![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problemă tastatură
Last Updated: May 23 2023 16:01, Started by
DianaDi9
, May 22 2023 22:20
·
3

Posted 22 May 2023 - 22:20

Bună seara. Am și eu o problemă cu tastatura. A început dintr-o dată să funcționeze diferit. De exemplu când apăs pe tasta "Q" îmi scrie "Q+", dacă apăs pe enter din partea dreaptă, îmi scrie A și trece la rândul următor. Dacă apăs pe săgeata stânga îmi închide fereastra de la un program care cere consimțământ, dacă apăs pe A funcționează ca și enter, dacă apăs pe escape funcționează ca și săgeată stânga. Am dat restore la o dată anterioară apariției problemei și degeaba nu s-a rezolvat nimic. Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
|
Posted 23 May 2023 - 06:38

Vezi, din bara de jos poate e setat alt tip de tastatura.
Pune Engleză. |
Posted 23 May 2023 - 06:56

Simptomele descrise nu par sa tina de setarea limbii (software), ci mai mult de probleme pe circuit (hardware).
Ai varsat recent ceva lichid pe ea? Apa, cafea, cola? Edited by robert23mg, 23 May 2023 - 06:56. |
Posted 23 May 2023 - 08:09

Incearca alta tstatura de la un prieten, sau poate ai una mai veche prin casa.
E cel mai simplu mod de a verific problema. Poti sa verifici si setarea limbii ptr tastatura - sa fie English, Layout US, ca nu e greu sa o faci, dar cel mai probabil e problema hardware. Daca era doar layout-ul nu erau afectate tastele Enter. Se muta pe hardware. |
Posted 23 May 2023 - 10:43

De fiecare data cand am patit asa ceva, problema era hardware. Si am patit cu vreo 10 tastaturi.
Culmea, s-a intamplat doar la tastaturile care imi placeau. Si nu am mai gasit la fel. Cele mai multe accidente erau in urma varsarii de lichid. Dar am patit si la tastaturi tinute in puf... Nici nu se depune efort pentru a le face durabile. Nu zic sa iti bati joc, dar am avut tastaturi stricate fara accidente (la una tin perfect minte ca la apasarea tastei M iesea "NM," si oricat m-am chinuit sa o curat, nu a mers). Aveam acum 20 de ani o tastatura IBM parca, mecanica, grea si zgomotoasa tare. Era veche, din anii 80. De aia chiar mi-am batut joc. Bere, nectar, cola (o data o doza intreaga varsata). N-avea nimic. Pusa cu fata in jos pe calorifer si dupa juma de ora era ca noua. Nu ai precizat daca e tastatura pe USB sau a laptopului (daca laptop folosesti). Daca e varianta 2, sunt sanse mari sa trebuiasca inlocuita - si sunt scumpe. Daca e tastatura pe USB, nu ai altceva de facut decat sa iei alta. |
Posted 23 May 2023 - 10:50

De mult ma bate gandul sa-mi cumpar o tastatură mecanica Redragon. Sunt destul de scumpicele față de astea pe membrană, vreo 200 de lei.
Deocamdată am o tastatură pe membrană de vreo 6 ani, dar cred ca o sa o schimb. Mai trag de ea un an-doi. Edited by Valy_User, 23 May 2023 - 10:51. |
Posted 23 May 2023 - 16:01

Este o tastatură wireless de la Asus. Precizez că nu am vărsat nimic pe ea. Se juca nepoțica mea și au început să îi funcționeze ciudat tastele. Mi s-a părut ciudat că tastele funcționează, dar funcționează alandala. Mă speriasem să nu fie ceva de la PC. Voi merge mâine să cumpăr una. Mulțumesc mult. Oricum săraca e destul de veche (3 ani), însă era destul de confortabilă din acest motiv nu mă înduram să o schimb.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users