Problema exportare React
Last Updated: May 17 2023 07:25, Started by
RazvanEtti
, May 10 2023 08:15
·
4

Posted 10 May 2023 - 08:15

Salut, vreau sa creez o simpla aplicatie in React.js, in care sa pot modifica un tabel excel deja existent in folderul proiectului. Codul este mai jos:
import React from 'react'; import './App.css'; import * as XLSX from 'xlsx'; function App() { const handleExportClick = () => { // Define the columns for the worksheet const columns = ['Name', 'Age', 'Gender']; // Define the data for the worksheet const data = [ ['John Doe', 30, 'Male'], ['Jane Doe', 25, 'Female'], ['Bob Smith', 40, 'Male'], ]; // Load the existing workbook const workbook = XLSX.readFile('/public/test.xlsx'); // Create a new worksheet const worksheet = XLSX.utils.aoa_to_sheet([columns, ...data]); // Add the worksheet to the workbook XLSX.utils.book_append_sheet(workbook, worksheet, 'Sheet1'); // Save the workbook to the same file XLSX.writeFile(workbook, '/public/test.xlsx'); }; return ( <div className="App"> <button onclick={handleExportClick}>Export to Excel</button> </div> ); } export default App; Eroarea spune: caught Error: Cannot access file /public/test.xlsx Fisierul excel este in calea buna, am incerca sa schimb si calea insa tot acelasi rezultat, aveti vreo solutie ? |
Posted 10 May 2023 - 10:03

Nu e nevoie sa specifici "/public", root-ul la o aplicatie React e deja folderul public si se rezolva la "/", deci poti sa faci direct "/test.xlsx"
|
Posted 10 May 2023 - 11:26

Metoda readFile functioneaza doar pe server, in nodeJS. Tu trebuie sa faci un fetch al fisierului xlsx intai si apoi cu rezultatul de acolo sa te joci.
|
Posted 17 May 2023 - 07:25

Salut, ideea este in felul urmator, am modificat din react pe Angular, iar aici doresc sa pot updata din aplicatie un excel care se afla in OneDrive.Oare cum as putea sa fac asta, eu am incercat cu Azure, insa nu imi iasa deloc.Ma puteti ajuta ?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users