Telefonul suna singur La 112
Last Updated: May 25 2023 16:02, Started by
Anonymous1986
, May 22 2023 10:33
·
8

Posted 22 May 2023 - 10:33

De ceva vreme ma confrunt cu aceasta problema, telefonul suna singur în buzunar la 112,am un Samsung note 20 ultra, pe ecranul de blocare la apel de urgenta am setat 112 și 911, încercat și nu reușesc sai dau de cap cum sa fac, la telefonul soției un Samsung s10+, nu e setate nr de urgente, dacă telefonul din greșeală ajunge acolo nu se întâmplă nimic, la mine sunt setate nr de urgenta și apelează singur, cum pot sale șterg? Am luat meniul pe toate părțile și nimic, singura soluție posibila e sa o alta app de blocare
Edited by Anonymous1986, 22 May 2023 - 10:36. |
Posted 22 May 2023 - 10:36

Nu are optiunea de protectie la atingere accidentala? Daca senzorul de proximitate detecteaza ca are un obstacol aproape, adica, e in buzunar, nu iti mai ia comenzile de pe ecran.
|
Posted 22 May 2023 - 10:52

Binențeles ca are și e activata, montantam descativat sensibilitatea la atingere
|
Posted 22 May 2023 - 11:17

Posted 22 May 2023 - 11:18

Da-i o resetare la setarile din fabrica, poate ai o setare care se va dezactiva la setarile initiale.
|
Posted 22 May 2023 - 12:01

Din pacate, la ultimele generatii de Samsung NU se mai poate dezactiva butonul "Emergency call" (care se activeaza singur, in buzunar, la unele atingeri accidentale).
Singura modalitate lejera de a scapa de acest "Emergency call" este sa iti instalezi o alta aplicatie de "Lock screen" si sa renunti la cea stock. |
Posted 22 May 2023 - 13:31

La huawei p 30 pro ce pot face sa nu se mai inchida telefonul singur cand se apasa butonul Power din greseala ?
|
Posted 22 May 2023 - 13:45

Posted 22 May 2023 - 13:49

Posted 22 May 2023 - 16:22

Vezi prin setari daca ai optiune de Emergency SOS.
Eu am Xiaomi, dar am o optiune de genul asta in care daca se apasa butonul Power de 5 ori rapid suna la 112 si se poate dezactiva. Edited by mynameismada, 22 May 2023 - 16:24. |
Posted 22 May 2023 - 17:09

Vezi prin setari daca ai optiune de Emergency SOS. Eu am Xiaomi, dar am o optiune de genul asta in care daca se apasa butonul Power de 5 ori rapid suna la 112 si se poate dezactiva.
Nu cere validare a comenzii, pe ecran? Sau e o apasare d-aia care nu se mai termina?
Banuiesc ca este vorba despre buzunarul de la pantaloni. Incearca sa-l pui cu fata spre exterior, nu ar trebui sa se mai intample. Incepand cu seria 10 (nu stiu daca si Galaxy S, dar Note 10 sigur) e problema asta, chiar si cu "detectia apasarilor accidentale in buzunar" activata si cu sensibilitate normala setata la ecran.
Da-i o resetare la setarile din fabrica, poate ai o setare care se va dezactiva la setarile initiale.
Nu are optiunea de protectie la atingere accidentala? Daca senzorul de proximitate detecteaza ca are un obstacol aproape, adica, e in buzunar, nu iti mai ia comenzile de pe ecran. Daca ai telefonul in buzunar, cu ecranul spre picior, se poate activa ecranul la orice notificare intrata. Nu conteaza daca sunt pantaloni de blugi, trening, etc. si nici cat de subtire sau groasa e captuseala buzunarului. Cum s-a aprins ecranul, te poti trezi ca se deschide singur. Eu am blocare cu amprenta si PIN ca sa previn asta, si l-am setat sa le dezactiveze cand sunt acasa.
De ceva vreme ma confrunt cu aceasta problema, telefonul suna singur în buzunar la 112,am un Samsung note 20 ultra, pe ecranul de blocare la apel de urgenta am setat 112 și 911, încercat și nu reușesc sai dau de cap cum sa fac, la telefonul soției un Samsung s10+, nu e setate nr de urgente, dacă telefonul din greșeală ajunge acolo nu se întâmplă nimic, la mine sunt setate nr de urgenta și apelează singur, cum pot sale șterg? Am luat meniul pe toate părțile și nimic, singura soluție posibila e sa o alta app de blocare Dar iti spun ca 100% e de la activarea ecranului cand il ai in buzunar, si pe urma atinge sau formeaza singur cand se atinge ecranul de picior. Eu deja am trecut la "pozitia de vara" il tin cu ecranul spre exterior fiindca odata cu venirea caldurii transpiram mai repede si evident e mai sensibil ecranul. Edited by Hider141, 22 May 2023 - 17:13. |
|
Posted 22 May 2023 - 18:37

Am avut probleme cu Samsung A22 luat pe abonament cand aparuse, pierdea semnalul, nu se auzea cand sunam la cineva. Forma singur numere de telefon cand era in buzunar, ultimul nr de obicei.
Pe date mobile nu se conecta mereu. L-am dat la garantie sa il repare Cu reset general la setari de fabrica nu prea rezolvi,nu tinea mult timp. Dupa ce mi l-au reparat l-am vandut si am luat alta marca de telefon. |
Posted 22 May 2023 - 19:32

S-a zgarcit Samsung ca lumea cumpara produse din ce in ce mai proaste, le merge ! Acolo sta problema. Nu se sesizeaza sa nu le mai cumpere produsele, sa vezi cum se rezolva.
Ba asta de care zici, ba aia ca nu mai ai card extern, ba una ba alta si lumea tot cumpara. Huawei erau f bune, n-a zis nimeni nimic contra banarii serviciilor google pe ele, nu nimic, stam asa. Si mama a patit-o de 2 ori cu sunatul la 112 aiurea, are tel cu butoane, insa nu daduse lock, dupa aia s-a rezolvat, cand pleaca, da lock si nu mai merg butoanele, se apasa accidental, ca are butoane din alea de aproape 1/0,5 cm cam. Edited by MinettoMatoi, 22 May 2023 - 19:34. |
Posted 22 May 2023 - 19:44

am patit saptamana trecuta ceva similar cu un S23 pe care l-am luat acum 3 saptamani. eram pe net in roaming in Italia, la un moment dat s-a blocat complet cu ecran negru si a inceput sa sune exact ca o sirena de politie. a raspuns un operator cu ceva "prego, emergencia" . a stat asa vreo cateva secunde pana au inchis aia , apoi a restartat si a mers normal
![]() |
Posted 22 May 2023 - 19:45

Da' numarul de urgente la care suna nu se poate schimba la telefoanele astea?
Poate esti prin Africa pe undeva si nu raspunde nimeni la 112. |
Posted 24 May 2023 - 11:41

Dacă ai activată opțiunea de atingeri accidentale pe ecran, poți încerca să o dezactivezi... Posibil să facă figuri.
|
|
Posted 25 May 2023 - 16:02

De ceva vreme ma confrunt cu aceasta problema, telefonul suna singur în buzunar la 112 ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users