![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Browser cu consum redus de resurse
Last Updated: Jun 07 2023 10:43, Started by
nandy007
, Jun 06 2023 12:27
·
4

Posted 06 June 2023 - 12:27

Care este cel mai bun browser pentru Windows 11 cu consum redus de resurse?Cu exceptia lui Edge
|
Posted 06 June 2023 - 12:34

Netscape era cel mai light dar eu iti recomand sa mai adaugi niste ram.
|
Posted 06 June 2023 - 12:48

Poti incerca Vivaldi - la instalare iti ofera 3 posibilitati - optezi ptr versiunea cea mai light.
Din pacate nu prea mai exista optiuni in prezent - majoritatea browserelor din ziua de azi sunt bazate pe Chromium. Inclusiv Edge. Doar Firefox mai e cu propriul "motor". |
Posted 06 June 2023 - 13:42

Firefox mi s-a parut mai cu bun simt cand e vorba de consum de resurse.
|
Posted 06 June 2023 - 16:02

Mai conteaza si cum se misca. Sa ai 16 gigi de ram si sa vrei sa-i tii liberi cand navighezi pe net, asta mi se pare masochism
![]() |
Posted 06 June 2023 - 16:49

nandy007, on 06 iunie 2023 - 14:53, said:
Mai bine merg pe Firefox ca restul de variante sunt exagerat de light.Chiar daca am 16 Gb RAM pe laptop,prefer un browser ce nu pune memoria la munca pentru niste taburi deschise. ![]() ![]() |
Posted 06 June 2023 - 16:51

Which Browser Uses the Least RAM and CPU on Windows, macOS, and ChromeOS? https://www.makeuseo...-least-ram-cpu/
|
|
Posted 07 June 2023 - 08:37

nici unul nu recomanda Chrome?
dar toti il folosesc, asai? Sa nu recunoasteti ![]() |
Posted 07 June 2023 - 08:54

Vorbeam de consum redus de resurse iar Chrome nu intra pe usa asta.
![]() Asa arata acum pe un laptop cu 4G ram si 5 taburi deschise. Nu ma incurca suficient de mult incat sa-i caut alternative dar acasa, pe un calculator cu 8G ram se gatuia la o aplicatie de programare pentru copii asa ca am folosit Firefox. Pe calculatorul meu, cu 16G ram nu ma intereseaza cat consuma, are de unde. Attached Files |
Posted 07 June 2023 - 09:05

Toate-s la fel, folosesc aceeasi paradigma. Daca apare vreo tehnologie noua, e chestiune de timp pana se vor nivela diferentele dintre browsere, prin tragerea cu ochiul in ograda vecinului. Optimizarile de memorie au si ele dezavantaje, consum marit la alte resurse din sistem, latente, lipsuri la extensii.
|
Posted 07 June 2023 - 10:43

Cel mai bun la memorie e IE 11 - da nu mai e suportat nici de Microsoft nici de majoritatea site-urilor...
Si cand te gandsti ca pe vremea IE 6 erau bncuri cu IE 6 si Chrome - cel din urma fiind cel mai light si mai rapid pe vremea aia... Iar acum e pe dos... Ultima data cand am facut un test ca sa "umplu 16 Gb de memorie" am deschis vre-o 100 de taburi de Twitter in IE, 20 de Firefox si 12 de Chrome... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users