![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Circul rotativei guvernamentale
Last Updated: Jun 15 2023 22:10, Started by
Bursul
, May 24 2023 12:57
·
10

Posted 24 May 2023 - 13:50

Dacă unul vrea să-și dea demisia cât mai repede iar celalalt fuge de poziția de PM, înseamnă că e groasă și nici un partid nu vrea să deconteze dezastrul la următoarele alegeri. Pai sunt voci care spun ca lipsa de la buget este deja de 30 de miliarde lei acum , nu de 20 . Cine stie cat va mai creste . Si asta fara maririle care se cer acum (profesori si toti ceilalti). E groasa tare ca nici sa te imprumuti masiv nu prea poti - dobanzile sunt foarte mari acum si RO oricum prognozase un 4,4 (parca) deficit pe anul asta care oricum trebuia imprumutat. UE cere reforme pt banii din PNRR. Edited by kriiss, 24 May 2023 - 13:51. |
Posted 24 May 2023 - 13:50

In aceste momente grele pentru tara, cred ca trebuie sa ne asumam responsabilitatea si sa le propunem sa puna pe cineva de aici prim ministru daca nimeni nu vrea. Daca voi nu vreti ma bag eu, mai apar pe la TV, promovez Softpedia etc. Mai prost decat Ciuca nu cred ca sunt, iar mai ticalos decat monstruoasa coalitie sigur nu sunt.
|
Posted 24 May 2023 - 13:51

Posted 24 May 2023 - 14:03

o ducem asa de bine, ca am depasit recent 50% din pib la datoria nationala. de la vreo 33% acu vreo 2 ani. O ducem bine monsher.. A da, mi-am adus aminte de vremurile bune cand Romania nu avea datorii. In schimb aveam cartela la alimente, curent electric din cand in cand, nici un sat sau comuna nu avea canalizare sau apa curenta, adica mai mult de 50% din populatia tarii, elevii erau dusi fortat sa lucreze in agricultura, militarii pe santiere, erau mai multe carute decat masini asa ca problema autostrazilor parea doar o inventie prosteasca capitalista, si as putea sa o tin asa pe vreo 18 pagini. Eh, ce vremuri domle!!! |
Posted 24 May 2023 - 14:08

A da, mi-am adus aminte de vremurile bune cand Romania nu avea datorii. In schimb aveam cartela la alimente, curent electric din cand in cand, nici un sat sau comuna nu avea canalizare sau apa curenta, adica mai mult de 50% din populatia tarii, elevii erau dusi fortat sa lucreze in agricultura, militarii pe santiere, erau mai multe carute decat masini asa ca problema autostrazilor parea doar o inventie prosteasca capitalista, si as putea sa o tin asa pe vreo 18 pagini. Eh, ce vremuri domle!!! imi poti spune pe ce s-au dus zecile de milarde de euro cheltuite in ultimii ani, inafara de pensii speciale si bujetarime? |
Posted 24 May 2023 - 14:12

Inca 10 postari si se va ajunge la concluzia ca USR e de vina.
Niste neica nimeni fac schimb de locuri precum 2 betivi intr o carciuma. Ce dracu sa aduca bun?! Mergem doar din rau in mai rau. Iohannis nu a evitat nicio criza cu USR,de fapt de acolo a plecat criza si am ajuns in situatia in care una am votat,si alta am primit. Pe modelul "nu conteaza cine voteaza,conteaza cine numara voturile' i am ales pe unii si ne am trezit cu altii,altii fiind aia de care voiam sa scapam. Asta se intampla cand un om mic impreuna cu Secu trag sforile si se pisa cu jet pe o frageda democratie. Toate astea le decontam ca tara,la nivel intern si extern. 2,3 prosti exista si vor exista mereu in posturi cheie,dar acum s a ajuns la o pristanda cu niste ologi. Edited by newusername123, 24 May 2023 - 14:12. |
Posted 24 May 2023 - 14:13

[...] Eh, ce vremuri domle!!! - greva in invatamant - greva (pe vine) in sanatate - greva (pe vine) in administratie - 200.000 de nepalezi - 400.000 de videochatiste - 1.000.000 de persoane au BTS anual - 75.000 de copii au cel putin un parinte plecat la munca - 300.000.000 Euro pe meditatii anual |
Posted 24 May 2023 - 14:46

Ce vremuri atunci, ce vremuri azi: - greva in invatamant - greva (pe vine) in sanatate - greva (pe vine) in administratie - 200.000 de nepalezi - 400.000 de videochatiste - 1.000.000 de persoane au BTS anual - 75.000 de copii au cel putin un parinte plecat la munca - 300.000.000 Euro pe meditatii anual E mult mai bine acum decât atunci. Cine făcea grevă atunci, risca să moară de glonţ sau de puşcărie. Copii abandonaţi erau şi atunci în orfelinatele groazei. Edited by lupini, 24 May 2023 - 14:48. |
Posted 24 May 2023 - 14:53

Ce vremuri atunci, ce vremuri azi: - greva in invatamant - greva (pe vine) in sanatate - greva (pe vine) in administratie - 200.000 de nepalezi - 400.000 de videochatiste - 1.000.000 de persoane au BTS anual - 75.000 de copii au cel putin un parinte plecat la munca - 300.000.000 Euro pe meditatii anual BTS era in floare si atunci. Blenoragie, latei, tot tacamul. Copiii aveau cate un parinte la Canal. Meditatiile erau oficiale, gratis si se faceau la scoala. (Erau si unele private). |
Posted 24 May 2023 - 15:07

|
Posted 24 May 2023 - 15:10

Eu am inteles ca ramane cum s-a stabilit: Dr Ciuca - demisia, Ciolacu preia stafeta => sticla vorba lui Iohannis.
Am auzit insa si ca Ciuca vrea sa fie ministrul dezvoltariii asta daca UDMR va primi un sut in dos ptr. ca sunt prea putine functii si cascaval de impartit. In plus la dezvoltare sunt multi bani care se directioneaza spre primarii si asta ar putea ajuta in campania viitoare. Ce nu inteleg eu: Ciolacu - PM, Ciuca - ministru => nu o sa fie D-nul Gen. Dr. Ciuca subalternul lui Ciolacu? Pai se poate asa ceva? ![]() |
Posted 24 May 2023 - 15:23

nu-i niciun circ.pute treaba cu profesorii și nu știu cine să scoată castana din foc.
că bani nu sunt |
Posted 24 May 2023 - 15:27

Si cine e de vina ca bani nu sunt?
Intreb si eu asa retoric... |
Posted 24 May 2023 - 15:44

Posted 24 May 2023 - 15:47

Vezi cum vorbesti, poate facem si noi o greva fiscala. Atunci sa te tii vaete...
![]() |
|
Posted 24 May 2023 - 15:49

imi poti spune pe ce s-au dus zecile de milarde de euro cheltuite in ultimii ani, inafara de pensii speciale si bujetarime? Asta nu-ti poate spune ca nu stie nimeni, dar toata lumea stie ca e bine ca s-au dus! Adica, vorba aia... parca era o vorba din batrani, nu? "Mai bine cu datorii pana-n gat, decat fara datorii!" Sau cum zicea Antonn Pann, nu ala dator are griji, ci ala care trebe sa primeasca datoria inapoi! [ https://i.postimg.cc/T3MbgnQJ/Smile-emoticon-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Phobos, 24 May 2023 - 15:50. |
Posted 24 May 2023 - 15:55

Probabil ca n-o fi fost cel mai prost guvern din istoria Ro, insa pentru mine a fost cel mai slinos. Yesmenul azepist Ciuca manevrat de .. dracu stie, secondat de porcul spinos pesedist.
Ditai cașketa in funcție de prim ministru, dar acuma nu se mai face mare caz pe chestia asta, ca pe vremea lu Dragnea, cand toata lumea visa stat paralel. Sper sa nu-l mai vad pe Ciuca nicaieri in vreo functie publica importanta. Statul nu trebuie condus de azepeuri si cașkete, oameni scoliti si educati pentru a fi yesmeni perfecti. |
Posted 24 May 2023 - 16:15

Cum Ciuca nu ia decizii de capul lui, a primit biletel de la Cotroceni sa demisioneze. O sa fie o primavara frumoasa. Normal. PNL este unitate militara. Fi-mi-ar scarba sa-mi fie. Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marți seara cu liderii PNL la Vila Lac / Le-a cerut să urgenteze negocierile pentru rotativă, iar Ciolacu să fie instalat premier până la 1 iunie Ce e curios e ca si PSD-ul pare a executa pozitia de drepti in fata ficusului.. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users