![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Folder INBOX din Favorites MSFT Outlook for Mac
Last Updated: May 26 2023 04:49, Started by
dan_slack
, May 25 2023 23:41
·
0

Posted 25 May 2023 - 23:41

Salut,
Dupa ce am adaugat INBOX in setarile avansate din Outlook 365 in "IMAP Root path", am regasit folderul INBOX in Favorite. Inbox-ul de sub contul de email este incomplet, lipsa mailuri de anul asta. Deci practic aveam doua inbox-uri, unul sub Favorite, numit INBOX (cu majuscule, cum il definisem in Root path), si in care erau toate mailurile mele, si celalalt inbox, sub contul IMAP, cu toate subfolderele lui, dar din care au disparut mailurile de anul asta si jumate din anul trecut. Din prostie, am dezactivat in Favorite acel INBOX bun (cu click pe steluta de favorite din dreptul lui, sperand ca se va duce la locul lui... dar a disparut cu totu). Unde mai pot gasi acel INBOX dezactivt din Favorite, cum sa-l recuperez? Nu cred ca s-a sters de pe Mac... Precizez ca acum pe server sunt doar folderele si mailurile din Inbox-ul cu mesajele lipsa. Nici pe webmail nu este acel INBOX. Este posibil sa fi aparaut un conflict intre syncronizarea de pe iPhone si cea de pe Mac... Din pacate, deocamdata nu am acces la iPhone-ul pe care este pus acel mailbox. Mac-ul si iPhone-ul sunt ale unui coleg... In poza am aratat unde era INBOX cel bun, si cum l-am sters cu click pe steluta lui... Mai jos se vede acel Inbox incomplet. Orice sfat e binevenit. Dan Attached Files |
Posted 26 May 2023 - 04:49

Deconecteaza-te de la cont si refa setarile de conectare. Eu folosesc Exchange Server si nu am folder favorite.Nu am nici optiune POP si IMAP ca sa verific. Am Windows si asta e fixat doar pe exchange server.
Edited by Leo2006, 26 May 2023 - 05:01. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users