![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Casti Razer BlackShark V2 Pro vs Kraken V3 Pro
Last Updated: May 09 2023 13:25, Started by
ralu_seby
, May 09 2023 12:10
·
1

Posted 09 May 2023 - 12:10

Salutare tuturor!
Zice fiu-miu ca a sosit momentul sa ii inlocuiesc perechea de casti Steelseries cu un model de la Razer. El a ochit modelul Razer BlackShark V2 Pro, insa mi se pare interesant si Razer Kraken V3 Pro. Ma puteti ajuta cu recomandari? Oare intelegerea mea este corecta ca ambele modele se pot conecta atat prin fir, cat si wireless? Ca specificatiile se bat cap in cap pe site-urile Emag si Altex. In aceasta perioada vad ca este valabila si o promotie la Altex si as vrea sa beneficiez de ea, doar sa ma hotarasc asupra modelului. Multumesc anticipat! Attached Files |
Posted 09 May 2023 - 13:25

V3 hypersense am eu, le-am cumparat de vreo 10 zile.
Am vrut sa le iau pe cele wireless dar noroc ca m-am uitat pe youtube la recenzii, microfonul nu este ok. Asa ca m-am decis la hypersense. Nu te grabi, nu stiu acum ce promotie e la Altex dar eu le-am luat cu 559 de lei si am primit si de doua ori diferenta, pentru ca erau pe pcgarage mai ieftine. Vezi ca pe site la razer gasesti exact specificatiile castilor wireless: https://www.razer.co...re/gaming-audio Revenind la hypersense, e interesanta vibratia pe care ti-o da basul dar am dezactivat-o. In rest castile-s ok, pe partea de voce is excelente, folosesc mult team speak si Discord. EDIT: unul din modele, V3 pro merge si prin cablu, V2 pro nu merge. Daca le pui la incarcat nu le mai poti folosi. EDIT2: da, cu codul din aplicatie ajungi la 559 de lei. Edited by December, 09 May 2023 - 13:32. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users