Tencuiala cu multibat - permeabila la vapori sau nu?
Last Updated: May 25 2023 12:32, Started by
cosmin_cosmin_1
, May 24 2023 21:52
·
2

Posted 24 May 2023 - 21:52

Salutare
Am o casa din caramida porotherm tencuita la interior cu multibat si nisip. Asa am considerat mai potrivit la momentul cand m-am apucat, dupa ce am vazut cat de usor se sfarama tencuiala la sac (baumit mpi 25 de exemplu) Acum doresc sa tencuiesc si pe exterior, dar nu stiu ce sa fac, ca nu vreau sa ma trezesc cu mucegai. Una din echipele cu care am vorbit mi-au spus ca ei dau doar cu multibat, manual. In acest caz, as avea multibat la interior, multibat la exterior. Mai "respira" vreun pic peretele ala? Toate tipurile de tencuieli mecanizatale, la sac, se lauda ca sunt permeabile la vapori, dar nu am gasit nicio informatie legata de tencuiala cu multibat. Pareri? Multumesc |
Posted 25 May 2023 - 00:33

Sticla, plexiglasul, inoxul, ,,nu respiră " 😁
Bagă ce au spus meseriașii. |
Posted 25 May 2023 - 10:05

Salutare Am o casa din caramida porotherm tencuita la interior cu multibat si nisip. Asa am considerat mai potrivit la momentul cand m-am apucat, dupa ce am vazut cat de usor se sfarama tencuiala la sac (baumit mpi 25 de exemplu) Acum doresc sa tencuiesc si pe exterior, dar nu stiu ce sa fac, ca nu vreau sa ma trezesc cu mucegai. Una din echipele cu care am vorbit mi-au spus ca ei dau doar cu multibat, manual. In acest caz, as avea multibat la interior, multibat la exterior. Mai "respira" vreun pic peretele ala? Toate tipurile de tencuieli mecanizatale, la sac, se lauda ca sunt permeabile la vapori, dar nu am gasit nicio informatie legata de tencuiala cu multibat. Pareri? Multumesc |
Posted 25 May 2023 - 12:32

pai si peste multibatul ala probabil o sa ai polistiren si peste polistiren o sa ai cateva maini de vopsea. atunci ce mai faci?
![]() cum s-a amintit mai sus, aerisesti deschizand geamul sau exista ventilatie cu recuperare de caldura care iarna iti recupereaza caldura(desigur). |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users