Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate
 Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...
 Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...
 Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Motorul de cautare Google devine ineficient

* * * * * 4 votes
  • Please log in to reply
54 replies to this topic

TamtamTicaticaPiupiu

TamtamTicaticaPiupiu

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostAdm, on 15 mai 2023 - 10:25, said:

De gustibus, eu ii apreciez foarte mult pe cei doi romani.

Am vrut sa pun ca trebuie sa existe un astfel de voucher (softpedionul) pentru ca microtranzactiile dintre membri sa se faca in anonimat, adica fara a se dezvalui identitatea personala unul altuia, doar atat, nicidecum valuta forte :D

Ca sa isi faca reclama, platforma are nevoie de clienti carora sa le fie servita reclama, vrand-nevrand. Banii ii fac din reclama, incontestabil, insa creatorii de continut sunt mai motivati ca nicaieri iar vizitatorii au parte de distractie pe masura si intra si ei in hora, sustinandu-si favoritii cat si platforma (prin comisioanele de schimb bani-biti).

MarianG

MarianG

be that as it may

• Grup: Moderators
"Creatori de continut", exact problema de la care am plecat cu rezultatele oferite de google.
Ca s-a creat continut, nu calitate.
Si dupa cum spuneam, cu AI este mult mai usor de creat continut de o calitate indoielnica.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

View PostAdm, on 15 mai 2023 - 10:25, said:

... asadar ai grija ce idoli ai.

:bigwhitegrin:

JustXXL

JustXXL

Active Member

• Grup: Members
@Tsunamii, daca mai gasesti si altii care au parerea ta, puteti solicita abonament, ca la youtube.
Platesti si nu mai vezi publicitatea.
Sau folosesti un ad blocker care este free.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

View PostJustXXL, on 15 mai 2023 - 12:46, said:

Sau folosesti un ad blocker care este free.
Este cu două tăișuri, începi să pierzi timpul, pe la unii care te pun să numeri hidranții, semafoarele, sau autobuzele din poze  😁

viotl

viotl

Straight ahead ... middle of the road

Hei.

Posted Image

View PostAdm, on 15 mai 2023 - 09:01, said:

Acest forum apartine unei firme.
I-auzi. Ei spune tu!
Credeam ca l-a dat guvernul, moca, si ca tu esti bugetara... Posted Image

In general oamenii nu isi pun probleme cum functioneaza lucrurile sau nu vor sa sape in amanunt.
Corect si de acord... dar poate ar trebui ajutati să?

Pentru ca acest forum sa functioneze, e nevoie de minim niste servere in datacenter si conexiune buna la internet, deci la sfarsit se rezuma la BANI.
Sunt convins ca ati putea gasi o cale sa faceti lumea sa inteleaga.
Sunt convins ca ai vazut/stii de mesajul de la Wikipedia (envedeosii sa se abtina!) unde cer ajutor. Mai scap de o bere acolo cand si cand... pt ca am inteles, si wiki e chiar util, desi multi envedeosi cred altfel. Si ca mine sunt multi. Sigur puteti gasi o cale. @monitoxus si @courage îs moși deja Posted Image (de tine nu stiu Posted Image Posted Image Posted Image ), dar pot gasi pe cineva cum erau ei acu 22 de ani, care sa ajunga la sufletul forumistilor..... Pentru ca forumul asta e si util, si placut. (envedeosii sa se abtina!)

Banii vin din reclame, fie ca ne place sau nu. (nu ne place, dar inca nu am identificat o alternativa).
Considerand cel putin ca IQ-ul mediu pe softpedia este bine peste 100, ar trebui sa fie usor ca oamenii sa inteleaga asta. Poate, cu un pic de ajutor....
Reclamele nu ne deranjeaza, atata vreme cat nu sunt foarte agresive, nu deranjeaza continutul si nu ingreuneaza incarcarea continutului.

Si tot asa, ma opresc din citari.

Dar uite si tu in pozele astea... pierdeti mult spatiu. De ce? Aste pe de o parte.
Pe de alta.... ma surfez pe diverse arii pe aici si sunt surprins, la ce capacitate de reclama este.... Stiu ca smecherii din advertising cauta zone cu vizitatori unici, dar cred ca exista zona puternica de exploatat aici. Pe casa mea, electrocasnice, masini/masinute agricole, chimicale etc....
Poate ar trebui sa angajati 3 studente fomiste de la marketing si care pentru 2 sticlute de oja, o cina la Ion si Maria si un bilet la Opera sa analizeze ce s-ar putea face. ca cine se ocupa acum doarme in front.... Chiar nu pot sa cred ca cel mai mare forum din Ro atrage atat de putina reclama.
Attached File  msg to Adm 2.PNG   48.08K   38 downloadsAttached File  msg to Adm.PNG   77.32K   31 downloads
Prea gol de reclame.... wake-up!
Btw, eu îs mecanic, n-am habar de marketing, advertising si alte alambicuitati d-astea. Intreb si eu pt un prieten.

Scuze de off-topic.

Edited by viotl, 15 May 2023 - 13:56.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

Eu credeam la fel, că vin ceva firfirei din reclame.
Dar, adevărul este că și eu blochez reclamele  :tomato:

Rușine mie! 😁
Gata, am oprit blocatorul de reclame, să cuurgă 💰 la Softpedia.

Attached Files

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Daca vine de de la Google reclama, nu curge nimic. trebuie sa click-uiesti pe linkurile afisate pana se consuma bateria la mouse ca sa-si ia softpedia 1 usd. Doar contractele directe aduc bani. La link-urile de marketing puse de softpedia nici un a d b l o k e r nu poate sa le indeparteze si aduc bani fara sa le vizitezi.

Edited by Leo2006, 15 May 2023 - 17:12.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

View PostLeo2006, on 15 mai 2023 - 17:02, said:

... mouse...
Nu am șoarec"  🤷
Sincer, nu mă pricep la chestiile de i.t.

Zici că pot să blochez reclamele la loc, că nu pierde nimic forumul?  😁

Olivian-Breda

Olivian-Breda

Junior Member

• Grup: Members
Google e greu de depășit, consider că au cea mai avansată tehnologie în orice sistem, și o rachetă e mai simplu de făcut decât Google.

Pe de altă parte, trăiesc din reclame și vor să își țină investitorii fericiți, deci ai nevoie să vezi dacă sunt metode de a bloca reclamele.

O soluție:
https://brave.com/

MarianG

MarianG

be that as it may

Solutiile de ascundere a reclamelor nu rezolva problema cu rezultatele nerelevante.
Nu sunt o problema rezultatele sponsorizate, ci faptul ca raspunsul care rezolva problema nu este pe prima pagina.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

View PostMarianG, on 15 mai 2023 - 19:31, said:

Solutiile de ascundere a reclamelor nu rezolva problema cu rezultatele nerelevante.
Nu sunt o problema rezultatele sponsorizate, ci faptul ca raspunsul care rezolva problema nu este pe prima pagina.
Bravo, răspunsul corect ✌️
Ba uneori, răspunsul nu este pe nicăieri, sau îl găsești cu mulți nervi, cu mulți neuroni morți, adică este nasol de nasol.

10 ani în urmă, nu exista problema asta.
Eu de fapt, cred că asta reclamă și @Tsu, cu adevărat.

Edited by crisstonne, 15 May 2023 - 20:03.

maccip

maccip

45 ani

Google e un mare magar.
Deunazi m-am dezabonat de la contul lor plus. Era misto el asa, ca aveam tot femilionul bagat.
Dar m-a scos din minti cu promovarea lor de muzica pe contul meu.
Plus rezultate prost clusterizate. E drept ca eu ascult si sepultura si janis joplin, si vivaldi.  Insa nu-mi poti pune dupa Sepultura un Vivaldi, in niciun playlist. Si sunt convins ca google stie asta.
Ma oftica rau de tot cu promovarea muzicii americane, practic imi baga pe gat slipknot si alte imbecilitati, pe care eu nu le ascult. Lu Hauser i-am dat dislaik de 50 de ori pana sa nu-mi mai intre. Insa, cand ai si rezultate prost clusterizate, e mai dificil Nu vreau sa dau dislaik sepulturei din playlistul cu Vivaldi pentru ca o sa vreau altadata sa ascult si sepultura.
Deci,  cred ca au facut-o dinadins magaria asta cu clusterizarea proasta. Ca nu=-s de azi de ieri pe youtube si stiu cum functioneaza. L-au prostit rau. Nu poti sa faci asta, e neetic.
Adica faci , dar nu mai ceri si bani pentru abonament.

Asadar, am revenit pe Spotify si youtubul va trece pe ad-blok. Oricum, continutul la care ma uit eu, are reclame bagate direct in continut, ce nu pot fi dezactivate nici de premium, nici de ad-block. Doar simpla derulare, pentru ca, hai sa nu pacalim pe nimeni, nu voi cumpara niciodata acele produse, deci cineva oricum iese pacalit de treaba asta cu reclamele.

Mi-a ajuns aproape un an de zile de muzica ascultata prin bagare pe gat cu forta.

Iar in ce priveste reclamele. Eu le iubesc. Dar sa-mi zica si mie ce concerte mai urmeaza, ca multe dintre ele le pierd ca nu stiu de ele. Sau ceva relevant pentru mine.
Asa.. cat timp sunt facute doar sa fie enervante, ca lautarii care nu se opresc din cantat pana nu le dai 50 de lei, nu voi fi prietenul lor.

Da, sunt de acord cu ce spunea cineva mai sus, internetul liber .. noi vom fi ultima generatie care vor mai consuma asa ceva. Si chiar si generatiei noastre, cu atatea informatii libere pe net, ii este greu sa aleaga intre un produs sau altul in cunostinta de cauza. Pentru ca informatia e inundata cu 999999999 gunoaie. Si ti-e cam sila sa cauti prin gunoaie, cumperi tot la plesneala sau bazandu-te pe un review de incredere, facute de catre unul cu un cartof in loc de camera. Restul sunt infuluenceri platiti sa vanda mizerii.

Edited by maccip, 15 May 2023 - 21:22.

Tsunamii

Tsunamii

Bucuresti

View Postmaccip, on 15 mai 2023 - 21:19, said:

Iar in ce priveste reclamele. Eu le iubesc. Dar sa-mi zica si mie ce concerte mai urmeaza, ca multe dintre ele le pierd ca nu stiu de ele.

Si eu, mor dupa ele, mai ales cand caut ceva si gasesc numai reclame nefolositoare, e mai mult decat poluarea, e NUMAI poluare.
Uite, dau o cautare sa aflu dupa un cod VIN in ce fabrica e asamblata o masina, numai tampenii
Caut dimensiunile standard ale unui surub imbus M6, "pierd" 4-5 minute, intre timp aflu de unde pot cumpara suruburile a caror dimensiune vreau sa o aflu dar nu o gasesc nici pe site-urile care le vand.

MarianG

MarianG

be that as it may

@maccip 20 de ani de "tracking" si "ajustari pe baza preferintelor"
Tsunamii sa vezi ce frumos e cand cauti o firma in oras si gasesti 'reprezentanta in celalt capat de tara', si asta fara vpn sau alte artificii

Edited by MarianG, 16 May 2023 - 10:27.

Tsunamii

Tsunamii

Bucuresti

View PostMarianG, on 16 mai 2023 - 10:22, said:

@maccip 20 de ani de "tracking" si "ajustari pe baza preferintelor"
Tsunamii sa vezi ce frumos e cand cauti o firma in oras si gasesti 'reprezentanta in celalt capat de tara', si asta fara vpn sau alte artificii

That, too
Am cautat si o sa mai caut cu noua asta firma unde m-am angajat

gushpi

gushpi

Guru Member

View Postmaccip, on 15 mai 2023 - 21:19, said:

...E drept ca eu ascult si sepultura si janis joplin, si vivaldi.  ...

nu știu de ce „youtube” pt ASCULTAT muzică? :o
mi-am făcut un playlist de streamuri audio cu toate genurile mele preferate - la un moment dat.
pe lângă că nu consumă bandă, calitatea este bună, NU sunt reclame aiurea, ba chiar unele nu au deloc - le și pot schimba (între ele) cu o singură mișcare de deget

cât despre ce (te-)am citat, caută „super hits only” din bogota, columbia; playlistul lor te va surprinde - doar să ai puțintică răbdare!
(io l-am găsit zappând după „simphonic rock” :) )

View PostTsunamii, on 16 mai 2023 - 05:29, said:

caut dimensiunile standard ale unui surub imbus M6, "pierd" 4-5 minute, intre timp aflu de unde pot cumpara suruburile a caror dimensiune vreau sa o aflu dar nu o gasesc nici pe site-urile care le vand.

ceea ce voi scrie, sper să nu dea ocazia aruncării cu pietre:
-încă din 2008 am aflat ce mișto găsești date tehnice - în multe domenii - pe site-urile rusești
-nu trebe să te înregistrezi, nu trebe să scotocești inutil zeci de pagini
-da, pt „ergonomie” ar trebui să folosești un prieten moldovean - că ăștia știu bine rusa :)

sincer, am rămas uimit câtă cantitate de info (tehnic) este postată pe site-uri rusești...

(cică mereu să vezi partea plină a paharului :) )

Tsunamii

Tsunamii

Bucuresti

View Postgushpi, on 16 mai 2023 - 13:43, said:

ceea ce voi scrie, sper să nu dea ocazia aruncării cu pietre:
-încă din 2008 am aflat ce mișto găsești date tehnice - în multe domenii - pe site-urile rusești
-nu trebe să te înregistrezi, nu trebe să scotocești inutil zeci de pagini
-da, pt „ergonomie” ar trebui să folosești un prieten moldovean - că ăștia știu bine rusa Posted Image

sincer, am rămas uimit câtă cantitate de info (tehnic) este postată pe site-uri rusești...

(cică mereu să vezi partea plină a paharului Posted Image )

Partea nasoala e ca poti incarca si virusei, dar, da, ai dreptate

De Artobolevski a auzit cienva?
Avea o colectie de mecanisme de muare gasca

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate