![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
import dwg intr-un program free de design interior
Last Updated: May 29 2023 09:30, Started by
murilexix
, May 19 2023 11:50
·
2

Posted 19 May 2023 - 11:50

Buna ziua!
Sunt oarecum la inceput in domeniul designului interior (cel putin pe partea de proiectare 3d) si ma inteleg foarte bine cu Autocad-ul. Dar as vrea sa imbunatatesc partea de randare. Am intrat astazi intr-un tutorial Homestyler si am observat cat de intuitiv si usor pare a fi realizarea setarilor pentru o randare decenta. Intrebare: exista vreun program free in care sa pot importa o scena dwg? in aceste program free se pot modifica materialele aduse din exterior? sau lucrezi doar cu materialele lor? Am atasat 2 randari facute in Autocad si as vrea sa trec la alt nivel. Am tot cochetat cu 3ds Max dar desi am invatat cate ceva, tot mi se pare greoi si ajung sa ma multumesc cu randarile in AutoCad. Poate daca ma obisnuiesc cu un program gen Homestyler atunci deprind logica setarilor si-mi va fi mai usoara trecerea la 3ds Max... Multumesc pentru orice sugestie si imi cer scuze pentru limbajul de inceptator. se voia un topic scurt ![]() Attached Files |
Posted 19 May 2023 - 12:07

Fi-miu e meserias pe randari arhitecturale.
Dar pentru REZULTATE nu foloseste solutii free, doar solutii oferite de producatori seriosi, pe bani. Recuperarea costurilor cu soft-ul este cea mai mica problema a lui, in maxim 2 luni a trecut pe PLUS! Daca este pentru utilizare proprie, incearca Lumion, versiunea TRIAL. Ai buton in dreapta SUS pentru Try for FREE. |
Posted 19 May 2023 - 12:08

Tot Lumion recomand si eu. E foarte usor de folosit si intuitiv.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users