![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
problema receptie posturi
Last Updated: Dec 05 2023 20:17, Started by
VerSus_88
, May 29 2023 19:06
·
7

Posted 29 May 2023 - 19:06

Salutare,
De cateva zile Digi 1 si Pro Tv , nu se mai vad , am rescanat, dar degeaba. Model tv : QN95A Samsung. Care sa fie problema ? Attached FilesEdited by VerSus_88, 29 May 2023 - 19:15. |
Posted 29 May 2023 - 19:20

Posted 29 May 2023 - 19:23

Daca ai telecomanda Smart, trebuie sa răscolești in meniul tv-ului.
Exista sigur pe undeva sa vezi informațiile despre semnal. |
Posted 29 May 2023 - 19:26

Ai posibilitatea sa masori semnalul la iesire din ont? Ar trebui sa ai cam 73-75 dB iar la intrarea pe tv/receiver cam 33 dB. Poate ai prea multe splittere pe unde se pierde semnalul. Verifica conectica iar daca totul este in regula atunci trebuie sa-i chemi pe cei de la Digi, pentru ca problema este la stalp
|
Posted 29 May 2023 - 19:38

Daca ai telecomanda Smart, trebuie sa răscolești in meniul tv-ului. Exista sigur pe undeva sa vezi informațiile despre semnal.
Ai posibilitatea sa masori semnalul la iesire din ont? Ar trebui sa ai cam 73-75 dB iar la intrarea pe tv/receiver cam 33 dB. Poate ai prea multe splittere pe unde se pierde semnalul. Verifica conectica iar daca totul este in regula atunci trebuie sa-i chemi pe cei de la Digi, pentru ca problema este la stalp o sa incerc si varianta asta Attached Files |
Posted 29 May 2023 - 19:55

E de la semnal. Deschizi un ticket catre Digi daca nu ai intervenit la cablurile lor.
|
Posted 29 May 2023 - 20:00

BER mare, calitate mica, putere mica.
Pe restul frecventelor la fel? |
Posted 29 May 2023 - 20:14

Posted 06 June 2023 - 09:04

Salutare, De cateva zile Digi 1 si Pro Tv , nu se mai vad , am rescanat, dar degeaba. Model tv : QN95A Samsung. Care sa fie problema ? am avut o astfel de problema si era de la CI+ si am renuntat la el, dar odata cu el si la Max Pack. acum fiind simplu, nu am mai avut astfel de probleme chiar si pe posturile HD |
Posted 19 November 2023 - 10:29

Probleme cu recepția DIGI Cablu DVB-C Iași Pașcani. Puterea și calitatea semnalului scăzut, canalele HD au macroblocuri (de ex.: Antena 1 HD intensitate semnal 30-60, calitatea semnalului 55-96).
|
Posted 29 November 2023 - 10:24

Problemele de recepție DVB-C la Digi Iași parcă nu se mai termină. Mare majoritate a canalelor HD (cu excepția canalelor Digi, evident) nu se mai recepționează bine, ori au artefacte, ori nu se văd deloc.
![]() ![]() ![]() |
Posted 30 November 2023 - 08:58

E mai usor sa se planga aici. Asa se exprima de zici ca tot judetul Iasi are o problema cu receptia canalelor HD. Sigur e local... Poate fi instalatia interioara degradata, fibra atenuata, port catv defect, mufa tv defecta, spliter defect, etc.... Daca nu suna, nu se rezolva de la sine.
|
|
Posted 30 November 2023 - 12:55

Sunt din Iași și tocmai mă uit la Digi 24 HD fără nicio problemă. N-am mai avut probleme cu semnalul de câteva luni bune (când am avut probleme erau tot de la mine, nu de la ei). Trebuie făcut sesizare și o să vină o echipă să constate problema.
|
Posted 05 December 2023 - 20:17

Am si eu probleme de receptie, pe doua smarturi iar pe un nonsmart totul e ok.
Am dat tv pe analogic si merg toate programele, pe digital, maxim 20% din ele ! Am instalat digionline si orangetv go si o sa ii bag in masa cu cablu lor de doi lei. Am internet, telefonie fixa si mobila, pastrez hbo max si de banii de cablu imi iau netflix ! Edited by q_p, 05 December 2023 - 20:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users