![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sunet ciudat în camera
Last Updated: Jun 08 2023 10:57, Started by
csgocsgo11
, Jun 07 2023 15:48
·
4

Posted 07 June 2023 - 15:48

Am cautat pe google despre aceasta problema și am găsit doar un topic deschis aici pe forum în 2008 dar nu a dat nimeni nicio explicație asa ca am hotărât sa deschid eu din nou un topic, mai ales ca am văzut ca sunt mai multe persoane care au aceasi problema. Nici măcar nu știu unde ar fi trebuit sa deschid topicul, asa ca l am deschis în aceasi secțiune unde a fost deschis și cel din 2008.
Stiu ca pare ciudat ce zic mai ales ca nici măcar nu știu cum sa descriu acel sunet... este un sunet slab ca un zumzet, ceva de frecventa joasa ce pare sa vina de la ceva ce folosește electricitate. Am mai auzit sunetul asta în trecut in diverse locuri dar nu dura foarte mult, ma gândeam ca mi se pare mie sau e de la oboseala, adormeam sau îl ignoram și disparea. Acum se aude doar într o camera și se aude de vreo 2saptamani, sunt sigur ca nu mi se pare, sau ca am eu vreo problema cu urechile pentru ca se aude doar în camera respectiva, dacă ma duc în alta camera sau afara nu se mai aude. Am schimbat providerul de internet și mi a schimbat și routerul, care se afla in camera respectiva, inițial am crezut ca asta e problema pentru ca momentul cand a început sa se audă zgomotul a cam coincis cu schimbarea routerului, dar cred ca e doar o coincidenta, pentru ca am scos routerul din priza dar sunetul tot se aude, am scos tot ce e în camera din priza și la fel. În camera este o singura priza, m am gândit ca de la ea poate sa provină sunetul dar nu pot identifica sursa sunetului, dacă ma duc cu urechea aproape de priza nu se aude mai tare sau nu pare ca aia e sursa zgomotul, pe unul din pereții camerei, pe exterior este montat contorul, m am dus afara cu urechea apropae de el dar nu se aude nimic... Deci are cineva vreo explicație? |
Posted 07 June 2023 - 15:52

Decuplează siguranțele. Daca sunetul încetează: ai găsit motivul.
Și iei pe rand toate circuitele și afli cauza. |
Posted 07 June 2023 - 16:00

Cuib de albine salbatice
![]() Am gasit si eu unul la casa L-am dibuit dupa ce am facut ce zice @dorin_2k Am decuplat tot ![]() |
Posted 07 June 2023 - 16:00

Mai este un post identic, ai deschis doua la fel. Pe care raspundem ?
|
Posted 07 June 2023 - 16:55

Noaptea cand e liniste aud frigiderul din bucatarie in camera ...
|
Posted 07 June 2023 - 17:17

Zgomotul electric de la contacte imperfecte e puternic si alterneaza cu pocnituri.In plus tabloul electic sau priza se aprinde ca un pom de craciun. Cam intr-o luna cade si siguranta automata definitiv. Am trecut prin asta
![]() Opreste alimentarea de la tablou cand reapare acel zgomot. |
Posted 07 June 2023 - 18:09

E bine daca va cadea complet si asta suficient de repede, contactele imperfecte sunt cele mai parsive defectiuni care nu se manifesta cand chemi depanatorul si se manifesta dupa ce acesta pleaca.
![]() Noroc ca acuma poti filma sau inregistra audio destul de usor, direct pe Whatsapp-ul meseriasului. |
Posted 08 June 2023 - 09:59

Același tip de zgomot îl produce la mine un aparat de aer condiționat Alizee când e sub tensiune. Am chemat garanția: ncsf, așa e el.
|
Posted 08 June 2023 - 10:57

Dar cum ales aceasta arie pt topicul tau? Ar trebui le "paranormale".
![]() Sau la "medicale". |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users