Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Motorola Moto G Stylus 5G

Telefon cu butoane care face hots...

Centrala Bloc - ce trebuie sa fac

"Inspector Montalbano" 1999
 De ce unele medicamente se dau pe...

Personalul din magazine: intre ig...

Evitati sectia de hematologie Fun...

13 mini dual sim
 Cat de sanatoasa este apa din bid...

Kosovo

Transformatoare de RF de pe un ra...

aparat de tuns barba
 Cea mai buna banca pentru elevi/s...

BBC 4 - se inchide in banda LW

Intrebare matematica credit imobi...

problema tensiune priza

Nicușor Dan cere revocarea a aproape 400 de autorizații de construire

* * * - - 4 votes
  • Please log in to reply
118 replies to this topic

Adm

Adm

Property Caretaker

• Grup: Administrators
Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a înaintat Primăriei Sectorului 2 o plângere prealabilă prin care solicită revocarea a 397 de autorizații de construire și desființare emise în perioada noiembrie 2022 – mai 2023

Motivația acestei plângeri este dată de faptul că aceste autorizații ar fi fost emise în baza documentației de urbanism PUZ Sector 2, ale cărei efecte juridice au fost suspendate în perioada februarie 2022 – februarie 2023. Notificarea lui Nicușor Dan susține că autorizațiile emise în acest interval ar fi nelegale.

Sursa

Atunci cand viata bate filmul.

Nu vrea sa imi dau cu parerea asupra starii mentale a Primarului, dar ganditi-va cum este sa ai autorizatie de constructie, sa incepi/termini deja cladirea, apoi sa vina tot statul roman sa ceara anularea autorizatiei.

Innebuniesti si vrei sa "dai foc la Primarie (PMB sau PS) si la Casa de Nebuni"

Acum vor urma probabil procese si pana atunci toate constructiile alea vor fi gata, pt ca pana la proba contrarie, autorizatiile sunt legale.

Apoi ce se va intampla? Pe bune!

smoke

smoke

Senior Member

• Grup: Senior Members
acu trebuie vazut si cum s-au luat autorizatiile alea ..ca nu e asa simplu  doar sa vorbim.

FilmGol

FilmGol

Member

• Grup: Members

Vizualizare mesajAdm, pe 24 mai 2023 - 17:51, a scris:

Omul asta vrea sa-si distruga chiar si sansa de a castiga primaria daca toti contracandidatii se retrag din cursa.

CUCUL

CUCUL

Member

• Grup: Members

Vizualizare mesajAdm, pe 24 mai 2023 - 17:51, a scris:

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a înaintat Primăriei Sectorului 2 o plângere prealabilă prin care solicită revocarea a 397 de autorizații de construire și desființare emise în perioada noiembrie 2022 – mai 2023

Sursa

Atunci cand viata bate filmul.

Nu vrea sa imi dau cu parerea asupra starii mentale a Primarului, dar ganditi-va cum este sa ai autorizatie de constructie, sa incepi/termini deja cladirea, apoi sa vina tot statul roman sa ceara anularea autorizatiei.

Innebuniesti si vrei sa "dai foc la Primarie (PMB sau PS) si la Casa de Nebuni"

Acum vor urma probabil procese si pana atunci toate constructiile alea vor fi gata, pt ca pana la proba contrarie, autorizatiile sunt legale.

Daca ai luat autorizatia pe spaga ar trebui sa-ti pui problema legata de legalitatea constructiei pe care o edifici. Autorizatia de constructie poate fi anulata de instanta.

n-amname

n-amname

Brain Power User

Bucurestenii au votat un ciudat. Au un istoric lung de debili mintali pe care i-au votat, viorel lis fiind cumva cap de lista.
Partea amuzanta insa este faptul ca fix electoratul lui necusor este lovit in boase de acest razboi al sau cu constructiile, deoarece tinerii vor case pe care nu si le mai permit. Tot ce a facut in acesti ani a fost sa opreasca constructiile multor case si blocuri fara sa ofere nicio alternativa, ca necusor nu are solutii, are doar rezolutii. Mult success sa achitati iar 100k pe o garsoniera in berceni, ca in 2007.
edit: Eu sunt curios cate investitii in apartamente si garsoniere au nicusor si prietenii care l-au pus candidat la penele. Ceva conflict de interese sigur e in razbelul sau cu costructorii, refuz sa cred ca oricine poate fi atat de imbecil. Chiar si necusor. Plus ca, daca tot incepem cu sa acuzam intai, verificam mai tarziu, e si asta o intrebare legitima.

Edited by n-amname, 24 May 2023 - 18:01.

Naoto

Naoto

Glasperlenspielmeister

• Grup: Moderators

Vizualizare mesajCUCUL, pe 24 mai 2023 - 17:55, a scris:

Daca ai luat autorizatia pe spaga ar trebui sa-ti pui problema legata de legalitatea constructiei pe care o edifici. Autorizatia de constructie poate fi anulata de instanta.

Are indicii - dovezi că toate 400 au fost date pe şpagă? Atunci să sesizeze parchetul.!

Replica Primăriei Sector 2:

La o primă vedere, sunt atacate toate autorizațiile emise pe PUZ Sector 2 (la paușal / fără nicio diferențiere).

pufarin

pufarin

Senior Member

Probail Adm nu stie cum se dau autorizatiile de constructie in Bucuresti, eu sunt patit cu sectorul 4, vecinii mei au primit autorizatie de demolare si constructie pe propietatea mea. Sunt absolut sigur ca si in restul sectoarelor este la fel.

nicu131

nicu131

Bad Motherfucker

Sa-l votati si la anulPosted image

maccip

maccip

45 ani

De ce dracu n-a ramas el oengist? Ar fi fost cel mai bun oengist din sud-estul Europei.
De fapt Nicu a fost bun, cat a fost oengist. Asta-i abilitatea lui.

Adm

Adm

Property Caretaker

• Grup: Administrators

View Postpufarin, on 24 mai 2023 - 17:59, said:

Probail Adm nu stie cum se dau autorizatiile de constructie in Bucuresti, eu sunt patit cu sectorul 4, vecinii mei au primit autorizatie de demolare si constructie pe propietatea mea. Sunt absolut sigur ca si in restul sectoarelor este la fel.
Atunci propun sa nu se mai dea autorizatii, de fapt sa nu mai fie nevoie de ele, ca aparent nu se respecta nimic.

Ideea unei autorizatii tocmai asta este.
Ai parcurs un traseu birocratic odios si ai infrant!

Poti in sfarsit infige pichamerul in solul Patriei! legal!

Astept sa ii fie revocata Autorizatia de Constructie pt Putna lui Stefan cel Mare si pentru Casa Poporului lui Ceusescu!

Sigur urmasii lui Decebal au plangeri penale.

Courage

Courage

Founder

Nicu Sordan e deosebit in serie.

Am pus o intrebare simpla la PMB de 2 luni, pentru ca nu stiu de unde sa apuc o schimbare de fatada in zona monument istoric.
Vorbimm de pasul 0, adica inainte de a cere Certificat de Urbanism.

Ca sa cer certificat de urbanism, as avea nevoie deja de schite la fatade si cine mai stie ce, deci am cerut un OPIS orientativ pentru pasul 1.

De 2 luni niciun raspuns, nimic.
La PMB - Autorizari telefonul e scos din priza.
Mi-a urat bafta centralista, ca nu stie sa fi reusit cineva sa ia legatura cu ei in ultimii ani Posted image

Edited by Courage, 24 May 2023 - 18:20.

bobitad

bobitad

Senior Member

voi ati citit stirea aia? omu zice ca nu trebuiau aia sa dea autorizatii de constructie cat puz-ul era suspendat. dupa care au castigat unii in instanta si puzul a fost ok.

deci nu are legatura cu spaga si cu nimic altceva. Nicusor Dan se comporta efectiv ca un elev care paraste alt elev ca a copiat. Adica primaria sectorului 2 a facut un lucru ilegal. Acum, de ce a facut Nicusor asta? numai el stie si probabil are dreptate si o sa castige. Se anuleaza autorizatiile, aia fac autorizatii noi si se termina balciul.

Edited by bobitad, 24 May 2023 - 18:27.

Varonul

Varonul

Senior Member

View Postpufarin, on 24 mai 2023 - 17:59, said:

eu cred ca stie foarte bine cum se dau autorizatiile
Daca nicu intra tare si in celelate sectoare de exemplu sectorul 4 sa revoce niste autorizati extrem de suspecte din punctul meu de vedere ma convige sa-l votez
doresc inclusiv demolarea tuturor acestor cladiri
Foarte multe cladiri care nu respecta distanta minima construie, am o gramada de exemple

Trec pe langa blocul asta zilnic, cum naiba baluta a aprobat asa ceva cand distanta minima e 3m cam asa ceva.
Aia au construit la 5cm de ambele cladiri
Mai stiu un bloc construit pe sincai tot asa, dar pe vremea puscariasului piedone

Foarte foarte multe cladiri construite asa si nu e tras nimeni la raspundere.

Attached Files

• Attached File  bloc.jpg   375.46K   184 downloads

Courage

Courage

Founder

Nu inteleg boala asta a romanilor pentru retrageri.
In toata lumea civilizata ai front stradal uniform (cladiri lipite), doar la noi e alergie frate la alipirea la calcan.

Regulile de urbanism spun tocmai ca e nevoie de uniformizare.

Edited by Courage, 24 May 2023 - 18:28.

MarianG

MarianG

be that as it may

• Grup: Moderators
In Romania se mentioneaza distanta minima ?

Epdm

Epdm

Guru Member

View PostCUCUL, on 24 mai 2023 - 17:55, said:

Sa dovedeasca spaga, sa-i bage la puscarie pe aia care au dat si pe aia care au primit spaga nu sa anuleze autorizatiile de contructie deja emise, asa otova, ca un cretin.

smoke

smoke

Senior Member

orice act emis ilegal, adica pe spaga, e nul. evident pp ca a fost dovedita spaga.

restul de actiuni sunt complementare si trebuie decise de justitie...

Varonul

Varonul

Senior Member

Vizualizare mesajMarianG, pe 24 mai 2023 - 18:29, a scris:

In Romania se mentioneaza distanta minima ?
din ce cunosc eu da, ceva de genul 2.5m-3 m daca nu gresesc

Au fost cazuri de blocuri construite asa lipite unu de altul si la un cutremur au cazut pt ca s-au lovit intre ele nu la noi in tara.

Nu vreau sa imi imaginez ce se va intampla la un cutremur mai puternic cand un bloc din asta va incepe sa loveasca in peretii celeilate cladiri

oameni astia trebuiesc bagati la rahova pt multi ani

Edited by Varonul, 24 May 2023 - 18:39.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate