Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Cadrele didactice înlocuite de AI.

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
34 replies to this topic

seryux

seryux

Junior Member

• Grup: Junior Members
Sunt membru pe mai multe grupuri de tehnica, știința, etc. pe Facebook.
În unul din acele grupuri unde este administrator Dl. Cristian Presura, se pune o intrebare: se poate înlocui cadrele didactice, sau măcar unele cu AI?

Acuma, având în vedere unele lacune din sistemul de învățământ, eu tot nu cred ca se poate, cel puțin acuma, înlocuirea unui profesor cu AI.
Dar dacă se va putea, ce condiții ar trebui să fie implementate?

Phobos

Phobos

Guru Member

• Grup: Senior Members
Pai in primul rand, sa arate intr-un fel care sa inspire respect copilasilor. :)

[ https://i.postimg.cc/3xtHw2vV/Untitled.webp - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

fqx

fqx

Senior Member

View Postseryux, on 16 mai 2023 - 06:18, said:

În unul din acele grupuri unde este administrator Dl. Cristian Presura, se pune o intrebare: se poate înlocui cadrele didactice, sau măcar unele cu AI?

Acuma, având în vedere unele lacune din sistemul de învățământ, eu tot nu cred ca se poate, cel puțin acuma, înlocuirea unui profesor cu AI.
de putut se poate, dar avand in vedere ca scoala noastra e cu 199 de ani in urma, calculeaza cand se va intampla:)

Dany_Darke

Dany_Darke

✠ Fear of the dark ツ

• Grup: Super Moderators

se pune o intrebare: se poate înlocui cadrele didactice, sau măcar unele cu AI?

mda, cand habar nu ai sa scrii in propria limba, spui ca profesorul e de vina, ca nu te-a cautat la pacanele sau la bar sa te invete sa vorbesti si sa scrii corect gramatical

tie nu-ti bate la ochi nimic????????????????

Edited by Dany_Darke, 16 May 2023 - 06:55.

wertyck

wertyck

Guru Member

Afirmația ta poate fi tocmai un motiv în plus pentru AI...

talica

talica

Member

• Grup: Members
Ai vrut sa deschizi un subiect la moda, dar te-ai facut de rusine cu gramatica expusa!

futurist

futurist

Guru Member

Acuma nu se poate inlocui cadrele.
Nici macar alea de bicicleta.
Ca n-are cine sa scrie codurile.

fansat

fansat

Guru Member

Stimabile, inainte de etc. nu se pune niciodata virgula. Aceasta se pune doar in situatia in care  etc. se repeta unul dupa altul.
                             Cat despre asta: "se poate înlocui cadrele didactice", ce sa mai spunem ?
                            "În unul din acele grupuri unde este administrator Dl. Cristian Presura, se pune o intrebare". Mda, atat s-a putut...Poate ca AI va fi salvarea.

.

Bogotta

Bogotta

Senior Member

N-avem noi norocul asta ....   O sa iasa in strada profesorii imediat, blocheaza totul, se dau cu capul de asfalt. De ce ? Pentru ca lucreaza la stat iar lucrul la stat e tare fain. Mai predai, mai faci meditatii.... si ai venituri frumusele.  Ia sa le zica cineva ca de la anul.. pa. Sa predea on-line o entitate oarecare, cu fata omeneasca. Sa le predea la copii lectia, sa le dea lucrari, sa le corecteze etc.  E un vis frumos, parerea mea.

Edited by Bogotta, 16 May 2023 - 07:47.

ldpe

ldpe

Guru Member

"Ia sa le zica cineva ca de la anul.. pa."
Posibil ,cand devii "incomod" ...paPosted Image

Edited by ldpe, 16 May 2023 - 08:02.

AlexEn

AlexEn

Spoiled brat

• Grup: Moderators
'devii', nu 'devi'.

Eu zic ca topicul a fost deschis de un bot de AI ca sa testeze apele.

Karhu

Karhu

Heretic member

• Grup: Super Moderators

View PostBogotta, on 16 mai 2023 - 07:46, said:

Sa predea on-line o entitate oarecare, cu fata omeneasca. Sa le predea la copii lectia, sa le dea lucrari, sa le corecteze etc.  E un vis frumos, parerea mea.
S-ar duce dreaq' tot invatamantul, deja s-a dovedit asta in timpul pandemiei.

Adm

Adm

Property Caretaker

• Grup: Administrators
In acest moment functia AI este sa le dovedeasca multor oameni ca a lor munca NU isi justifica remunerarea financiara.
De aici, pana la o implementare ca in Star trek mai e nevoie probabil de un secol.

Uitati ce se intampla cu digitalizarea mult visata (fara AI).
E un haos total, legi scrise acum jumatate de secol, oameni care se pun invers etc

AI este un hype

george_eu25

george_eu25

Senior Member

Noi inca scriem cu creta,avem buda in fundul curtii (daca o avem si aia) si vrem IA !
Asta cred ca e gluma anului!
Eu as inlocui tot guvernul cu IA !

ceanu1980

ceanu1980

Guru Member

Nu inteleg de ce va luati de initiator,pai asa se vorbeste la capitala,acu ca vor incepe sa si scrie asa ”aia e”.

overseas

overseas

Guru Member

Zic sa intrebati AI despre 'buda in fundul curtii', ca sunteti foarte incantati de 'buda in nasul vostru', eventual  vizavi de bucataria din apartament.
La Paris, la o catedrala pe trotuar era buda ecologica din lemn, unde rahatul se colecta in ciubere si se cara pe camp, ca fertilizator.

Bogotta

Bogotta

Senior Member

View PostAdm, on 16 mai 2023 - 08:28, said:

E un haos total, legi scrise acum jumatate de secol, oameni care se pun invers etc

AI este un hype

Asta se petrece in Romania insa tare cred ca alte tari vor implementa ca la carte acest sistem. Profesorii sa faca activitati extrascolare cu elevii. Asta ca sa li se dea ceva de facut. Dar sa fie scoase efectiv din procesul de invatamant, fiind redundante.

AI nu este un hype.  Hype au fost criptomonedele .  In AI se continua investitiile chiar in timp ce discutam noi aici. Tot un AI a castigat un concurs de fotografie. Noroc ca "autorul" a recunoscut ca defapt nu e fotografia lui. Altfel ramaneam cu ideea ca a fost creata de el. Cred ca multi dintre noi subestimam gradul la care s-a ajuns sau cel pe care suntem lasati sa il vedem.

GlCA_Contras

GlCA_Contras

Master Mind

Noi nu avem sistem de invatamant... l-au terminat in astia 33 de ani de [ https://republica.ro/zdemocratia-originala-se-intoarce - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]democratie originala.

Statul totalitar are nevoie de analfabetii functionali pentru a se perpetua - avem exemple peste tot. Sistemul trebuie sa aiba supusii cat mai prostovani ca sa-i poata exploata usor.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate