![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Imprimanta micuta recomandari

Posted 05 June 2023 - 17:40

Evita orice de la HP cu WE in denumire. W-ul este wifi iar E-ul este indicatie ca imprimanta nu functioneaza decat cand e conectata la internet si logata in contul HP. Fara internet imprimanta nu functioneaza. Poate n-ar fi o mare grozavie, dar faptul ca nu merge decat logata in contul HP, inseamna ca pe toata durata vietii imprimantei vei putea folosi exclusiv rezerve originale HP. Nu replacement, nu refill. A, da, imprimantele cu WE in coada sunt suspect de ieftine fata de cele doar cu W in coada. Imi place ! Pare imprimanta perfecta pentru bizoni... ieftina la inceput... si ii cojeste pe parcurs ![]() Avem si alte marci/modele care functioneaza tot pe acest sistem ? (al vanzatorilor de droguri cu primele doze gratis) |
Posted 05 June 2023 - 17:40

Dar arata tu program oficial de reset pentru utilizator. Eu n-am vazut. Si nu o sa vad.
ala e toner, nu "tus", da' ce mai conteaza... pt tine e la fel. programul este WicReset. si e disponibil pt end user. Intr-adevar e toner. Dar tus se foloseste si ca denumire generica pentru "combustibil de imprimare". Acum poate explici ce producator sustine oficial WicReset. |
Posted 05 June 2023 - 17:46

Dar arata tu program oficial de reset pentru utilizator. Eu n-am vazut. Si nu o sa vad. de ce ingrosi trunchiat? ce e ala "program oficial de reset pentru utilizator" ? daca o trimiti in service post garantie la unitate de service agreata de producator, o sa reseteze cu program "oficial". daca o repari acasa sau in un service oarecare, o sa reseteze cu program "neoficial". Wic Reset merge, e o firma serioasa, programul nu contine malware si gasesti de cumparat chei in Romania, de la firme romanesti, cu factura. Edited by serginho, 05 June 2023 - 17:49. |
Posted 05 June 2023 - 17:50

Pentru mine oficial înseamnă ca printre utilitarele alea ale imprimantei sa am si o opțiune de resetare a acelui counter.
Fara workarounduri, fara service si fara bani. |
Posted 05 June 2023 - 17:56

Imi place ! Pare imprimanta perfecta pentru bizoni... ieftina la inceput... si ii cojeste pe parcurs ![]() Avem si alte marci/modele care functioneaza tot pe acest sistem ? (al vanzatorilor de droguri cu primele doze gratis) momentan, nu. dar mai exista Lexmark, la care cel mai mare producator de cipuri compatibile pt Lexmark a cumparat Lexmark -> nu se mai gasesc cipuri compatibile pt modele noi -> 1200 copii cu 250 lei
Pentru mine oficial înseamnă ca printre utilitarele alea ale imprimantei sa am si o opțiune de resetare a acelui counter. Fara workarounduri, fara service si fara bani. acest contor e o masura de siguranta, ca sa nu te trezesti cu cerneala cursa pe masa. pt un utilizator obisnuit e f complicat sa desfaca imprimanta si sa schimbe waste ink pad. asta se face in service. la imprimante mari exista rezidual inlocuibil, pt ca se printeaza mult mai mult. o imprimanta de casa nu e facuta sa printezi asa mult cu ea. de ex. Epson da garantie la unele modele 2 ani sau 10000 pagini. rezidualul se umple la mai mult de 10000 de pagini. de aceea nu exista "program oficial pt utilizator". reparatiile se fac in service, nu acasa, de catre utilizator. Attached FilesEdited by serginho, 05 June 2023 - 18:10. |
Posted 05 June 2023 - 18:00

