June 2023 - 21:13

dtd234, on 07 iunie 2023 - 20:39, said:
Pai in articol zice ca el e stresat ca pe banda 1 se circula prea incet si pe banda 2 prea tare. Edited by utopium, 07 June 2023 - 21:14. |
|
Posted 07 June 2023 - 21:17

aaaa4567, on 07 iunie 2023 - 20:30, said: Ei, bine, cam cine sunt acestia? Copii de bani gata care pot face ce vor pentru că tata are bani, bani mulți. Copii care primesc ca prima mașină din viața lor un bolid, că o fi Aston Martin, că o fi Ferrari, că o fi Lamborghini, nici nu mai contează. Copii prost crescuți de părinți proști, foarte proști, plini cu bani dar iresponsabili. Și iată că funcționează! Atâta timp cât ai bani, te poți refugia în Italia cea coruptă, și acolo ai liniște. Te poți pișa cu boltă pe orice lege și orice în general. Asta e, negru pe alb! Și tac-su e încă șef la LPF? Nici măcar nu și-a dat demisia de onoare? |
Posted 07 June 2023 - 21:17

aaaa4567, on 07 iunie 2023 - 20:30, said:
Cred ca aveti idee la cam ce fel de oameni se refera Titi Aur - https://adevarul.ro/...9sJlTdIIcPICmY. probabil cei care vor sa faca show off cu masinile. Prin extensie, probabil nu numai pe strada, ci si in orice domeniu etc etc. Daca oricine ii observa, inseamna ca sunt destul de multi, nu? Asta este, cand habar nu au sa aprecieze ca masina aia o fi costat spre 100000 de euro. Avea numere rosii de B, ceva cabrio, probabil seria 4 Edited by tfmercedez, 07 June 2023 - 21:22. |
Posted 07 June 2023 - 21:19

Posted 07 June 2023 - 21:20

pasilla, on 07 iunie 2023 - 20:57, said: Cine a vorbit de autostrazi ? Mergi pe DJ/DC, DN-uri care au mai multe cifre si ai sa vezi. Romania nu e numai Baneasa/Poiana Brasov/Mamaia. Deci eu știu prea bine la ce te-ai referit. |
Posted 07 June 2023 - 21:21

|
Posted 07 June 2023 - 21:23

pasilla, on 07 iunie 2023 - 21:21, said:
Nu e treaba ta sa ii blochezi pe aia care vor sa mearga cu 300 Km/h, daca ai posibilitatea sa le faci loc. Edited by utopium, 07 June 2023 - 21:25. |

utopium, on 07 iunie 2023 - 21:13, said:
Si nu are dreptate? Pe o autostrada putin aglomerata te descurci usor, dar cand e aglomerat e aiurea sa tot schimbi benzile pentru ca tu vrei sa mergi cu viteza legala si alti tembeli sunt grabiti (iar pe banda lenta se merge cu 90). Weekendul asta am mers cateva sute de km pe autostrada prin nordul Italiei si am prins momente cand era foarte aglomerat, dar tot se gaseau idioti care voiau sa treaca chiar daca nu aveau unde sa se duca fiind coloane pe toate 3 benzile (italienii conduc chiar mai prost decat romanii pe ansamblu, ceea ce nu e putin lucru). Eu ii ignor pe idioti in situatii de astea, pot sa faca ei semne cu farurile cat vor, le dau ignore. Dupa o vreme se prind si ei (mai greu) ca n-au unde sa se duca si ca nu o sa se traga toata coloana de masini din fata lor ca sa poata ei trece si se linistesc ... dar unii tot incearca. Problema e ca nici nu stiu sa pastreze distanta, iar cand franeaza unul din ceva motiv, sunt sanse mari sa intre unul in altul. |

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users