Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Page numbers in Google Docs, dar ...

Prelandez dubios

WhatsApp pe cartela din routerul ...

Sursa 5V - DC OK?
 Usi culisante - intrebare mai mul...

Bacil piocianic in apa?!

Izolatie exterioara apartament

Bucuria copiilor cand se joaca :D
 Casa sau apartament?

Card social up Romania nu func...

Consum de apa marit dupa schimbar...

Buna ziua, nelamurire. Baterie te...
 Licenta Kaspersky

Probleme Touch screen Samsung s21...

Izolare fonica duplex

Comparare, evidentiere inregistra...
 

Stiinta actuala = materialism, stiinta reala = alternativa la stiinta actuala - Logica a ajuns o mistificare

 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
utilizatorok

utilizatorok

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 303
 • Înscris: 24.12.2021

Protest antistiinta materialista si prostiinta reala!


Prezentarea corecta (prin logica pura/nemasluita, fara interferente si inferente materialiste), a variantei stiintifice a universului


Aparitia si prezenta universului
Pt. a fi posibila aparitia si prezenta universului actual infatisat prin stiinta, este necesar un martor care sa depisteze, care sa constate ceva, care sa ii dea/acorde/atribuie acestui ceva denumirea si carcteristica de univers, dar care sa isi nege rolul de martor indispensabil referitor la aparitia, prezenta si interpretarea universului, considerandu-l pe acesta independent de el martorul lui, considerandu-l a se autosustine. Acesta este universul stiintific prezentat actualmente in mod materialist, adica alcatuit in intregime din materie, toate evenimentele, actele și starile de lucruri fiind subordonate sau reduse complet la obiectele materiale și la conexiunile dintre ele. Un univers inventat cu scopul vadit de a sustine stiintific conceptia, ba chiar ideologie si doctrina materialista.

Universul real, conform unei logici pure/nemasluite, e posibil numai intrucat e marturisit si, singurul martor real nu e nimeni altul decat omul, insa,
Atat omul, cat si universul, dar si trairea sunt denumite si definite intr-o forma care serveste scopuri materialiste, nu intru a da universului si omului cea mai logica forma posibila atunci, logica pura, fara inferente creative materialiste sau de alta natura, straine unei stiinte impartiale asa cum ar trebui sa fie stiinta umanitatii.
Omul si corpul fizic uman sunt doua prezente total diferite. Omul este nonlocalizabil temporal, spatial sau material, pe cand corpul sau si intregul univers sunt supuse atat tridimensionalitatii spatiale cat si tridimensionalitatii existentiale (temporal-spatio-materiale). Omul traieste universul (corpul propriu insusiv), temporalitatea spatio-materiala, ele sunt ale lui, trairile lui, nu el este particica indispensabila a universului!
Nici universul nu se poate demonstra a apare si a fi prezent fara martorul sau omul, dar nici omul nu apare fara universul pe care sa il traiasca si marturisesca.

Functionare reala a omului si universului
Omul, nematerialist definit, dar stiintific conform logicii pure, este un traitor de realitate/de univers.
Aparitia universului si a omului are loc prin, sau o data cu aparitia trairii reale (spre deosebire de trairea materialista ce ar fi un corespondent din SNC si eventual din SN, al presupusului univers extratraire).
Intru a nu rapi tot meritul inclus in stiinta actuala, se permite deocamdata utilizarea vechii abordari prin care experimentele ce au loc in (referitor la) realitatea/in universul altor oameni, sunt si ele valide (nu numai experimentele ce au loc in universul propriu omului/experimentatorului in cauza).
Prin urmare:
stimulul excita receptorul, semnalul parcurge traseul pana la SNC de unde, depaseste artificiala bariera a cuantei de energie denumită constanta Planck (real depaseste bariera materialista temporal-spatio-materiala) si apare trairea, trairea reala care intrinsec este nematerialista, traire pe care omul (traitorul) o constata in prezent (pe care tu o constati chiar acum, e ceea ce vezi chiar acum,...), o traire suprareala/supracuantica transformata de catre materialismul stiintific in traire corespondent al unui fictiv univers de tip existenta.
Se pune problema, ce anume e lumea/universul stimulilor daca universul real e unul de traire nematrialista ce apare dincolo de vortexul dintre SNC si suprareal, dincolo de creier si nontemporalitatea-spatio-materiala (depasirea barierei materialiste temporar-spatio-materiala)?
Lumea stimulilor si tot sistemul simturilor (al sistemelor stimul-receptor-decodor) e un paradox (ramane un paradox la decizia celor ce vor o stiinta reala, nu una materialista) ce nu a fost niciodata rezolvat in materialista stiinta actuala. A fost un paradox si pana acum si singura modalitate de ascundere a lui a fost cea prin care s-a inventat o traire  (materialista si ea) care ar avea loc in SNC (in principal in creier) si culmea, aceasta traire (realitate, univers) de fapt mai aproapiata de real, a fost catalogata drept traire corespondent al unei alte realitati, a unui alt univers inventat, univers ce s-ar afla intr-un undeva candva fizico-material (dar tot de tip materialist), adica o totala fictiune numai intru a musamaliza paradoxul.
De ce e paradox?
Nu e clar?
Intrucat in materilismul stiintific a fost inventat netrairea stimul si netrairea sistem al simtului (netrairile sisteme: stimul-receptor-decodor; de exemplu sistemul vizual,...).
Adica, omul de stiinta materialist traieste o netraire pe care o considera stimul, netrairea se tot duce printr-un sistem al simtului (netraire si el) pana-n creier (creier netraire si el) si acolo, hocus pocus, se transforma in traire corespondent al fictiunii stimul-netraire si sistem al simtului-netraire.
In materialismul acesta asa zis stiintia, pt. a nu se spune ca de fapt cercetatorul in cauza nu a iesit niciodata din creier, ceea ce i-ar aduce oprobriu public, a inventat fantezistul univers netraire ce s-ar afla intr-un undeva candva fizico-material.