Salut,
La mine nu era problema de spațiu asa ca am luat una cu scanner. Am luat cel mai ieftin model de la HP cu wifi. Are și chestia aia cu cont HP. Funcționează și fără... Dar extraordinar de greoi. Te face sa faci cont. Cartușele scumpe. 2 seturi de cartușe = o imprimanta. Nevoile mele de imprimare, maxim 15 pagini/luna. Ce am făcut eu a fost sa fiu bizon și sa îmi fac un abonament HP instant ink. Plătesc la numărul de foi imprimate, nu la cerneala consumata. Abonamentul de 5 lei /luna include 15 pagini. Știu ca acum au scumpit abonamentele, dar nu știu cu cât. Dacă nu printezi, se aduna în cont pan la de 3 ori limita abonamentului lunar. Cu 60 lei pe an în cerneala îmi acopăr nevoile. Cartușele sunt speciale, trimise de HP. Când se apropie de sfârșit, da comanda singura și vin altele prin curier. |
Posted 05 June 2023 - 18:03

Salut, La mine nu era problema de spațiu asa ca am luat una cu scanner. Am luat cel mai ieftin model de la HP cu wifi. Are și chestia aia cu cont HP. Funcționează și fără... Dar extraordinar de greoi. Te face sa faci cont. Cartușele scumpe. 2 seturi de cartușe = o imprimanta. Nevoile mele de imprimare, maxim 15 pagini/luna. Ce am făcut eu a fost sa fiu bizon și sa îmi fac un abonament HP instant ink. Plătesc la numărul de foi imprimate, nu la cerneala consumata. Abonamentul de 5 lei /luna include 15 pagini. Știu ca acum au scumpit abonamentele, dar nu știu cu cât. Dacă nu printezi, se aduna în cont pan la de 3 ori limita abonamentului lunar. Cu 60 lei pe an în cerneala îmi acopăr nevoile. Cartușele sunt speciale, trimise de HP. Când se apropie de sfârșit, da comanda singura și vin altele prin curier. eu zic ca nu ai fost bizon... ai fost comod. comoditatea se plateste. dar, cam asta e viitorul... inchirierea de produse. |
Posted 05 June 2023 - 18:41

Eu am Brother T520w. Nu e asa mica, dar tine hartia intern si e cu rezervorase de cerneala. Cu aia cu care a venit printez de cateva topuri si nu se apropie de minim curand.
Cerneala OE parca e vreo suta de lei tot setul, culori si negru. Exista si compatibile, dar la pretul asta nu ma intereseaza. |
Posted 05 June 2023 - 19:55

Brother am la muncă si vad ca tine la tavăleală si merită investitia. Ia totusi in calcul si varianta asta. ce model te rog?
eu am in "grija" peste o suta de din astea : https://www.emag.ro/...w/pd/D0NYH4BBM/ iar cartusul e 150 compatibil: https://www.emag.ro/...8Y4MBM/Ă‚ Ă‚ la 6000 pagini. iti ajunge un an la cat scoti tu. exista si refill, posibil mai ieftin de 150, depinde ce "baieti" ai prin oras. avem un winner (Cred:) ![]() Multumesc fain cum ii cu calitatea pe partea grafica ? (nu am nevoie neparat dar vad in reviewuri ca sunt ceva nemultumiri). linkul cu consumabilele nu mere' ![]() |
Posted 05 June 2023 - 19:59

Dacă nu îți trebuie color, ia brother.
Io am una 1110, și una 1222. Asta din urma are și wifi. Cartușul cu toner e 20 lei, nici nu merita efortul să-l reîncarci. |
|
Posted 05 June 2023 - 20:42

ce model te rog? avem un winner (Cred:) ![]() Multumesc fain cum ii cu calitatea pe partea grafica ? (nu am nevoie neparat dar vad in reviewuri ca sunt ceva nemultumiri). linkul cu consumabilele nu mere' ![]() aia e laser a-n. nu mai vrei color? Pantum e destul de scump pe consumabile. E produs de chinezii care detin si Lexmark. E de fapt o clona de Lexmark. E valabil ce ziceam mai sus, nu exista compatibile. Exista la unele modele kit de incarcare facut tot de Pantum, cu toner + chip. Dar la unele modele nu mai e disponibil, cred ca e valabil si pt asta. https://www.emag.ro/...SQaAmpoEALw_wcB cum am zis mai sus, daca vrei color pt acasa: musai cerneala cu CISS - orice model vrei tu, cu conditia sa printezi des. laser color nu iti va conveni pretul pe cartuse, chiar si compatibile / incarcate daca vrei a-n, se schimba discutia. cel mai ieftin iesi cu Brother, dar e ceva mai slaba calitatea printarii ca la alte marci. Edited by serginho, 05 June 2023 - 20:43. |
Posted 06 June 2023 - 08:37

Pana acum am doar o varianta propusa. (si mult spam
![]() Mai sunt si alte opinii va rog? Multumesc |
Posted 06 June 2023 - 16:17

Dacă nu îți trebuie color, ia brother. Io am una 1110, și una 1222. Asta din urma are și wifi. Cartușul cu toner e 20 lei, nici nu merita efortul să-l reîncarci. cred ca asta e winner. e si mai mica in dimensiuni ca pantum 3010/3300 iar cartusul e 16 lei :0
cum ii cu calitatea pe partea grafica ? (nu am nevoie neparat dar vad in reviewuri ca sunt ceva nemultumiri). linkul cu consumabilele nu mere' ![]() consumabile..100-150 lei pe emag. reincarcarile merg de vreo 2-3 ori apoi va trebui sa-ti iei unul nou original. calitatea e ok, nici nu stam foarte mult sa analizam cat de bine printeaza, atata timp cat nu are dungi negre pe foaie, sau sa scoata dublat...sau ceva vizibil si enervant. un 3010 a crapat undeva la 210.000 pagini scoase, ceva rotite. o trimitem in garantie si daca mai tine inca 200.000 e super. singura problema la pantum e pretul pe toner. dar comparand cu brotheru HL1110 de mai sus, ala are la 16-20 lei 1500 pagini. pantum are 6000 pagini la 150 lei. pantum printeaza de 4 ori mai mult, dar si de 2 ori mai scump. |
Posted 06 June 2023 - 16:42

Brother ul 1110 nu e o opțiune. Cică are memoria mica și la poze mari da eroare. Nu știu, io am printat numai documente, la astea nu a comentat, indiferent cât de pline de foto erau.
Chestia e ca wifiul de la 1222 e mișto, ca printezi direct de pe telefon. |
Posted 06 June 2023 - 17:44

https://www.itgstore...HL1110EYJ1-2184
Sper sa nu aibe 1 MB de ram ca nu ai ce face cu ea. Nu exagera cu marimea imprimantei. Cele mai mici sunt fragile mecanic si nu rezista la 500pag/luna. Pentru ca am in grija 2000 de imprimante laser de mare viteza, pot sa-ti confirm ca putine trec de 500000 de pag fara sa necesite reparatii serioase. Astea de jucarie sunt pentru printari ocazionale. Dupa 10000 de pagini o sa se duca rola de cauciuc care trage foaia si gata, end of story. Edited by Leo2006, 06 June 2023 - 17:58. |
|
Posted 06 June 2023 - 19:57

cred ca asta e winner. e si mai mica in dimensiuni ca pantum 3010/3300 iar cartusul e 16 lei :0 consumabile..100-150 lei pe emag. reincarcarile merg de vreo 2-3 ori apoi va trebui sa-ti iei unul nou original. calitatea e ok, nici nu stam foarte mult sa analizam cat de bine printeaza, atata timp cat nu are dungi negre pe foaie, sau sa scoata dublat...sau ceva vizibil si enervant. un 3010 a crapat undeva la 210.000 pagini scoase, ceva rotite. o trimitem in garantie si daca mai tine inca 200.000 e super. singura problema la pantum e pretul pe toner. dar comparand cu brotheru HL1110 de mai sus, ala are la 16-20 lei 1500 pagini. pantum are 6000 pagini la 150 lei. pantum printeaza de 4 ori mai mult, dar si de 2 ori mai scump. bine ![]()
A
A B |
Posted 06 June 2023 - 23:35

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users