![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Retur Televizor Carrefour
Last Updated: May 23 2023 19:40, Started by
Mike444
, May 23 2023 12:03
·
3

Posted 23 May 2023 - 12:03

Buna ziua. Am luat si eu un TV de 10kg, 43 inch acum cateva zile de la Carrefour. Nu e ce trebuie si vreau sa il dau retur.
De 2 zile tot am probleme cu curierul de la FAN, eu vreau sa ii dau TVul in ambalajul original, exact asa cum a venit si el zice ca trebuie sa il pun in cutie de LEMN. E efectiv imposibil sa fac acum sicriu la TV, tinand cont ca atunci cand mi l-a adus exact asa a venit, fara niciun lemn. Ce ar trebui sa fac in situatia asta? Cum ar trebui sa procedez? |
Posted 23 May 2023 - 12:18

Vezi mai jos.
https://www.fancouri...mbalezi-corect/ Electronice - Ambalaj de carton multistratificat umplut cu polistiren și sigilat cu folie protectoare Baiatul ala n-are chef de munca. |
Posted 23 May 2023 - 12:20

Nu poti cu alt curier? Eventual du-l la sediul Fan curier.
O fi mai deosebit curierul ala. Daca te apuci sa faci sesizari, plangeri la firma de curierat te apuca Craciunul si nu il trimiti retur. Ocoleste-l cumva si asta e, iesi mai odihnit psihic. Eventual fa cererea de ridicare a coletului, apoi suna la sediul Fan curier si sesizeaza problema cu curierul. Poate o sa-l oblige din centrala sa iti ia coletul, sa nu faca fite. Edited by bai3tzash, 23 May 2023 - 12:24. |
Posted 23 May 2023 - 12:20

Vezi mai jos. https://www.fancouri...mbalezi-corect/ Electronice - Ambalaj de carton multistratificat umplut cu polistiren și sigilat cu folie protectoare Baiatul ala n-are chef de munca. De 2 zile tot ii zic si tot nu vrea sa mi-l ridice. Nu stiu efectiv ce pot sa mai fac ca asta e singurul curier pe zona mea la fan. |
Posted 23 May 2023 - 12:39

Trimite cerere de retur la carrefour să vină cu awb din partea lor.
|
Posted 23 May 2023 - 12:53

Si anunta in scris Carrefour ca firma de curierat refuza preluarea coletului pentru retur. Asta ca sa ai dovada cand vei face plangere la ANPC pentru ca ti-au limitat dreptul de retur.
Si fa si plangere scrisa catre firma de curierat pentru acel angajat. Oricum e vorba de FAN si se vor sterge cu plangerea la fund, dar macar sa fie acolo inregistrata pentru viitor. |
Posted 23 May 2023 - 12:53

Posted 23 May 2023 - 12:55

De 2 zile tot ii zic si tot nu vrea sa mi-l ridice. Nu stiu efectiv ce pot sa mai fac ca asta e singurul curier pe zona mea la fan. In orice caz plangerile sa le faci, ca nu strica sa fie inregistrate. |
Posted 23 May 2023 - 13:00

Daca se poate returna intrun magazin carrefour,... ASTA as face.
|
Posted 23 May 2023 - 13:26

eh... old story cu fanmizer curier, in Dolj sunt cei mai spurcati... asa am si eu unul pe zona mea de ani de zile, un bosorog fara chef de munca si cu un sictir greu de descris in cuvinte
i-am facut inclusiv plangere la sediul central (de doua ori chiar), la Bucuresti, fara nici un rezultat... m-au sunat de la depozitul zonal (Craiova) sa-mi comunice faptul ca nu au soferi si nu au ce sa-i faca le-am sugerat inclusiv sa-l treaca pe alta zona, nici asta nu s-a intamplat... si uite asa pentru a nu ma mai enerva aiurea incerc sa evit site-urile care trimit prin ei, din cauza unui animal (ca om nu se poate numi) singura solutie in cazul tau: fie il duci la sediul fanmizer, fie intr-un magazin Carrefour (dar atentie, nu orice magazin de cartier (inainte primeau si astea cand era faza cu ridicarea din magazin, acum nu mai merge), ci astea "mari" care vand si electronice) |
Posted 23 May 2023 - 14:32

E o mare prostie ce îți cere acel curier. Am făcut și eu la început de an un retur la Carrefour, tot cu un televizor, dar de 50 inch. Singura problemă a fost că a trebuit să aduc eu de unul singur televizorul în fața blocului că dl. Fan nu a binevoit să mă ajute să-l car de la etajul 2, că el nu se bagă nici contracost. Repet, să mă ajute! Adică să-l luăm amândoi. Singurul lucru cu care m-a "ajutat" a fost faptul că m-a așteptat 5 minute ca să i-l aduc la nas. Dar m-am descurcat și singur, după care m-am cinstit frumos cu o bere că am făcut treabă bună și mi-au mai rămas și bani.
![]() În concluzie... Ori, dacă ai posibilitatea, duci tu televizorul la un hypermarket Carrefour (deși nu mi se pare corect), ori le scrii că ai probleme și o să vorbească ei la Fan. În cel mai rău caz, apelezi la ultima soluție: ANPC (eventual când le scrii celor de la Carrefour să nu uiți să menționezi formula asta magică... face minuni în multe cazuri). Edited by Cipry7, 23 May 2023 - 14:38. |
|
Posted 23 May 2023 - 15:17

Eu stiu ca (,) curierul nu mai e obligat sa aduca/ ridice coletul de la usa de ceva ani, trebuie adus pana la scara de el.
|
Posted 23 May 2023 - 17:38

Nop, toate firmele de curierat sunt obligate sa aduca un colet pana la usa apartamentului/ poarta (daca e vorba de casa).
|
Posted 23 May 2023 - 19:02

E o mare prostie ce îți cere acel curier. Am făcut și eu la început de an un retur la Carrefour, tot cu un televizor, dar de 50 inch. Singura problemă a fost că a trebuit să aduc eu de unul singur televizorul în fața blocului că dl. Fan nu a binevoit să mă ajute să-l car de la etajul 2, că el nu se bagă nici contracost. Repet, să mă ajute! Adică să-l luăm amândoi. Singurul lucru cu care m-a "ajutat" a fost faptul că m-a așteptat 5 minute ca să i-l aduc la nas. Dar m-am descurcat și singur, după care m-am cinstit frumos cu o bere că am făcut treabă bună și mi-au mai rămas și bani. ![]() În concluzie... Ori, dacă ai posibilitatea, duci tu televizorul la un hypermarket Carrefour (deși nu mi se pare corect), ori le scrii că ai probleme și o să vorbească ei la Fan. În cel mai rău caz, apelezi la ultima soluție: ANPC (eventual când le scrii celor de la Carrefour să nu uiți să menționezi formula asta magică... face minuni în multe cazuri). ![]() |
Posted 23 May 2023 - 19:40

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users