Edited by utilizatorok, 12 May 2023 - 12:44.


#2
lupini

lupini

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 23,039
 • Înscris: 29.12.2006
Ai mai deschis un topic despre asta, aici.

Urmează un alt topic despre materialism şi idealism ?! O astfel de logică se bazează însă pe materialismul lui Lenin, ce spunea că "uneori calitatea derivă şi din cantitate". În cazuil de faţă, deschizi multe topice pe acelaşi subiect în speranţa că mulţimea lor va duce la dorinţa scontată.

Forţa unei idei nu stă în repetarea ei, ci în puterea de a lumina, a desface lucruri încurcate şi în a crea situaţii folositoare.

#3
KiloW

KiloW

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 11,949
 • Înscris: 08.01.2021
E al 100-lea topic care se învârte în jurul aceleași idei: "fără mine nu exista nimic".

Dacă "mărturisirea" universului e un postulat care îți permite să dezvolți un model testabil care să-ți permită sa explici observații, și sa faci predicții măsurabile, go for it.  Poate cine știe pe baza lui inventezi primul perpetuum mobile și scoți întreaga omenire din buda. (presupunând ca omenirea exista și nu-i doar o halucinație a marturisitorului universului).
Daca nu rămâne masturbare intelectuala indiferent de cât de coerenta sau logic pare.

Edited by KiloW, 12 May 2023 - 14:59.


#4
utilizatorok

utilizatorok

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 303
 • Înscris: 24.12.2021
Q.E.D!!! Ce folos insa, daca din pruncie si ancestral(itate) setarile sunt conform unui algoritm pervers logic-ilogic si se dezvolta anomalii rationale drept axiome, iar odata cu ele se dezvolta repulsie si reactii diametral opuse vizavi de logica real logica.
Cum oare poati scoate din transa drogurilor fara sa bagi in sevraj, daca pana si vointa e setata in nevointa, daca identitatea compusiva e obsedanta? Matricea sugetiva, devenita autosugestiva, are control total; albul e vazut negru si bunavointa e luata drept rautate; ceea ce e amar e simtit dulce, iar plinul toaletei mirose placut si livada inflorita pute, totul e pe dos sau cel putin fluent.
Sa fie reusita asta materialista macabra, rod al intamplarii, al fatalitatii de orice fel?
"Nu credeam sa-nvaț a muri vreodata"
si totusi ea, stiinta sa mor ma invata.
Ilogica vede logica si striga hotul, tot asa cum furul alergat de proprietar o face. Cum sa razi desi ai toti deterninantii? Nu ai cum intrucat subtilitatea insotitoare contine tragedia, haul plangerii si o mistuitoare durere sta sa tasneasca vizavi de acest uman cyborg(gizat).

Renuntand la menajamente. Catre o neaflata, posibil umana!
Omule drag,
Desi deschizi ochii ei vad neant si ceata, desi tu ai simturi sa simti nu te-nvata.
Ceea ce vezi dragule, nu e trairea ta?
Ceeea ce auzi, nu e trairea ta
Tot ceea ce simti deci, nu e trairea ta?
Priveste doar! Tot ceea ce vezi acum sunt stimuli, conform ilogicii la care esti cuplat automat (sau poate ai aflat deja ca ar fi corespondentul din creier? O fi una, o fi alta?).
Pai cum sa fie stimuli? Cum, daca deja ei/ele sunt trairile tale reale (nu cele materialist inventate, nu corespondentul), daca deja sunt finalitatea materialist presupusei stimulari a stimulilor, daca deja sunt presupusul corespondent? - primul paradox, al stimului netraire
Chiar nu mai e nimic uman (o farama de procesare logic cognitiva - cu perceptiv si intuitiv inclus, de libertate creativa, decizionala si de actiune) care sa priceapa ceea ce e total limpede? Care sa vada paradoxul asta cauzat de logica materialista ilogica?
Carul in fata boului = ilogica
Marsavia materialista a falsificat logica de dragul a ce oare? Numai din orgoliu?
Da, fara a crea cele doua paradoxuri, cele doua falsuri stiintific materialiste: al stimuluilui netraire (al lumii, universului netraire) si al trairii corespondent din creier (in var. psihismului = materialism reformat; in var. chimiei rezultate prin decodarea neurotransmitatorilor = materialism conservator), stiinta nu avea cum sa avanseze rapid, glorios  (dar odios), iar materialismul nu ajungea drog universal si mare papusar, matricea aspirant-globala.
Metodologia stiintifica e ilogica intrucat nu e stiintifica, e materialista investita drept stiintifica. Uzurpatorul a ajuns rege!
Stiinta si metoda reala s-au pierdut in negura vremurilor, tot mai pregnant pe masura ce informatia ne apare a descrie prezentul.
Ce metodologie stiintifica e cea care ignora logica?
Ce metodologie stiintifica e cea care promoveaza falsul, ilogica, materialismul ( o conceptie vadit falsa conform careia totul e materie si/sau e subordonat materiei)?
Daca dai la gunoi realul, ceea ce nu iti convine, ceea ce iti strica ploile, nu esti stiinta, esti un fals, o valoare fictiva, fara acoperire logica.
Logica e aurul, e productia, e avutia, dar stiinta materialista actuala nu se bazeaza pe logica, se bazeaza pe valori gonflabile, pe creatii fara acoperire in valori reale, pe o logica ilogica, pe un apendice, pe o malformatie inventata si investita drept logica.
Gloria verae scientiae!

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate