![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Configurare Whmcs cu o tema (Platesc)
Last Updated: May 13 2023 10:23, Started by
sportiv27
, May 13 2023 10:23
·
1

Posted 13 May 2023 - 10:23

Salut, ma numesc george si activez la o companie de it si as dori sa ne extindem. Am nevoie sa-mi fie configurat pe parte legaturi (link-uri) cu tema care o voi alege.
Nu e nimic complicat, pun la dispozitie contul de gazduire unde se afla platforma whmcs, se poate configura de la 0 daca se doreste. Alte detalii de discutam doar telefonic. Astept in pv un pret estimativ pentru un timp de lucru maxim o ora. Si numar de telefon la care poate fi apelat E posibil ca sa putem colabora in continuare la diverse proiecte in caz ca are nevoie de un castig suplimentar (in functie de limbajele de programare ) Multumesc si imi cer scuze daca nu am postat in topicul corect! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users