![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema senzori
Last Updated: May 26 2023 09:24, Started by
Iustin234
, May 25 2023 19:43
·
5

Posted 25 May 2023 - 19:43

Salut!Deci mașina mea a luat-o razna mi se aprinde martorul de centura intermitent câteva secunde și bipaie din când in când cu centru pusa bineînțeles,când plec la drum.Plus martorul de uși deschise chiar dacă sunt toate închise se aprinde tot așa intermitent din cand in cand.Și la plecare cum e normal se închid ușile automat,ei cand încetinesc și plec iar se descuie si se închid din nou și tot așa..Ceva sfaturi?deocamdată săptămâna asta nu am cum sa ajung la vreun service
|
Posted 25 May 2023 - 20:14

Pune masina pe tester si vezi daca are erori.
Posibil sa fie ceva mufe corodate pe undeva. Poti sa incerci sa le dai cu spray de contacte Kent. Inclusiv mufele care intra in calculatorul de confort. |
Posted 25 May 2023 - 20:35

Salut, despre ce marca de automobil este vorba?
Cumva Skoda? Edited by xmanyacs77, 25 May 2023 - 20:36. |
Posted 25 May 2023 - 20:44

Salut, despre ce marca de automobil este vorba? Cumva Skoda? Da Skoda Octavia 2 |
Posted 25 May 2023 - 21:40

Nu ai cum să rezolvi, dacă nu ai timp de service/diagnoză.
Un singur, chiar un singur lucru poți să faci, și să speri că rezolvi, fie și doar pentru o perioadă scurtă de timp. Deconectezi plusul de la acumulator, stai cu el deconectat 15 minute, reconectezi plusul, te rogi puțin 😁, testezi. Spor. |
Posted 25 May 2023 - 21:44

Nu ai cum să rezolvi, dacă nu ai timp de service/diagnoză. Un singur, chiar un singur lucru poți să faci, și să speri că rezolvi, fie și doar pentru o perioadă scurtă de timp. Deconectezi plusul de la acumulator, stai cu el deconectat 15 minute, reconectezi plusul, te rogi puțin 😁, testezi. Spor. Mersi de răspuns,na am vrut sa văd dacă a mai pățit și altcnv așa ,oricum o duc imediat ce am ocazia |
Posted 25 May 2023 - 22:08

Nu ai cum să rezolvi, dacă nu ai timp de service/diagnoză. Un singur, chiar un singur lucru poți să faci, și să speri că rezolvi, fie și doar pentru o perioadă scurtă de timp. Deconectezi plusul de la acumulator, stai cu el deconectat 15 minute, reconectezi plusul, te rogi puțin , testezi. Spor. |
Posted 25 May 2023 - 22:18

A explicat colegul în primul post! 🤷
Poate îl ajută ce am povestit eu, așa că, discuția nu este inutilă 😉 |
Posted 26 May 2023 - 05:31

Posted 26 May 2023 - 06:47

Scoaterea curentului de alimentare de la baterie pentru 10 minute echivaleaza cu stergerea erorilor stocate in ECU.
Daca vrei sa vezi ce are, nu o face. Pe de alta parte, daca stergi eroarea este posibil ca lucrurile sa se indrepte. Sau nu si eroarea sa reapara. Tu alegi. Edited by adip1962, 26 May 2023 - 06:47. |
Posted 26 May 2023 - 07:10

Nu am scos încă nimic,o duc vreau sa o fac mai bn așa
Edited by Dany_Darke, 26 May 2023 - 07:50. |
|
Posted 26 May 2023 - 09:12

Daca masina nu a facut inot de performanta in ultimele zile, sunt ceva sanse sa-ti fi intrat niste șobi prin compartimentul motor, sa roada niste cabluri.
Roaga-te sa nu fie asta, ci doar niste sigurante problematice. |
Posted 26 May 2023 - 09:24

Scoaterea curentului de alimentare de la baterie pentru 10 minute echivaleaza cu stergerea erorilor stocate in ECU. Daca vrei sa vezi ce are, nu o face. Pe de alta parte, daca stergi eroarea este posibil ca lucrurile sa se indrepte. Sau nu si eroarea sa reapara. Tu alegi.
Salut!Deci mașina mea a luat-o razna mi se aprinde martorul de centura intermitent câteva secunde și bipaie din când in când cu centru pusa bineînțeles,când plec la drum.Plus martorul de uși deschise chiar dacă sunt toate închise se aprinde tot așa intermitent din cand in cand.Și la plecare cum e normal se închid ușile automat,ei cand încetinesc și plec iar se descuie si se închid din nou și tot așa..Ceva sfaturi?deocamdată săptămâna asta nu am cum sa ajung la vreun service |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users